Gönderen Konu: Minoxil tomar tomar sacimi döküyor yardım abiler  (Okunma sayısı 7629 defa)

Execuvite

• Hero Member
Ynt: Minoxil tomar tomar sacimi döküyor yardım abiler
« Yanıtla #15 : 12 Nisan 2021, 11:27:56 »
3 gün içinde minoxidil bu etkiyi yapmaz, agresif dökülmen var belli minoxidil tek başına yetmez, sonra buraya gelip minox fayda etmedi diyeceksin gibi :) Son olarak kullanım şeklin yanlış ilk 6 ay sabah akşam 5 fıs toplam 10 fıs . Ondan sonra haftada 5 gün sabah akşam olarak kullan.

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 12 Nisan 2021, 11:34:11 »
3 gün içinde minoxidil bu etkiyi yapmaz, agresif dökülmen var belli minoxidil tek başına yetmez, sonra buraya gelip minox fayda etmedi diyeceksin gibi :) Son olarak kullanım şeklin yanlış ilk 6 ay sabah akşam 5 fıs toplam 10 fıs . Ondan sonra haftada 5 gün sabah akşam olarak kullan.
kafa derisine yedirince ilacı elimde bir sürü sac oluyor hep toplayıp tekrar yapıyorum 50 60 tel gidiyor öyle ise yaramadı diyemem minoxilin etki mekanizmasını biliyorum kardeşim kullanım şekli olarak gündüz kullanınca saçlar çirkin duruyor zaten seyrek hani .d forumda gördüğüm bir kaç yazıda akşam 7 8 fis ile gunduz arasında fark yokmuş

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 12 Nisan 2021, 11:50:45 »
katılıyorum hocam kim dış görünüş önemli değil diyorsa yalan valla ben arkadaş ortamında da söylüyorum dış görünüşe önem veriyorum mesela ben hani sonuçta o yataktan uyandiginda gözlerini actiginda karsinda bir ömür senle olacak kadın var
 o kesin abi aynen fitniss yaptığımda en misal örnek mağazada çalışırdım bana gelen müşteri sen buranın sahibimisin derdi hani bakimlisin tipin giyimin yerinde çok fark ediyor yemin ederim heleki o saçlar. Resmi afteri çektikten sonra koyucam üstad inşallah :)
benide eşin dostun dukkanında iken oranın sahibi sanırlar.gobek bende binde bir çıkar karılar hemen bakmayı bırakıyor gobekli gorunce kendileri 90_60_90  manken gibiler ya sanki
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 12 Nisan 2021, 15:50:59 »
kafa derisine yedirince ilacı elimde bir sürü sac oluyor hep toplayıp tekrar yapıyorum 50 60 tel gidiyor öyle ise yaramadı diyemem minoxilin etki mekanizmasını biliyorum kardeşim kullanım şekli olarak gündüz kullanınca saçlar çirkin duruyor zaten seyrek hani .d forumda gördüğüm bir kaç yazıda akşam 7 8 fis ile gunduz arasında fark yokmuş

7-8 fıs kullanıp 6 ay sonra istediğin sonucu alamadığında yazdığım mesajı hatırla hatta beni de etiketle . 7-8 fıs kullananlar paradan kaçan insanlar maliyetten dolayı nw 3 birine tavsiyem majistiral minox kullanması başladığın yere dönme durumun var çünkü dökülme agresif bu arada resim var mıdır merak ettim saçlarınızı.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 12 Nisan 2021, 16:07:09 »

7-8 fıs kullanıp 6 ay sonra istediğin sonucu alamadığında yazdığım mesajı hatırla hatta beni de etiketle . 7-8 fıs kullananlar paradan kaçan insanlar maliyetten dolayı nw 3 birine tavsiyem majistiral minox kullanması başladığın yere dönme durumun var çünkü dökülme agresif bu arada resim var mıdır merak ettim saçlarınızı.

Evet en ideal kullanım şekli sabah akşamdır. Hatta 12 saatte birdir. Çünkü emildikten bir süre sonra pik yapar. Gün içinde etkisi gittikçe azalır. Ama tedavinin devamlılığı açısından 3. Aydan sonra günde 1 daha ideal. Ben de her akşam kullanıyorum 10 ay oldu henuz sıkılmadım.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 12 Nisan 2021, 16:12:38 »
Evet en ideal kullanım şekli sabah akşamdır. Hatta 12 saatte birdir. Çünkü emildikten bir süre sonra pik yapar. Gün içinde etkisi gittikçe azalır. Ama tedavinin devamlılığı açısından 3. Aydan sonra günde 1 daha ideal. Ben de her akşam kullanıyorum 10 ay oldu henuz sıkılmadım.
Gün içerisinde rahatsızlık veriyomu ıslak kalıyor ya

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 12 Nisan 2021, 16:35:08 »

