Gönderen Konu: Saç Simulasyonu Yaptırmalı mıyım?  (Okunma sayısı 2724 defa)

bdrn

• Jr. Member
  • **
Saç Simulasyonu Yaptırmalı mıyım?
« : 12 Nisan 2021, 15:09:01 »
Merhabalar,

Yaklaşık 1.5 yıl önce başarısız bir saç ekimi geçirdim ve daha sonra ekilen saçlarımı iğneli epilasyon ile aralıklı seanslara giderek aldırdım. Ne yazık ki ekim yapılan bölgede slit (kesik) izleri mevcut ve derinin tonunda farklılık (kızarlık mevcut)

Saçlarımı uzattığımda ön çizgim ne yazık ki natural durmuyor ve çok geride. Kısalttığım zaman ise arka tarafta mahvedilen ve pencere gibi açık bir donör bölge mevcut.

İkinci saç ekimini düşünmüyorum çünkü saçlarım çok ince olduğu için istediğim kapatıcılığa erişmem çok zor, ek olarak sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş dercesine ileride dökülmemin devam etmesi durumunda yeterli donör bölgem kalmamasından korkuyorum. Sayın Koray Erdoğan görüştüğümde kalan saçlarımı finanstreid kullanarak koruyabileceğimi söylesede yaptırdığım kan değerlendirinde DHT seviyem en düşük/taban değerlerde çıktı bu yüzden ilacıda kullanamıyorum.

Bu sebeple dünyadaki en iyi SMP klinikleri ile görüştüm bunlardan birisi:

https://skalp.com/
https://www.brandwoodclinic.com/ - Paul dünya çapında tanınmış bir çok SMP artist'e eğitim veren ödüllü birisi. Kendisi ile Skype yaptığımda 3 seans ile ele alabileceğini fakat ön bölgelerde daha önce ekim yaraları olduğu için adım adım, yavaş yavaş ve gözlemleyerek ilerleyebileceğimizi söyledi. Kendisinin instagramından sonuçlarına bakabilirsiniz çok başarılı duruyor. https://www.instagram.com/paulclark_brandwoodclinic/

Her ikisi de Londra'da bulunuyor ve eğer doğru kararın bu olacağına emin olabilsem en yakın fırsatta atlayıp uçağa gideceğim. Keşke saç ektirmeden bu forumu bulsaydım dediğim için tekrar bir hata yapmak istemiyorum, 29 yaşında iken 40 yaşında görünüyor olmaktan ve aynalara küsmüş olmaktan çok sıkıldım.

Eğer buraya kadar geldiyseniz ve bu SMP konusunda tecrübeniz/önerileriniz varsa, yorumlarınızı bekliyorum.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Saç Simulasyonu Yaptırmalı mıyım?
« Yanıtla #1 : 12 Nisan 2021, 15:13:09 »
 Geçmiş olsun   tekrardan  resim  yükleyin  açılmıyor  .Saç Simulasyonu   Londra'da amerika  çok iyi  yapılıyor   saç ekim  hangi merkezde  yaptınız

bdrn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 12 Nisan 2021, 15:18:44 »

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 12 Nisan 2021, 17:02:17 »
bence yaptırma çünkü saç çizgin çok geride ,ekimle biraz öne alınmış olsaydı o zaman simülasyon ile güzel bir görüntü ortaya çıkabilirdi.

bdrn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 13 Nisan 2021, 10:21:59 »
Erişmek istediğim görüntü saçı kazıtmış ve yara izlerini kapatan görüntü. Attığım linklerde örnekleri var.

Yaptırdıktan sonra 1 numara hatta 0.5mm kısalıkta 2-3 güne bir tıraş olarak kullanmayı düşünüyorum.

Saç konusunu düşünmek bile yoruyor açıkçası artık.

bodrumlu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 16 Nisan 2021, 10:45:21 »
aslinda donor disinda kotu degil bence durumun. tabi ekiminin kotu olmasi, uzucu olmus. donore simulasyon yaptirip, on cizgine dokunmayadabilirsin aslinda

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 26 Nisan 2021, 21:07:04 »
Donör kısmıdaki açıklık biraz üzücü olmuş. Ama ön kısmın o kadar da kötü olmadığını düşünüyorum.
  • Yaşınız 24

Mutsuz vaka

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 25 Temmuz 2021, 03:51:38 »
Merhaba kardesim neye verdin simiilasyon konusunda sence mantiklimi ? Bende sac ekiminde harap olan donor bolgeme dusunuyorum ama yine bir hat yapmaktan korkuyorum ve suresi kisitliymis 3 seneye cikiyormus boya atiyormus forumdan okudugun kadariyla acaba biraz bekleyip bu aan biraz gelistikten sonra mi yaptirmak dogrusu ?

elpatronee

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 10 Eylül 2021, 18:29:38 »
Ya simülasyon gerçekten hayat kurtarıyor gibi benim de donör bölgem mahvoldu  tek çare simülasyon.
Ama senin saçların uygun bence fakat boş alana yapılmıyormuş seyrek alana güzel duruyormuş

Facebook Twitter Instagram