Herkese Merhaba,
Ben Akın, 2 seneden fazladır saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum, hem süreçten korkmam hem de dökülmelerin devam etmesi sebebiyle yaptıramamıştım. Tabi aynı zamanda burada sürekli yaptıranları ve onlara gelen yorumları takip ediyorum, bunun sonunda ani bir kararla 5 Nisan pazartesi karar verip 8 Nisan perşembeye randevu alıp işlem gününü beklemeye başladım.
İşlem günü gittiğimde öncelikle saç tıraşı yapıldıktan sonra Ahmet beyle görüştük alın çizgimin çizilmesi, planlama, işlem sırasında yaşanacaklar vs. her şeyle ilgili bilgi verildikten sonra işlemin yapılacağı odaya geçtik. Öncelikle Sefa bey anestezi işlemlerini yaptı ( bu kısım dayanılmayacak seviye de olmasa da biraz acılı oluyor), sonrasında Selvi hanım ve Kadir bey kök alım işlemine başladı (bu ve bundan sonraki süreçte işlem bitene kadar hiçbir acı hissetmedim).Kök alım işlemi yaklaşık 2.5 saat sürdü Daha sonra yemek arasının ardından Ahmet bey kanal açma işlemini yaptı. Bu işlemde yaklaşık 1 saat sürdü. Hemen sonrasında yine Selvi Hanım ve Kadir bey ekim işlemini yaptılar bu işlemde yaklaşık 3.5 saat sürdü. Toplamda verdiğimiz molalarla birlikte bütün işlem yaklaşık 8 saate yakın sürdü. Bu süre zarfında İlgilenen arkadaşların hepsinden Allah razı olsun ne istediysem ne zaman bir şeye ihtiyacım olduysa çok yakın ve güler yüzlü şekilde ilgilendiler. O kadar saat çalışmanın ardından bile hiç yüzlerinin düştüğünü görmedim, bu arada işlem sırasında da müzikler açarak eğlenerek, sohbet ederek geçirdik bütün süreyi. Bundan sonrası artık süreci beklemek.
Sizlerden de yorumlarınızı ve bundan sonra kullanmam gereken takviyeler ve ilaçlarla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.