Gönderen Konu: Kafa Masajı  (Okunma sayısı 19290 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Kafa Masajı
« Yanıtla #195 : 12 Haziran 2021, 13:29:43 »
Beyler selam, hazır bulmuşken ben de decathlondaki aletten aldım. Birkaç ay sonra saç derim toparlandıktan sonra kullanımayo düşünüyorum. (Ekim yaptırdım)

Lakin cihaz çok kuvvetli, şu an saçlar 3-4 numara ayarında, donör bölgesine biraz tuttum bakalım nasıl bir his diye, lakin tak tak tak vuruyor kafaya. Belki benim deri altı yağ tabakası incedir ondan rahatsız etmiştir bilemiyorum. Veya saçlar çok kısa olduğu için çoğunlukla deriye temas ettiği için veya 18 gün önceli ekimden dolayı daha tam iyileimediğinden de sert gelmiştir belki. 15 sn fln uyguladım pek beğenmedim açıkcası. Titreşim yüksek, öyle bastırarak kullanım da eli de uyuşturabilir diye tahmin ediyorum. Bence daha yavaş çalışan bir cihaz daha mantıklı olur. Mimo daha zayıf deniyor, belki başlangıç için daha uygun olabilir. Ama yukarıda bir arkadaşımzın aliexpresden aldığını söylediği cihaz scalp masajı için mekaniği daha mantıklı bir alet bence. Mimo, decathlondaki masaj aleti vibrasyon veriyor, deriyi yeteri kadar eğip bükebilir mi bilemedim.

Bence denemek isteyen mimo ile başlasın 20-30 lira civarı, decathlondaki 60 lira imiş. Eğer verim alır, daha titreşimli birşey isterseniz o zamam büyütürsünüz.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #196 : 12 Haziran 2021, 14:28:42 »
Beyler selam, hazır bulmuşken ben de decathlondaki aletten aldım. Birkaç ay sonra saç derim toparlandıktan sonra kullanımayo düşünüyorum. (Ekim yaptırdım)

Lakin cihaz çok kuvvetli, şu an saçlar 3-4 numara ayarında, donör bölgesine biraz tuttum bakalım nasıl bir his diye, lakin tak tak tak vuruyor kafaya. Belki benim deri altı yağ tabakası incedir ondan rahatsız etmiştir bilemiyorum. Veya saçlar çok kısa olduğu için çoğunlukla deriye temas ettiği için veya 18 gün önceli ekimden dolayı daha tam iyileimediğinden de sert gelmiştir belki. 15 sn fln uyguladım pek beğenmedim açıkcası. Titreşim yüksek, öyle bastırarak kullanım da eli de uyuşturabilir diye tahmin ediyorum. Bence daha yavaş çalışan bir cihaz daha mantıklı olur. Mimo daha zayıf deniyor, belki başlangıç için daha uygun olabilir. Ama yukarıda bir arkadaşımzın aliexpresden aldığını söylediği cihaz scalp masajı için mekaniği daha mantıklı bir alet bence. Mimo, decathlondaki masaj aleti vibrasyon veriyor, deriyi yeteri kadar eğip bükebilir mi bilemedim.

Bence denemek isteyen mimo ile başlasın 20-30 lira civarı, decathlondaki 60 lira imiş. Eğer verim alır, daha titreşimli birşey isterseniz o zamam büyütürsünüz.
Zamanla kalınlaşıyo deri hocam ilk başladığımda bende de öyle oldu dedim bune insan kulancak bunu kafada tutamıyodum sekiyo resmen . Yüzüstü yatarken kafayı biraz aşağı eğip yaparsan masajı, scalp biraz daha gevşediği için  titreşimi hiç hissetmiyorsun kafada deri absorbe ediyor.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #197 : 12 Haziran 2021, 14:38:14 »
olayı yakından takip etmek için mikroskop aldım :D yeni gelen saçlar var bakalım ilerde nolcak

qew1978

• Full Member
« Yanıtla #198 : 12 Haziran 2021, 14:58:18 »
olayı yakından takip etmek için mikroskop aldım :D yeni gelen saçlar var bakalım ilerde nolcak

