Saç Ekimi Sonuçları
Daha faydalıdır diyemem ama benzer içerikler mevcut,saç için gerekli vitaminler var (Saw palmetto ,biotin,çinko,d vitamini,b1,b12 gibi) ,. xpecia da şikayetler çok olduğu için riske girmek istemedim,benim için sağlık daha önemli. Kerozanda hiçbir ya etki görmedim.
Selamlar kendi saçlarınız dökülecek incelmiş onları acil güçlendirmeye başlayın sonra ekilenler çıkar kendi saçlarını dökülür yeterli gelmez sonuç ekim planlamanız ona göre yapılmış çünkü finasterid düşünmelisiniz bence.
Dostum öncelikle hayırlı olsun umarım istediğin sonuca ulaşırsın. Planlama güzel görünüyor. Mevcut saçlarını da bir şekilde korumaya almanda fayda var benzer bir durum da bende vardı. Kerozan ve Vichy Dercos aminexil kullanıyorum ve memnunum diyebilirim. Bunları kullanmama rağmen dökülme devam ediyor mu evet ediyor ama biraz azaldı ve mevcut saçlarım kalınlaştı diyebilirim.Özellikle ilk 1 ay çok dikkatli olmanı öneririm ve her şey için kliniğe danışabilirsin. Yardımcı oluyorlar.
Kerozan tablette beyaz olanı iftarda,mavi olanı ise sahurda alacak şekilde ayarlarsın. Ramazan’dan sonra ise beyaz sabah,mavi ise akşam şeklinde devam edersin,ben o şekil kullanıyorum.
Gayet sağlıklı şok dökülmende başlamış 28 günden sonra daha sert yıka şimdi tatlı sert yıka.
Baya sık duruyor kabuk sonrası görüntü