Gönderen Konu: 9. AY sonuclar İlhan Serdaroğlu 2000 Greft  (Okunma sayısı 58372 defa)

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
9. AY sonuclar İlhan Serdaroğlu 2000 Greft
« : 24 Eylül 2015, 23:29:00 »
SELAM ARKADASLAR KONUYU 9 AY ONCE FALAN ACMISTIM ZATEN BUGUN BASLIGI UPDATE ETTIM
YENI RESIMLER YUKLEDIM BUGUN ....

herkese selamlar
bugun 75.gun , actigim konuyu sadece update ediyorum , asagidaki mesajim
50gunluk iken ... son resimler islak iken cektim , saclar uzadi biraz 1 aydir tras olmuyorum yalniz ekilipde dokulmeyen saclar
boyle uclari kirik kirik , kivircik gibi falan ,, normalde saclarim duz ama .. bunlar nezaman normal halini alicak merak ediyorum

bugun ekimin uzerinden tam 52 gun gecti , resimleri paylasmak istedim
sok dokulme bitti tabi bende gec basladi galiba 25gun ila 40 gun arasi dokulme oldu
bu sureci galiba iyi atlattim gibi geliyor bana , baska ekimlerler kiyaslayinca ,
yalniz bu donor bolgesi cok feci kasiniyor , kendimi zor tutuyorum , ekilen yerde cok kasinti vardi ama
sabrettim hic ellemedim oda gecti zaten artik yok , yalniz ense hala cok kasiniyor , bilmiyorum bugun lk defa ekimden
sonra berberde enseyi yanlari falan kisalttirdim insallah bir faydasi olur...

bu arada ben henuz hicbir ilac , sprey vs kullanmiyorum
bu rogain minoxidil cok ovuyorlar ama nedir faydasi olurmu gercekten ?
birde zaten bu ekilen saclar hic dokulmez diyorlar , madem oyleyse , o zaman ekim yapilan yere kullanmak mantiksiz mi ozaman ?

ilk iki resim 15. gun resimlerim , sonraki 3 resim bugun yani 52gun resimleri...

bluekıng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2000greft sac ekimim 50. gun sonuclari
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2015, 23:30:48 »
52 gun fotolarını yuklemedın heralde ben goremedım :)

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2015, 23:31:35 »
bunlarda bugunku yani 52gun resimlerim yani sok dokulme sonrasi ....

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Eylül 2015, 23:32:18 »
52 gun fotolarını yuklemedın heralde ben goremedım :)

hocam bu ne hiz :) resimi daha yuklerken cevap geldi :)))

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Eylül 2015, 23:38:56 »
buda ekim oncesi resmim ,

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Eylül 2015, 00:37:17 »
Hayırlı olsun, ekiminiz doğal ve iyi görünüyor..Ön bölgenin istediğiniz gibi olacağını düşünüyorum ancak tepe bölgesi ilerleyen süreçte dökülme yaşayacak ve ikinci bir ekime ihtiyaç duyulacaktır. İlaç kullanımı bu devrede önemlidir. Koruyabilirseniz, ekime ihtiyaç duymazsınız.

Rogaine bir minoxidil markasıdır..Minoxidil markalarından herhangi birini kullanabilirsiniz, hemen hemen aynı sonucu alırsınız..Minoxidil kullanımı zaten ekilen saçlar için değil, mevcut saçları korumak ve bazı bölgelerde yaşayan dökülmüş kıl köklerini uyarıp yeni saç çıkışları sağlamaktır..Yani hem saç kalitenizi artırır, hem dökülmeye karşı korur hem de yeni saç çıkışları sağlar.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

bluekıng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Eylül 2015, 10:21:34 »
minoxidili kullanmayı bıraktıktan sonra saçların tekrar yoğun bir şekilde döküldüğünü duymuştum bu doğru mu ?

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Eylül 2015, 11:53:52 »
minoxidili kullanmayı bıraktıktan sonra saçların tekrar yoğun bir şekilde döküldüğünü duymuştum bu doğru mu ?

evet kullanmayı bırakanlar genelde bu sorundan yakınıyor hatta feci şekilde dökülüyor diyenler var bu yüzden bende başlamadım çünkü kimse ömür boyu kullanamıyor bu spreyi yada herhangi bir ilacı

bluekıng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Eylül 2015, 12:02:35 »
Aynen . Bir çok insan bu ilaçları bırakınca yaşayacağı sorunu bilmiyor , sağlıklı bilgilendirme yapılmalı.

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 26 Eylül 2015, 16:09:42 »
Hayırlı olsun, ekiminiz doğal ve iyi görünüyor..Ön bölgenin istediğiniz gibi olacağını düşünüyorum ancak tepe bölgesi ilerleyen süreçte dökülme yaşayacak ve ikinci bir ekime ihtiyaç duyulacaktır. İlaç kullanımı bu devrede önemlidir. Koruyabilirseniz, ekime ihtiyaç duymazsınız.

