Merhabalar, 2 aydır saç ektirmek için araştırma yapıyordum, kafada ön ve arka bölgede açıklığımdan rahatsız olduğumdan dolayı saç ektirmeye karar verdim. Genç olmama rağmen saçlarımın bu kadar hızlı dökülmesi beni şaşırttı açıkçası ve nihayet araştırmaya koyuldum. Başta endişelerim ''saçlarım ekimden sonra dökülmeye devam eder mi? '' üzerineydi ama sonradan bunu ikinci bir seans yaptırırım belki düşüncesiyle boşverdim çünkü görüntü rahatsız ediyordu ve acilen çözüm bulmam lazımdı. Ankarada ikamet ettiğim için orda bir kaç araştırma yaptım.
Metlana saç ekim merkeziyle görüştüm, bana 3100 greft gerektiğini söylediler sonrasında birkaç klinikle daha görüştüm ama Ankarada pek de alternatif yok açıkçası. Sonrasında İstanbulda araştırmaya başladım.
Lale saç ekim merkezi referansla bulduğum biryerdi o açıdan gönlüm rahat sizlere de referansla yaptırmanızı tavsiye ederim çünkü merdivenaltı birçok yer var. Şartlar steril mi uygulayıcılar uzman mı bence çok önemli kriterler. Öncelikle google yorumlar biraz fikir veriyor ama puandan çok yorum sayısı daha önemli bence (puanı da iyiydi). Böyle yerlerin internet sitelerinin kurumsallığı da ayrıca fikir verebilir .
Muayeneye gittiğimde bana maksimum greftle çalıştıklarını açıklığımın tek seans ile kapatılacağını söylediler. Ben de estetiğin benim için önemli olduğunu ve onlar da bu saçların ön çizgisi ve açılarına dikkat ettiklerini söylediler. Bana uygun geldi ve anlaştık..
İşlem 8 saat civarı sürdü beni yordu baya açıkçası. ön bölgelere ve tepe bölgesine ekim yapıldı.
Bu arada ben hekimim, steril olmayan ortamlarda kesinlikle kendinize işlem yaptırmayın, en öncelikle buna bakmanızı tavsiye ederim...
Saç ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları paylaşıyorum. İlerleyen zamanlarda fotoğrafları güncelleyeceğim. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum..