Gönderen Konu: 9. AY sonuclar İlhan Serdaroğlu 2000 Greft  (Okunma sayısı 58418 defa)

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2000greft sac ekimim 50. gun sonuclari
« Yanıtla #15 : 27 Eylül 2015, 03:04:54 »
minoxidili kullanmayı bıraktıktan sonra saçların tekrar yoğun bir şekilde döküldüğünü duymuştum bu doğru mu ?

evet kullanmayı bırakanlar genelde bu sorundan yakınıyor hatta feci şekilde dökülüyor diyenler var bu yüzden bende başlamadım çünkü kimse ömür boyu kullanamıyor bu spreyi yada herhangi bir ilacı

maranel bende senin gibi dusunuyorum dostum .. yani omur boyu spreyle yasanmaz zaten hayatin akisina ters..
yalniz su an dusunebilirm bilmiyorum daha yeni ekim oldu , eger korumaya yardimci oluyorsa
saclar ciikis suresini tamamlayana kadar bi 6 ay kullanabilrim ....
dostum eğer 6 ay kullanıp bırakacaksan hiç başlama derim minoxidile hem ekimin kalitesini tam olarak göremessin hemde yeni çıkan saçların olacak bu minoxidil denilen ilaç iyimi gelecek kötümü gelecek belirsiz yani bence kullanma ama kullanacaksanda şu anda kullanma ... saygılar...

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2000greft sac ekimim 75. gun sonuclari
« Yanıtla #16 : 19 Ekim 2015, 22:18:35 »
75 gun resimlerim

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 19 Ekim 2015, 22:26:11 »
evet arkadaslar son durum boyle resimdeki gibi ,
ekilen yerdeki kizariklik gecmeye basladi , kasinti falanda gecti iyice nerdeyse yok gibi artik
saclarda uzadi biraz, islak iken resim cektim daha iyi gorulsun diye ,
yalniz  ekilen saclar aradan firliyor kivircik kivircik,,,yani dogal sacimin yapisindan farkli
 o yuzden saclarim kisalticam yine..

tabi ekilen diger saclarin cikmasini bekliyorum dort gozle , herhalde artik 90gunden sonra basliyor diyorlar genelde ama
bakalim ,,,

Phoenix

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 19 Ekim 2015, 22:32:02 »
Kafa iyi dolacak gibi görünüyor şimdiden saçların hayırlı olsun, en keyifli dönem başlıyor

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 19 Ekim 2015, 22:35:34 »
Kafa iyi dolacak gibi görünüyor şimdiden saçların hayırlı olsun, en keyifli dönem başlıyor

eyvellah dostum .. cokda keyifli degil su an ama :)) insallah olucak yakinda dedigin gibi
harcadigimiz paranin , zamanin emegin karsiligini aliriz insallah hepimiz.

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 20 Ekim 2015, 21:02:04 »
bugun saclari kisalttim , kisa tutmak daha iyiymis ,  artik 4 haftada bir berbere  ugricaz ,, saclara cikana kadar..

vincenzo234

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 20 Ekim 2015, 21:03:59 »
Gidişat gayet iyi gibi kime ektirmiştiniz acaba ? İlhan serdaroğlu ekimine benziyor.

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 20 Ekim 2015, 21:28:19 »
Gidişat gayet iyi gibi kime ektirmiştiniz acaba ? İlhan serdaroğlu ekimine benziyor.

tesekurler , evet gidisattan bende memnunum simdilik , sok dokulmeye ugramayan saclar su an mevcut kafada
daha 75 gun oldugu icin acele etmiyorum ama , yeni cikislari bekliyorum , 3 aydan sonra mi genelde cikislar basliyor ?

hocam simdilik nerde ekim yaptiirdigimi soylemecim ,
cunku ozaman insanlar  saca, ekime falan bakmadan  onyargilarla yorum yapiyor..
ama ilerde soyleyecegim ..

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
100. GUN SONUCLAR .. 2000greft
« Yanıtla #23 : 14 Kasım 2015, 15:41:50 »
evet 100. gun bitti 3aydan beri gozle gorunur bir degisim var ama hala tam istedigim sonuc bu degil tabi ki
resimde goruldugu gibi yan sakak alanlari halen seyrek orada bir cosma bekliyorum , 
sadece surec yolunda mi gidiyor onu merak ediyorum genelde soylenen 6aydan sonra artik kesin bi yorum
yapilabiliyor oyuzden halen sabir surecindeyiz ,
bu site kendi sonuclarimi takip etmek icin iyi bir blog gibi isime yariyor :) bu sitede emegi gecen herkese tesekurler

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 100. GUN SONUCLAR .. 2000greft
« Yanıtla #24 : 14 Kasım 2015, 15:46:13 »
resimlerin devami

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 14 Kasım 2015, 15:50:43 »
Hocam baya güzel gelişmeler var..Bugün 125. gün mü? Ekimin kaçıncı günündesiniz tam olarak?
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 14 Kasım 2015, 15:52:40 »
Hocam baya güzel gelişmeler var..Bugün 125. gün mü? Ekimin kaçıncı günündesiniz tam olarak?

saol hocam , konu basligini update ettim ama 100gun saonuclar diye .. gozukmuyor mu ?
bugun aslinda tam olarak 104.gun ..

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 14 Kasım 2015, 16:55:21 »
merhaba kardeşim ekimin gayet güzel olmuş zamanla dahada güzel olacak gibi duruyor bende kafana takcak bişe yok hersey yolunda sadece zaman ilaç olarak bişe kullanıyormusun ekimden sonra??!!

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 14 Kasım 2015, 17:27:52 »
merhaba kardeşim ekimin gayet güzel olmuş zamanla dahada güzel olacak gibi duruyor bende kafana takcak bişe yok hersey yolunda sadece zaman ilaç olarak bişe kullanıyormusun ekimden sonra??!!

eyvallah dostum saol  , bende umutluyum simdilik  sonuctan hani daha 4 ay bile dolmadi.
hani genelde 6.aydan sonra daha net bir seyler soylebiliyor insan.
dostum ben ekimden oncede sonrada hayatimda hic bir ilac vs, birsey kullanmadim
son iki senedir sampuan bile kullanmiyorum ,(cilt doktorunun tavsiyesi ile ozelllikel parfumlu kokulu sampuanlar saci mahvediyor)
 defne sabunuyla ama uyduruk 5lira olanlardan degil dogal gercek defneden yapilma sabunla yikiyorum saclari..

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
130. GUN SONUCLAR-BU SACLARIN HALI NE ! .. 2000greft
« Yanıtla #29 : 07 Aralık 2015, 20:39:30 »
selam arkadaslar bugun ekimin 140. gunu

resimleri daha simdi cektim dus sonrasi saclarim nemli iken ,
merak ettigim su daha yeni tras oldum 2 hafta once saclar tabi dogal olarak hepsi ayni uzunlukta kesildi
ama resimde zaten onu gostermeye calistim  , ekilen saclar diger saclara gore cok uzun aradan firliyorlar
nedir bu anlamadim ekimden berli durum boyle hani , 

Facebook Twitter Instagram