Gönderen Konu: Kafa Masajı  (Okunma sayısı 19229 defa)

kelimsi05

• Sr. Member
Ynt: Kafa Masajı
« Yanıtla #30 : 23 Nisan 2021, 13:35:28 »
Bugun ben de aldım. Bikac gündür masaj yapmıyordum scalp sertleşmişti. Şimdi bunu denedim yumuşadı tekrar. İşe yarıyor. Ama fazla yapmamak lazım

Benim de scalp yumuşacık oldu ama uzun vadede faydası olacak mı bakalım. Ben artık bayağı bir büktürme de yapıyorum kısa mesafeli ve yaptığım yerler hemen kıpkırmızı oluyor kan akışından sanırım önceden büktüremiyordum

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 25 Nisan 2021, 16:20:28 »
Valla kanka kafa derisini baya rahatlatıyor ben o yüzden yapıyorum onun dışında etkisi saçta öyle aman aman bişey görmedim

saç durumunuz nedir pekala herhangi bi tedavi uyguladınız mı 2 yılda fark yoksa dökülme mi durdu ne oldu
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 26 Nisan 2021, 02:17:28 »
Beyler bir şeyin farkına vardım. Sadece ön bölgeye masaj yapıyorum demiştim. Bugün ön bölgeye masaj yaparken biraz daha eli arkalara götüreyim dedim masaj yaptığım yerlerin sınırından arkaya doğru ilerlerken sanki kemik gibi arkalar önler bayağı yumuşamış burada farkına bariz vardım ancak bakalım faydasını görebilecek miyiz. Bir de hala masajdan sonra saçımı taradığımda mesela bugün 5 tel saç geldi normal midir?
  • Yaşınız 26

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 26 Nisan 2021, 03:40:50 »
Beyler bir şeyin farkına vardım. Sadece ön bölgeye masaj yapıyorum demiştim. Bugün ön bölgeye masaj yaparken biraz daha eli arkalara götüreyim dedim masaj yaptığım yerlerin sınırından arkaya doğru ilerlerken sanki kemik gibi arkalar önler bayağı yumuşamış burada farkına bariz vardım ancak bakalım faydasını görebilecek miyiz. Bir de hala masajdan sonra saçımı taradığımda mesela bugün 5 tel saç geldi normal midir?
Reis senin saçlar baya iyi durumda görünüyo scalpta kireçlenme varmıydı yanlarla kıyaslarsan nasıldı durum?

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 26 Nisan 2021, 03:47:35 »
Reis senin saçlar baya iyi durumda görünüyo scalpta kireçlenme varmıydı yanlarla kıyaslarsan nasıldı durum?

Usta ilk başladığımda önler de sertti şu an yumuşadı bayağı pamuk gibi oldu benim alnım da geniş ve şakaklar çocukluk fotoğrafımı bulursam atarım o zaman da aşırı seyrekti. Masajı sadece önlere yaptım ben haddinden fazla mı yapıyorum bilmiyorum yeminle yanlardan daha yumuşak oldu eğer kireçlenme etkiliyorsa bu kadar 6 aya falan sıklaşması saçların lazım bakalım göreceğiz
  • Yaşınız 26

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 26 Nisan 2021, 03:59:16 »
Usta ilk başladığımda önler de sertti şu an yumuşadı bayağı pamuk gibi oldu benim alnım da geniş ve şakaklar çocukluk fotoğrafımı bulursam atarım o zaman da aşırı seyrekti. Masajı sadece önlere yaptım ben haddinden fazla mı yapıyorum bilmiyorum yeminle yanlardan daha yumuşak oldu eğer kireçlenme etkiliyorsa bu kadar 6 aya falan sıklaşması saçların lazım bakalım göreceğiz
Valla benimde scalp pofuduk gibi oldu. Kireçlenmenin etkisini bende merak ediyorum. Şuan için net bişey söylemek olmaz ama saçlarımda kalınlaşma var bakalım önümüzdeki aylarda belli olur

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 26 Nisan 2021, 04:12:30 »
Valla benimde scalp pofuduk gibi oldu. Kireçlenmenin etkisini bende merak ediyorum. Şuan için net bişey söylemek olmaz ama saçlarımda kalınlaşma var bakalım önümüzdeki aylarda belli olur

Sol şakağımdaki uzamayan tüyler elime gelmeye başladı ama henüz erken bir şey demek için ben de bunu fark ettim şimdilik
  • Yaşınız 26

