Gönderen Konu: Minoxidil eczane fiyatlari?  (Okunma sayısı 6432 defa)

45Mobey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Minoxidil eczane fiyatlari?
« Yanıtla #46 : 17 Aralık 2022, 21:58:27 »
Minoxun fiyatı 15 aralıkta yeni zamlarla yine arttı kutusu 400 ü geçti, bende saf toz minoxil temin ettim elimde 100 gram kadar var  ve fazla gelcek,  isteyen olursa 5-10gram şeklinde satabilirim maksat azda olsa uyguna mal etmek, %30 izopropil alkol ve %50 propilen glikol içinde rahatlıkla eriyor(sıcak su dolu bi kabın içine alarak karıştırmak gerekiyor, detaylı bilgi veririm), ortaya berrak bi losyon çıkıyor, çamaşır suyu testinide geçiyor turuncu renge dönüşüyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 17 Aralık 2022, 22:09:35 »
 ben minoxidili çift doz surerdim sabah akşam hem yas itibariyle 45 yas ustune yasak 45e doğru geliyor yasım hemde fiyatından normal dozunda kullanmaya basladım masaj ekledim listeme.sonra gunde tek doza dusurdum minoxidili masajıda çift doza çıkardım sonuc bozulmadı.eskiden sigara paketi fiyatına minoxidik alırdık ne yapmışlar boyle fiyatları maliyeti neki.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 19 Aralık 2022, 13:58:08 »
minoxidil fiyatı eczanede 500’ü geçti. İnternetten sipariş edip kullanan var mı? 100-250 arası değişiyor ama içeriği nasıl bilemiyoruz. Alıp kullanan varsa yazabilir mi bir fark var mı?
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 19 Aralık 2022, 17:42:03 »
 yıllarca internetten her siteden aldım sorun çıkmadı.nettekilerin ucuz oluş sebebi sktsi gecmesiymiş.skt 2030sa 25 yazılıyor.en ucuz yerden al.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram