Arkadaşlar merhaba uzun süredir takip etsem de foruma yeni katıldım. Yaşım 26. 3-4 ay önce dökülmem başladı. Çocukluğumdan beri saçlarım seyrek ve ince tellidir ve 14 yaşından beri aşırı yağlılık ve duş tarama sırasında en az 60-70 tel saçım gider. Gün içinde mesela sabah evden çıktım akşam tararsam 4-5 tel anca gelir tarağa ama 6 olmaz. Saç dökülmem başlayınca Xpecia tablet kullanmaya başladım günde 2 tane ve 3. Kutunun ortalarındayım. Öyle aşırı bir etkisini görmedim ancak dökülmemi günlük 100 telin altına düşürdüğünü söylemeliyim. Belki de etki için biraz erken olabilir. Ayrıca cildim de aşırı yağlıdır tüm vücudum bunu da belirtmek isterim. Bu yüzden her gün duşa girerim. Size sormak istediğim şu dökülmeyi kontrol altına alsam da bu sıralwr şakaklar seyreldi iyice vertexte dökülme açılma yok fakat sadece önlerde var köşeler bozuk para oldu denebilir. Xpecia yanında bir de Evocapil sprey aldım fakst her gün değil 2 günde bir sıkıyorum akşam 8 fıs sadece takviye olsun diye öyle aşırı saç çıkartsın ve derdim yok olanlar kalınlaşır ve korursam benim için fazlasıyla yeterli. Fakat 1 haftadır evocapili kullanıyorum haftada bir sefer de dermaroller 0.5 ile ve sadece şakaklara sıkıyorum. Son 1-2 gündür fark ettim biraz sanki dökülmemi artırdı. Mesela duş sırasında 20-30 tarama kurutma saçı havluyla silme sırasında da toplam 20-30 a çekmiştim xpecia ile beraber ancak sanki duşta da duş sonrası işlemde de sanki 10 ar tel daha arttı gibi. Evet tel sayısı sayıyorum çünkü aşırı taktım kafaya. Sizlerin yardımlarını bekliyorum. Yeniden söylüyoum duş sonrası aşırı bir dökülmem yok akşam eve gideyim işten tarayayım ıslak tarakla(döküleceklerin tarağa yapışıp sayımı kolaylaştırması için) 5 tane max gelir tarağa fakat duşa suya girince ne hikmetse bir şeyler oluyor saçıma. Kullandığım sprey dökülmeyi artırmış olabilir mi kullanımı bırakmalı mıyım? Siz değerli abilerimin kardeşlerimin ve yaşıtlarımın değerli yorum ve tavsiyelerini bekliyorum.