Rogaine bir minoxidil markasıdır..Minoxidil markalarından herhangi birini kullanabilirsiniz, hemen hemen aynı sonucu alırsınız..Minoxidil kullanımı zaten ekilen saçlar için değil, mevcut saçları korumak ve bazı bölgelerde yaşayan dökülmüş kıl köklerini uyarıp yeni saç çıkışları sağlamaktır..Yani hem saç kalitenizi artırır, hem dökülmeye karşı korur hem de yeni saç çıkışları sağlar.

tesekurler ... evet goruntu simdilik benimde hosuma gidiyor , yani su haliyle bile ekim oldugunu pek anlayan yok
soyle soyleyim yasim 34 tepe bolgesi son 4 - 5yildir hep ayni durumda dokulme tamamen durdu orda yani 5 yil onceki resmimde ayni ..
yani seyrek ama saclar uzayinca cok belli olmuyor yani beni rahatsiz eden birdurum yok , benim sorunum on ve sakak bolgeleriydi
evet tepe bolgesini bende cok dusundum nasil olur falan diye ekim oncesi yani ekim orayada yaptirabilirmiyim diye .. 3 farkli doktorla gorustum her 3ude tepeye ekim yapmak istemedi ..  yapsalar bile cok iyi sonuc alinamiyacgini hatta orda olan kendi saclarimin
zarara ugrayacagini soyledi ,, bide doktorlar benii uzun sacli halimle gordugu icin goruntu okadar ekim yapilicak gib degil , ha tamamen kel
olsaydi tabi ozaman durum farkli... dedigim gib zaten saclarim uzadiginda yanlar ve ense cok sIkI oldugu icin , goruntuyu kurtariyor..
simdi onler ve sakak bolgeleride iyi bir sonuc verirde sIklasirsa durumu kurtaririz diye dusunuyorum...

ya iste bu ilaclar spreyler vs..  problemde su , devamli kullanmak zorundasin gunde 2 defa .. birde ben bugune kadar hic kullanmadim
yani diger arkadaslarinda yazdigi gibi , bu ilaclari birakincada hemen etkisi bitiyor yani yillarcada spreyle yasamak zor
bana hic pratik gelmiyor.. bilmiyorum...

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 26 Eylül 2015, 16:13:06 »

evet kullanmayı bırakanlar genelde bu sorundan yakınıyor hatta feci şekilde dökülüyor diyenler var bu yüzden bende başlamadım çünkü kimse ömür boyu kullanamıyor bu spreyi yada herhangi bir ilacı

maranel bende senin gibi dusunuyorum dostum .. yani omur boyu spreyle yasanmaz zaten hayatin akisina ters..
yalniz su an dusunebilirm bilmiyorum daha yeni ekim oldu , eger korumaya yardimci oluyorsa
saclar ciikis suresini tamamlayana kadar bi 6 ay kullanabilrim ....

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Eylül 2015, 16:17:12 »
iron-maiden .. bu arada ikinci ekimden bahsetmissin...

dostum cok buyuk konusmayayim ama hayatta bir daha yaptirmam.. .:) gel bedava yapicaz deseler bile
bu ise bulasmam birdaha son 2 ayim berbat oldu ya .. .yani kolay is degil  zahmetli ve stresli ..

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Eylül 2015, 16:32:39 »
Saçların tadını aldığınız zaman yaptırırsınız merak etmeyin :)

Ön taraf zaten sıkıntılı olan, o tarafa ekim yaptırıp atlattınız, ikinci ekim tepeye gerekir, o da zaten çok merak olmaz..Ön bölgedeki saçlar hızlı uzayacağından orayı rahat kapatırsınız, görsel olarak da çok kötü durmaz.

En zor olan ilk ekim olayı..Banada 2. ekim gerekecek ama bunun kadar bekleyiş olarak ve görüntü olarak zorlu olmayacaktır.
  • Greft Miktarı 3100

safkan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Eylül 2015, 23:35:27 »
Saçların tadını aldığınız zaman yaptırırsınız merak etmeyin :)

Ön taraf zaten sıkıntılı olan, o tarafa ekim yaptırıp atlattınız, ikinci ekim tepeye gerekir, o da zaten çok merak olmaz..Ön bölgedeki saçlar hızlı uzayacağından orayı rahat kapatırsınız, görsel olarak da çok kötü durmaz.

En zor olan ilk ekim olayı..Banada 2. ekim gerekecek ama bunun kadar bekleyiş olarak ve görüntü olarak zorlu olmayacaktır.

yani soyledigin mantikli ... ama daha cok erken hele bi su ekimin sonucunu alalim bakalim ne olucak ,, insallah dedigiin gibi olur bunun
tadini alirizda ozaman zahmet acisi vs,, gozumuze gelmez artik..

evet senin ekimide takib ediyorum sende artik su sok dokulme olayini atlattin , senin ekim sonrasi fotolar cok iyiydi
insallah saclar cikmaya baslarda sonuda iyi olur...  yalniz bu sok dokulmede dokulen saclar bir daha cikmaz diye birsey yok dimi
yada artik sansa mi kaliyor bu is biraz ?

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 27 Eylül 2015, 01:18:16 »
Hocam ekim görüntüsü herkeste benzer oluyor, misal benim tabloya baktığın zaman saçların yönleri doğru gözüktüğünden ve kanalların açılış durumundan dolayı çim adam olmayacağım ve saçların hepsi çıkarsa güzel bir görünüm olacağı belli.

Bu noktada önemli olan o ekilen saçların hepsinin ya da büyük çoğunluğunun çıkmasıdır..Ekim şekli güzel görünen çok kişi var ama bir bakıyorsun 5-6 ay sonra saçların az bir kısmı çıkmış..Bu durumda ekimin ilk görüntüsünün bir önemi kalmıyor..Ekimden sonra saçlara yapılacak bakım ve koruma, ekilen köklerin tutması sonuçları doğrudan etkiliyor.
  • Greft Miktarı 3100

Facebook Twitter Instagram