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 26 Nisan 2021, 08:46:24 »
bol bol su tüketmeyi ihmal etmeyin
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 02 Mayıs 2021, 01:19:43 »
Beyler yapılan masajlar sonucu kepek değil direk deri değişimi olan var mı direk kafamdan deri gelmeye başladı 2-3. Gündür ufak ufak iyi bir şey midir kötü müdür ara mı vermek gerekir masaja?
  • Yaşınız 26

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 02 Mayıs 2021, 02:00:55 »
Beyler yapılan masajlar sonucu kepek değil direk deri değişimi olan var mı direk kafamdan deri gelmeye başladı 2-3. Gündür ufak ufak iyi bir şey midir kötü müdür ara mı vermek gerekir masaja?

bi kaç gün bendede oldu dermarol den sonra  kötü birşey yok devam ama ben bıraktım elle masaja devam
  • Yaşınız 33

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 02 Mayıs 2021, 02:13:21 »
Mimo yaptı bende acayip kepek gibi fırçayla taradım bitmek bilmiyor bugün yine var diplerde kabartılar beyaz beyaz. Kalsifikasyon ile alakalı mı acabaa bu olay

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 02 Mayıs 2021, 02:24:15 »
Mimo yaptı bende acayip kepek gibi fırçayla taradım bitmek bilmiyor bugün yine var diplerde kabartılar beyaz beyaz. Kalsifikasyon ile alakalı mı acabaa bu olay

Sanırım öyle çünkü bende sağ ve sol şakakta tüylenme olmaya başladı bayağı ve bu tüylenmelerin orada da var kepek olsa orada olmaz tamamen saçlı deri değil çünkü kepeğe de benzemiyor bildiğin deri anlaşılıyor. Ya deri kendini yeniliyor ya da kalsifikasyon atılıyor sanırım.
  • Yaşınız 26

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 02 Mayıs 2021, 02:25:46 »

Bir de evocapil sprey hakkındaki başlıkta saçların son durumunu attım yoğunlaşma olmasa da gerileme de yok artık stabil devam ediyoruz fakat elimle masaj yaparken elime ufak ufak kıllar batıyor gibi oluyor sanırım işe yaramaya başladı
  • Yaşınız 26

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 02 Mayıs 2021, 02:45:23 »
Sanırım öyle çünkü bende sağ ve sol şakakta tüylenme olmaya başladı bayağı ve bu tüylenmelerin orada da var kepek olsa orada olmaz tamamen saçlı deri değil çünkü kepeğe de benzemiyor bildiğin deri anlaşılıyor. Ya deri kendini yeniliyor ya da kalsifikasyon atılıyor sanırım.
Bende farkettim tam saç çizgisi ile aynı hizada bu beyaz şeylerin başlangıcı. Yanlarda alnımda faln bişey yok. Fotoyu gördüm ilk attığında şakaklar açık son fotoda saçlar şakakları kapatmış sanırım saçları geri yatırıp atsan daha anlaşılır olur.

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 02 Mayıs 2021, 04:31:31 »
Bende farkettim tam saç çizgisi ile aynı hizada bu beyaz şeylerin başlangıcı. Yanlarda alnımda faln bişey yok. Fotoyu gördüm ilk attığında şakaklar açık son fotoda saçlar şakakları kapatmış sanırım saçları geri yatırıp atsan daha anlaşılır olur.

Evet o şekilde şekil veriyorum saçlara. Biraz daha zaman geçsin o tarz fotolar çekicem aynı açılardan. Şu anlık ilerleme ve gerileme yok benim için önemli kısım gerileme olmamasıydı. Günlük rahat 100 ün altında dökülme. Bugün 2 kere 20 dakika masaj yaptım akşam da dermaroller uyguladım evde olduğum için duşa girmedim saçları taradım ettim maksimym 25 tel falan dökülmüştür saç. Bu aralar çok titizin saç dökülme olayına her yeri gözlemliyorum 😬 yastıkta falan max 1-2 tane olursa oluyor sabahları. 100 ün altında minyatürleşmeyen her dökülmeye eyvallah. Ön taraflara yapıyorum sert masajı ben ve gözle görülür bir esnemeye sahip olmaya başladı ve sizdeki gibi 2-3 gündür deri atmaya başladı deri. Bence iyi bir şey olarwk yorumluyorum yoksa dökülme artardı diye düşünmekteyim.
  • Yaşınız 26

Facebook Twitter Instagram