Masaja ek olarak bir sey kullaniyor musunuz hocam? Bir de o mikroskopla o fotograflari cekmeyi nasil basardiniz?
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #199 : 12 Haziran 2021, 15:33:28 »
Masaja ek olarak bir sey kullaniyor musunuz hocam? Bir de o mikroskopla o fotograflari cekmeyi nasil basardiniz?
Omega3 kullanıyorum hocam inflamasyon için işe yarıyor bi de Dermastamp. genelde haftada 1 1,75mm. Başka bişey yok antiandrojen minox vs yok ben scalp esnekliğini bu işte payı nedir onu merak ediyorum. Mikroskobun üzerinde tuş var snap tuşu o görüntüyü kaydediyor

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #200 : 12 Haziran 2021, 19:38:56 »
Mikroskop olayı süpermiş cidden :)
Sırf saç için mi aldın hocam uygunsa valla bende heveslendim :D

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #201 : 12 Haziran 2021, 22:33:08 »
Mikroskop olayı süpermiş cidden :)
Sırf saç için mi aldın hocam uygunsa valla bende heveslendim :D
Saç için aldım hocam  :D
https://ty.gl/b8kjxtg

qew1978

• Full Member
« Yanıtla #202 : 13 Haziran 2021, 13:15:27 »
Sakaklarimi seyreklestirdi galiba bu alet. Oralara yapmasam mi acaba
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #203 : 13 Haziran 2021, 20:44:27 »
Sakaklarimi seyreklestirdi galiba bu alet. Oralara yapmasam mi acaba

Belki de travma oluşturuyor olabilir, ben de aynı şeyleri yaşıyorum.

bbbrt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #204 : 17 Haziran 2021, 21:59:45 »
Beyler kullananlar yorum yapsın sizce nasıl masaj aleti ben çok bi faydasını gördüğümü zannetmiyorum
  • Yaşınız 25
Yeşil çay (1bardak)
Kabak çekirdeği yağı (1çay kaşığı)
Hint yağı (1 çay kaşığı)
Günlük 1 avuç kabak çekirdeği
Saç masajı
Şampuan: kerastase

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #205 : 17 Haziran 2021, 22:17:01 »
Beyler kullananlar yorum yapsın sizce nasıl masaj aleti ben çok bi faydasını gördüğümü zannetmiyorum

Ben 2 aydır her gün kullanıyorum. Deri kesinlikle yumuşadı. Fakat saç kalitesi açısından bir etkisini görmedim.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #206 : 17 Haziran 2021, 22:23:00 »
Ben 2 aydır her gün kullanıyorum. Deri kesinlikle yumuşadı. Fakat saç kalitesi açısından bir etkisini görmedim.

+1 , bunun faydasını anlamak zaten çok zor bence. Başka etkenler den mi masajdan mı olduğunu anlamak falan.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #207 : 17 Haziran 2021, 22:27:40 »
ben faydasını gördüm saçlar kalınlaştı dökülme çok az .yakın takipteyim yeni çıkan bi sürü saç var bunlar uzar uzamaz bilemm çok uzun sürcek bu iş .benim scalp aşırı gergindi kafada büyüme var .tamamen yumuşamadı hala yanlara oranla sert gergin

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #208 : 17 Haziran 2021, 22:28:07 »
+1 , bunun faydasını anlamak zaten çok zor bence. Başka etkenler den mi masajdan mı olduğunu anlamak falan.

Hocam 12 aydır etkenlere devam ediyorum. Hangisinin nasıl etkisi olacağı/olduğu az çok belli oluyor. Mimonun kesinlikle pozitif bir etkisini görmedim saç kalitesi konusunda.

Yine beklememiz gerekiyor bu da uzun bir süreç
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #209 : 17 Haziran 2021, 22:30:35 »
Armaan hocam bu aletle incelemek çok mantıklı ben de alacam bundan, tüm gün bakar dururum  :)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Facebook Twitter Instagram