Merhabalar herkese ilk minoxilimi iran malı olandan almıştım bir satış sitesinden şaşırtıcı bir şekilde orjinal çıkmıştı fakat eskisi gibi rahat değilim aylar verip sahte bir şeyle uğraşmak istemiyorum paradan çok zaman kaybı ama bu yolada para yüzünden koyuluyoruz fiyatlar uçuk seviyede 170 tl olmuş. Alopexy satan bir satıcı buldum (6 kutu alırsan 68tl ye geliyor) ürünlerinin its barkodunun mevcut olduğunu söylüyor asıl sorumuz bu sağlık bakanlığımızın sahte ilaç satımını engellemek için çıkardığı ilaç takip sistemi (barkod sistemi) olan ilaçlarda sizce sahte olabilir mi ?
alopexy şuan eczanede 135 TL den satılmakta 6 kutu alırsak tanesi 68 TL ye gelen internet satışları mevcut
*Elinizde eczaneden veya internetten alınan ilaç kutularınız bulunuyorsa mobil uygulamasından barkod okutabilirsiniz bilgisayardan da barkodu girip
https://www.its.gov.tr/its/ilac_sorgula bu adresden sorgulayabiliyoruz çıkan bilgilere bakın sizce internette bunun sahtesi oluşturabilir mi ? veya orjinal olan bir barkodlu eczaene ürününün barkod kopyasını sahte kutulara basabilirler mi ? Aklımda deli sorular sizin düşünceleriniz nedir ?
ek olarak ben sakal için kullanıyorum zamanında 10 tel sakalım vardı 3 ayda full sakalım çıktı 2 sene geçti üzerinden biraz daha sertleşsin istiyorum şuan bazı bölgeler tüy gibi.