Gönderen Konu: 9. AY sonuclar İlhan Serdaroğlu 2000 Greft  (Okunma sayısı 58385 defa)

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 130. GUN SONUCLAR - BU SACLARIN HALI NE ! .. 2000greft
« Yanıtla #31 : 07 Aralık 2015, 21:08:43 »
Saçlar güzel olmuş daha da çıkışlar olacaktır merak etmeyn  ekim nerede yapıldı başlıkta yazmıyor ama?

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 07 Aralık 2015, 21:16:07 »
ekim yerini bilerek soylememistim ama artik soyleyeyim dimi 4aydan fazla oldu  farketmez , ben simdiden memnunum zaten
ekim 4agustos i. serdaroglu yapti

salih34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 07 Aralık 2015, 21:21:09 »
safkan Arkadaşım ilaç sprey vb birşey kullandınmı saçların iyi olmuş saçların hayırlı olsun...

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 07 Aralık 2015, 21:32:55 »
safkan Arkadaşım ilaç sprey vb birşey kullandınmı saçların iyi olmuş saçların hayırlı olsun...

eyvalah hocam saol ,
onceki mesajlarimi okursan orda bahsetmistim
hicbir ilac sprey vs ne oncesinde ne sonrasinda hic kullanmadim hayatta
doktorda zaten tavsiye etmiyor ,etmiyor derken sadece bir sampuanla sprey veriyor ilk 3 ay falan istersen kullan diye ama mecburda degilsin diyor , madem onca zahmete girdik ekim yaptirdik  birde ilac spreyla vs.le mi ugrasalim , dimi ?

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
artik 4. aydan bitti ekim yerini soylemenin vakti geldi diye dusunuyorum
birde benim ekim yaptirdigim donemde sadece birkac kisi vardi Serdaroglunda ekim yaptiran fazla konu yoktu
ama su an baya yeni ekim yaptiran arkadaslar var , onlara en azinda bir referans olsun diye
o yuzden basligida update ettim ,

aykutb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 4.Agustos İlhan Serdaroğlu 2000 Greft
« Yanıtla #36 : 09 Aralık 2015, 12:10:13 »
Hocam maşallah görüntü çok iyi.
Kaç liraya yaptırmıştın acaba?

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 09 Aralık 2015, 15:31:46 »
hocam bence sonuç güzel ama sizin beklentiniz ne oranda onu bilemem şuanki sonuçtan memnun musunuz?

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 09 Aralık 2015, 22:31:15 »
Hocam maşallah görüntü çok iyi.
Kaç liraya yaptırmıştın acaba?

saol kardes ,
valla piyasa asagi yukari belli ilhan serdaroglu uygun fiyat veriyor
ben biyerden 10euro fiyat aldim baska birinden 6000 euro ilhanda 1000euro civari fln ,

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 09 Aralık 2015, 22:35:14 »
hocam bence sonuç güzel ama sizin beklentiniz ne oranda onu bilemem şuanki sonuçtan memnun musunuz?

valla acik soyleyeyim beklentim bundan daha fazla ,
cunku bnim ekim yapilan alan cok genis degildi , ama bilmiyorum 2000 greftten daha fazla ekim yapilamazmaydi mesela 2700 hani daha
yogun bi goruntu olussa daha iyi olmazmiydi bilmiyorum ? ha suda var bu daha 4aylik sonundaki goruntu 
insallah ilerki donemlerde iyilesme , yogunlasma bekliyorum , yani enazindan sakaklar tamamen kapanmasini bekliyorum
bakalim gorucez

nizz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 10 Aralık 2015, 00:47:21 »
abi gercektende hayirli olsun. daha dördüncü ay ve ekim simdiden güzel görünüyo. daha 2-3 ay bekle. eminim dahada cikacaktir ve seyrek alanlar kaybolacaktir.

illa her ekim 6 ay sonra sonuc vermek zorunda degil. bazen 8-9 ayida bulabilir.

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 10 Aralık 2015, 14:33:53 »
abi gercektende hayirli olsun. daha dördüncü ay ve ekim simdiden güzel görünüyo. daha 2-3 ay bekle. eminim dahada cikacaktir ve seyrek alanlar kaybolacaktir.

illa her ekim 6 ay sonra sonuc vermek zorunda degil. bazen 8-9 ayida bulabilir.

saol kardes eyvallah . evet simdilik surec iyi gidiyor yani su an ki goruntu ilerisi icin umut verici
benimde beklentim yuksek insallah 6ay sonunda daha da iyi bir goruntu olusur , su ana kadarki surec pozitif ilerliyor
eger bu sekilde devam ederse daha iyi olucak gibi ,

Holabusca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 10 Aralık 2015, 19:53:22 »
Evet gerçekten İlhan hoca'nın internette gördüğüm ender rastlanın güzel ekimlerinden birisi olmuş hatta bahsi yükselttim gördüğüm tek güzel ekimi, hayırlı olsun kardeşim saçların çok güzel olmuş gerçekten ..

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 10 Aralık 2015, 21:47:35 »
Evet gerçekten İlhan hoca'nın internette gördüğüm ender rastlanın güzel ekimlerinden birisi olmuş hatta bahsi yükselttim gördüğüm tek güzel ekimi, hayırlı olsun kardeşim saçların çok güzel olmuş gerçekten ..

eyvallah dostum saol , sizin daha da iyi guzel  olur umarim 
aslinda iyi ornekleri var ilhan hocanin , ama nedense isminin ustunde sansasyon olan birisi bilmiyorum..
ama su an burdaki ekimlerininin cogu cok yeni ekimler.. ben ekim yaptirmadan once cok fazla kisi yoktu forumlarda tavsiye alabilecegim
birkac kisi disinda ama simdi cok fazla var oyuzden ekimi dusunen arkadaslar icin cok iyi bir durum karar vermede

bakalim kardes o hoca bu hoca herkes bir sebeple seciyor ekim yerini , bulundugu sehir . fiyat , tavsiye , gordugu ornekler, gorusmeye gittiginde aldigi izlenim vs... sonucta bu adamlarin hepsi doktor muayeneleri var , tabelalari var , isimleri var vs..
keske bu isin tek bir standardi olsada herkes ayni sartlarda yaptirsa , bu hocalarda ekimlerini adam gib yapsa herkes mutlu olsa neguzel olur

salih34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 02 Ocak 2016, 23:30:21 »
güzel sonuç hatta şimdi bile süreç daha devam ediyor.... daha güzel olaçak ben şahsem saç ekimini beyendim.

Facebook Twitter Instagram