Arkadaşlar merhaba,
Uzun zaman beklemenin sonucunda sahin hocada sac ektirmeye karar verdim. Istanbulda ektirmeyi dusunuyordum baslarda ama hem covid hem ucakla gidip gelmek istemedim. Forumlarda ki hocanin sonuclari ve tavsiyeler uzerine ektirmeye karar verdim. 30 yasimdayim gorunus olarak eski halimi cok istedim insallah olur. Ilk gorusmemde hoca ekim uygun dedi ekim gunu saclar gucsuz ekmeyebiliriz dedi umudumu kirmisti o an ama bi kac kok alip begendikden sonra ekim yaptilar. Igneden cok korkuyordum ama oyle bir aci hissetmiyorsun basta iskence gibi geldi ama sonra hissetmiyorsunuz. Donorlu aldiklarinda kanal actiklarinda herhangi bir sorun yasamadim sadece o kadar saat biraz sıkıcı geciyor. Ekerkende gayet titizlikle yaptilar gercekten tebrik etmek lazim o kadar saat sandalyede oturarak tek tek ekiyorlar. Ekim bittikten sonra prp yapildi merhemi surdu ve ilaclarimi verdi. 5 gun sabah aksam agumentin 4 gunde majezik verdi. Onun disinda 10 gun aspirin gunde 1 asprin 4 gunde prednol odem sokucu ilac verdi. Sampuan sprey ve vitamin olarak da evocapil diye 1 ay sabah aksam bu tapleti ve gunde 1 sampuanini kullanacagimi soyledi. Bugun yikamam yapildi herhangi bir sorun olmadigini soyledi.4200 greft ekilmis. Duruma gore 8 9 ay sonra ensenin toparlanmasina gore 2. Seans yapilabilecegini soyledi. Hala korkularim var cikmazsa diye ama yapmadan da tecrube edilemiyor malesef bunlarin disinda ilac meyve vs tavsiyesi olan varmi yorumlarinizi bekliyorum ekim oncesi halimi ekim esnasinda cizimler ve ekim resimlerini ekliyorum.simdiden destekleriniz icin tesekkur ederim.