Gönderen Konu: Kafa Masajı  (Okunma sayısı 19248 defa)

Farques

• Ziyaretçi
Ynt: Kafa Masajı
« Yanıtla #120 : 12 Mayıs 2021, 18:44:02 »
Hocam içinden kablo çıkmadı mı? Alete takılan yeri eski nokia telefonların sarj aleti gibi, diğer ucu usb. O usbyi powerbanka takıyorum verim kaybetmeden kokusuz çalışıyor.
Çıktı da takıcak aletim yok. :)

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #121 : 12 Mayıs 2021, 18:46:10 »
Çıktı da takıcak aletim yok. :)

Anladim hocam powerbank çok kullanışlı oluyor
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

qew1978

• Full Member
« Yanıtla #122 : 12 Mayıs 2021, 18:55:37 »
Ben bilgisayara takiyorum, gece nette gezerken sag el mouse'ta sol el aletle kafada. Gun icinde yapinca saclar yaglaniyor ve deriye yapisiyor, inek yalamis gibi oluyor.
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #123 : 12 Mayıs 2021, 20:28:56 »
Ben bilgisayara takiyorum, gece nette gezerken sag el mouse'ta sol el aletle kafada. Gun icinde yapinca saclar yaglaniyor ve deriye yapisiyor, inek yalamis gibi oluyor.

İlk zamanlar bende de aşırı oluyordu şimdi yaparken ilk zamana göre azaldı yağlanma.
  • Yaşınız 26

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #124 : 13 Mayıs 2021, 01:25:33 »
Uzun süre yapınca sıvı birşey salgilaniyor sanki yag gibi ama değil anlamadim

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #125 : 13 Mayıs 2021, 01:42:01 »
Dermaroller uygularken saç dökülmesine sebep oluyor mu? Yatmadan masaj yapar saçları tararım şu sıralar 1-2 saç teli ancsk geliyor fakat dermaroller yapıyorum masaj sonrası haftada bir kere ve az önce 9-10 tane geldi. Genelde her yaptığımdan sonra böyle oluyor sizlerde de böyle oluyor mu sebebi nedir?
  • Yaşınız 26

qew1978

• Full Member
« Yanıtla #126 : 13 Mayıs 2021, 01:55:51 »
Dermaroller uygularken saç dökülmesine sebep oluyor mu? Yatmadan masaj yapar saçları tararım şu sıralar 1-2 saç teli ancsk geliyor fakat dermaroller yapıyorum masaj sonrası haftada bir kere ve az önce 9-10 tane geldi. Genelde her yaptığımdan sonra böyle oluyor sizlerde de böyle oluyor mu sebebi nedir?

Dokulen saclar kalin, canli saclar ise sorun yok.
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #127 : 13 Mayıs 2021, 02:04:02 »
Dermaroller saçları kopartıyo olabilir. Dermastamp daha iyi uzun saçta. Roller saç derisine zarar da verebilir stamp daha uygun gibi

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #128 : 13 Mayıs 2021, 02:13:53 »
Mimo masaj aleti bugün elime ulaştı. Ve denedim gerçekten pratik ve sürdürülebilir ancak pil ile kullanmak daha mantıklı otururken daha rahat uygulanır. Ben saçımı yıkamadan önce uygulayacağım yani iki günde bir aksi hâlde yağlı saçla gezmek doğru olmaz. Titreşimi güzel mutlaka faydası olacaktır lakin bunu her gün yapan arkadaşlar 10 dakika, gün aşırı yapacak olanlar -Tıpkı benim gibi- 20 dakika yapsın. Fazlası gereksiz ve zararlı olabilir, baş dönmesi yapıyor çünkü
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #129 : 13 Mayıs 2021, 11:40:13 »
Mimo masaj aleti bugün elime ulaştı. Ve denedim gerçekten pratik ve sürdürülebilir ancak pil ile kullanmak daha mantıklı otururken daha rahat uygulanır. Ben saçımı yıkamadan önce uygulayacağım yani iki günde bir aksi hâlde yağlı saçla gezmek doğru olmaz. Titreşimi güzel mutlaka faydası olacaktır lakin bunu her gün yapan arkadaşlar 10 dakika, gün aşırı yapacak olanlar -Tıpkı benim gibi- 20 dakika yapsın. Fazlası gereksiz ve zararlı olabilir, baş dönmesi yapıyor çünkü

Bir süre sonra saç deriniz hamur olacak. Hayırlı olsun
  • Yaşınız 26

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #130 : 13 Mayıs 2021, 11:41:05 »
Muhtemelen koparıyor ayırmadan saçları üzerinden sürüyorum biraz çatır çutur ses geliyor saçlardan muhtemelen ondan oluyor koparıp kırıyor muhtemelen. Dermastamp hiç kullanmadım öneriyorsanız alacağım
  • Yaşınız 26

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #131 : 13 Mayıs 2021, 16:21:34 »
Bir süre sonra saç deriniz hamur olacak. Hayırlı olsun

Saçı yıkamadan hemen önce uygulayacağım ki, yağlanma sorunu yaşamayayım.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #132 : 13 Mayıs 2021, 18:12:54 »
Pil ile kullanmayın, 3 gündür pil ile yapıyorum cihaz bayılmış gibi çalışıyor, kablosu ile denedim gücü 10 kat arttı, 3 gündür çalıştırdığımı zannediyormuşum. :)

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #133 : 13 Mayıs 2021, 20:48:50 »
Arkadaşlar 139 liraya trendyoldan dermapen buldum 0.20mm-3mm arası ayarlanabilir kullanan var mı dermarollerdan daha iyi verim alabilir miyim? Sanırım saç yolma durumu bunda olmuyor 1mm ile her hafta bir uygulama yapsam uygun mudur? Fazla da 1mm üzerine deri sağlığı için çıkmak istemiyorum nedir görüşleriniz?
  • Yaşınız 26

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #134 : 13 Mayıs 2021, 21:07:42 »
Arkadaşlar 139 liraya trendyoldan dermapen buldum 0.20mm-3mm arası ayarlanabilir kullanan var mı dermarollerdan daha iyi verim alabilir miyim? Sanırım saç yolma durumu bunda olmuyor 1mm ile her hafta bir uygulama yapsam uygun mudur? Fazla da 1mm üzerine deri sağlığı için çıkmak istemiyorum nedir görüşleriniz?

Link verebilir misin hocam
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Facebook Twitter Instagram