Gönderen Konu: Minoxidil eczane fiyatlari?  (Okunma sayısı 6428 defa)

Sacsizman

• Sr. Member
Ynt: Minoxidil eczane fiyatlari?
« Yanıtla #30 : 11 Nisan 2021, 14:14:05 »
ben 15 senedir netten alıom her siteden almışlığım var sorun çıkmadı daha.insanlar saçı donguye girince minoxidil sahte diyor al en ucuzu hiçbir fark yok etkiaçısından
hocam 15 senedir minoxmu kullanıyorsunuz anlamadım cidden mi 15 sene  Hiç yan etki yapmadimi

Atınçsen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 11 Nisan 2021, 14:38:26 »
ben 15 senedir netten alıom her siteden almışlığım var sorun çıkmadı daha.insanlar saçı donguye girince minoxidil sahte diyor al en ucuzu hiçbir fark yok etkiaçısından
Ustam meraktan soruyorum bu süreçte 15 senede ne değişti saçında nerden nereye geldi ve yaş kaç?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 11 Nisan 2021, 14:43:33 »
 aslında 19 sene yan etki yapmadı tepeyi kapadı açılmadı bir daha tepem.resimleri cekince atarım gorursunuz
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 11 Nisan 2021, 14:45:30 »
aslında 19 sene yan etki yapmadı tepeyi kapadı açılmadı bir daha tepem.resimleri cekince atarım gorursunuz
Maşallah abi yazdıklarını okuyunca moral buluyorum
  • Yaşınız 32

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 11 Nisan 2021, 14:45:56 »
170 × 3 desek bana 3 aylık masrafı 510 TL Minoxil'in. Yurtdışından Rogaine Foam getirtsem bugünkü kurla 420 TL tutuyor 3 aylık kutusu.

Daha düşük kalite, yerli üretim ama daha pahalı. Bundan 2 yıl önce 70 TL'ye alıyodum eczaneden. Pahalılık aldı başını gidiyor.
foamdan pahalı.eskiden 3 yerli minox 1 foam parası ederdi.ne bu boyle.netten alıoz sktsi gecmişleri sorun yok.yeni baslıcak olan en ucuzunu alsın.damat kel adayı ise düğünlerde minoxidil takıcaklar yakında.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 11 Nisan 2021, 14:46:17 »
Maşallah abi yazdıklarını okuyunca moral buluyorum
kişiden kişiye değişiyor tedavide sonuclar

reyes

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 11 Nisan 2021, 17:49:00 »
foamdan pahalı.eskiden 3 yerli minox 1 foam parası ederdi.ne bu boyle.netten alıoz sktsi gecmişleri sorun yok.yeni baslıcak olan en ucuzunu alsın.damat kel adayı ise düğünlerde minoxidil takıcaklar yakında.

Cok komik  :)
Ekim Tarihi: 13/03/2021
Ekim Merkezi ismi: Dr Bilgehan Aydın (ikinci ekim) ilk ekim baska yerde
Greft Miktarı: 2400
Yaşınız: 30
Her gun: 1.25 mg finasterid

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20789.0

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 11 Nisan 2021, 18:01:21 »

Tepenin kapanmasında finasteridin ve topikal spironun da çok büyük katkısı vardır bence
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 11 Nisan 2021, 18:02:52 »
 acı ama gercek sudan ucuz minoxidil piyasası bu kadar pahalılandı.iranlarla suriyelerle bir paket sigara parasına saçlarındaki açıklıkları kapatıyordu arkadaslar. 3 4 liraya suriye minoxidil alan arkadasım vardı 13 14 sene onceden bahsediyoru.ne olmuş bu fiyatlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 11 Nisan 2021, 18:03:17 »
Tepenin kapanmasında finasteridin ve topikal spironun da çok büyük katkısı vardır bence
tabikide ama belli bolgeleride minox güzel kapadı

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #40 : 11 Nisan 2021, 18:05:38 »
herkez alopexy t öneriyor hem daha kaliteli hem fiyatı ucuz neden 170 lik olan minoxili alıyorsunuz ki
İlk defa senden duyuyorum
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss
Alpecin c1 caffein shampoo

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 11 Nisan 2021, 18:14:59 »
acı ama gercek sudan ucuz minoxidil piyasası bu kadar pahalılandı.iranlarla suriyelerle bir paket sigara parasına saçlarındaki açıklıkları kapatıyordu arkadaslar. 3 4 liraya suriye minoxidil alan arkadasım vardı 13 14 sene onceden bahsediyoru.ne olmuş bu fiyatlar

Abi ekonomomizin iyi olduğunu giydiğimiz ayakkabılar giydiğimiz kıyafetlere göre yorumlayan insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz. Millet tl değeri düşünce twitterda 1 2 gün konuşuyolar sonra unutuyolar. Ben umudumu kestim
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 11 Nisan 2021, 20:17:04 »
İlk defa senden duyuyorum
konu acicam bu durumla ilgili ama alopexy t pgg olarak kaliteli diye duydum

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #43 : 12 Nisan 2021, 01:39:17 »
konu acicam bu durumla ilgili ama alopexy t pgg olarak kaliteli diye duydum
Açarsan iyi olur tecrübe sahibi oluruz birdaha zam gelirse ki gelir alternatif düşünmek zorunda kalacağız.
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss
Alpecin c1 caffein shampoo

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 12 Nisan 2021, 10:06:11 »
 ben abddende getittirdim sprectrallerde rogeinede foamda kırklandda roganda arapta fortede hepsini kullandım bişi gordum ucuzlar bu işte 1 tık daha once tuhaf ama bana oyle denk geldi aynı aslında ama biraz daha fayda aldım.yerli ucuzlar guzel diyecemde ucuzda kalmadı.bioxicinin forte hiç kullanmadım duyamadım nette gordum 60 lira imiş bence para vermeye gerek yok .birinle satıcı site sahibi ile telle konusmuştum bunların hepsi uretimde aynı cesmeden doluyor demişti.atıyorda olabilir.doğruda olabilir.pahalıya asla gerek yok.bari pahalı alıcaksınız eczacı ile pazarlık yapın devamlı musteriniz olurum deyin

Facebook Twitter Instagram