Evet biraz rahatsız ediyor. Dışarı çıkacaksam o gün kullanmıyorum ya da yıkayıp çıkıyorum. Bazen kaşındırıyor ama alıştım
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 12 Nisan 2021, 17:08:13 »
Evet biraz rahatsız ediyor. Dışarı çıkacaksam o gün kullanmıyorum ya da yıkayıp çıkıyorum. Bazen kaşındırıyor ama alıştım
hocam kullanımı bir süre sonra bıktırsa bile yapacak bir şey yok ya. saç istiyorsak minoxu günlük rutin haline getirmekten başka şansımız yok. türkiye'de hap şekilde minox yok sanırım, olsa bile topikal kadar etkili değildır. yabancı forumlarda en etkili tedavinin köpük ve hap formundansa sıvı formu olduğu söyleniyor.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 12 Nisan 2021, 17:13:49 »
kendi hazırladığın minoxun içine gliserin ve su miktarını doğru ekleyince ıslak ve nemli kalmıyor, aynı zamanda pgg eklemediğin için kaşıntı durumu da yok. eğer uzun süre minox kullanmayı planlayan arkadaşlar varsa kendileri hazırlasın, aşırı ucuza getirirler.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 12 Nisan 2021, 17:22:08 »
kendi hazırladığın minoxun içine gliserin ve su miktarını doğru ekleyince ıslak ve nemli kalmıyor, aynı zamanda pgg eklemediğin için kaşıntı durumu da yok. eğer uzun süre minox kullanmayı planlayan arkadaşlar varsa kendileri hazırlasın, aşırı ucuza getirirler.

4 tane Alopexy sipariş verdim hocam. Bir de onu deneyelim. Kaşıntı durumu biraz azalır belki. Bioxinin neredeyse 1 gün kurumuyor, kuruyanlar tortu şeklini alıyor.
Minoxil kuruyor, olması gerektiği gibi. Bioxinin kadar tortu bırakmıyor ama yine de var.
Alopexy merak ediyorum. Satıcıyla konuştum. Sktsi 2023 ve ilaç takip sisteminden sorgulatabilirsin dedi. Ve çok çok daha ucuza geldi biraz rahatladım o konuda.

Yalnız bir satıcı dün 3 kutusu 227 tl iken bu sabah ben sorduktan sonra fiyatı 250 yaptı. Oradan almadım. Diğer güvenilir satıcıdan aldım. İsim vermeyeyim
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 12 Nisan 2021, 17:46:18 »
4 tane Alopexy sipariş verdim hocam. Bir de onu deneyelim. Kaşıntı durumu biraz azalır belki. Bioxinin neredeyse 1 gün kurumuyor, kuruyanlar tortu şeklini alıyor.
Minoxil kuruyor, olması gerektiği gibi. Bioxinin kadar tortu bırakmıyor ama yine de var.
Alopexy merak ediyorum. Satıcıyla konuştum. Sktsi 2023 ve ilaç takip sisteminden sorgulatabilirsin dedi. Ve çok çok daha ucuza geldi biraz rahatladım o konuda.

Yalnız bir satıcı dün 3 kutusu 227 tl iken bu sabah ben sorduktan sonra fiyatı 250 yaptı. Oradan almadım. Diğer güvenilir satıcıdan aldım. İsim vermeyeyim

Saç deriniz alışıncaya kadar ki alopexy t çok kaliteli ama kaşıntı olursa allarset 10 mg kullanın yatmadan önce çok rahat edersiniz belli süreden sonra kafa derisi alışıyor ve 2 günde bir yıkayın başı

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 12 Nisan 2021, 18:52:50 »
Saç deriniz alışıncaya kadar ki alopexy t çok kaliteli ama kaşıntı olursa allarset 10 mg kullanın yatmadan önce çok rahat edersiniz belli süreden sonra kafa derisi alışıyor ve 2 günde bir yıkayın başı

Hocam iki günde bir yıkıyorum. Hep böyle yaptım en iyisi böyle bence de.

Ayrıca zeytine, toza vs allerjim var, yıllardır yoğun geniz akıntısı vardı. 1 haftadır anti-histaminik kullanıyorum. Levosetirizin. fakat kaşıntı geçmiyor :) yarılanma ömründen dolayı denk gelmiyor sanırım. Ayrıca kan beyin bariyerini az geçmesine rağmen uyku da yapıyor. Gün içinde uyku yapmaması için gece kullanıyorum. Bu yanıtlar önemli olduğu için de 2 güne bir kullanıyorum. Geniz akıntısını bir nebze azalttım. kullanmaya da mecburum çünkü sabahları öksürmekten ölüyorum
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 12 Nisan 2021, 19:53:23 »

resim yok suan yanliz sabah akşam kullanımına sac cikar dediniz peki istediğimiz konuma geldikten sonra günde teke düşmesi öneriliyor sac zaten 2 dozluga alışmış tek dozlukta yine dokulmezmi en azından suanki sadece aksam ki gidiş uzun surer belki sac cikisi ama tek doz olarak kalır benim yuruttugum mantık bu

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 12 Nisan 2021, 22:33:13 »
resim yok suan yanliz sabah akşam kullanımına sac cikar dediniz peki istediğimiz konuma geldikten sonra günde teke düşmesi öneriliyor sac zaten 2 dozluga alışmış tek dozlukta yine dokulmezmi en azından suanki sadece aksam ki gidiş uzun surer belki sac cikisi ama tek doz olarak kalır benim yuruttugum mantık bu

Sizin düşünceniz hocam deneyin görün bizide bilgilendirin inşallah

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #29 : 12 Nisan 2021, 22:51:16 »
Ben sabah sıkıyorum akşam üstü yıkıyorum sonra geri akşam sıkıyorum bende minoxil forte bir iki kere yan etki yaptı bir kere saçimi yikadiktan az bir süre sonra kullandim nefes darliği ve carpinti gibi birşey oldu aklinda bulunsun kuru saça uygula ben dikkat etmemiştim kullanim klavuzunfa da oyle yazıyormuş.
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss
Alpecin c1 caffein shampoo

Facebook Twitter Instagram