Gönderen Konu: Ankara'da Muttalip Keser vs HLC vs Fehmi Armani  (Okunma sayısı 16878 defa)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara'da Muttalip Keser vs HLC
« Yanıtla #15 : 26 Haziran 2017, 22:37:46 »
Başka yerlerde ben de pek iyi sonuçlr görmedim...
Keser hocayla konuştum..1 sene sonra 1000 daha ekilebilir dedi..
şimdi ön ve ortayı 2 bin greft ile hallederim demiş. acaba nasıl bir çizgi çizip nereden başlayacak. yoksa gerçekten ön kısım için iyi bir doktor.2 bin greft yetecek dediğine göre baya geriden alacak çizgiyi.

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 26 Haziran 2017, 23:31:14 »
Muhtemelen şuanki çizgiyi baz alacak.. orjinal çizgiye çekmeyecek sanırım..yandaki saçların sıklığına ulaşır mı dedim, tıpatıp onlar gibi olmasa da yakın bi sıklık olur dedi...

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 26 Haziran 2017, 23:51:24 »
Muhtemelen şuanki çizgiyi baz alacak.. orjinal çizgiye çekmeyecek sanırım..yandaki saçların sıklığına ulaşır mı dedim, tıpatıp onlar gibi olmasa da yakın bi sıklık olur dedi...
hocam yani 2 bin greft ile bunu yapacaksa helal olsun. pahalı olacak ama garanti sonuç gibi bir şey..

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 27 Haziran 2017, 09:50:10 »
Vallahi ben çok kararsız kaldım... bir yanda 8000 greft diyen bir yanda 2000 greft... çok saçma geldi bu durum.. gerçi 8000 greft 20000 euro ediyor. Böyle bir para vermem mümkün değil...

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 27 Haziran 2017, 11:49:40 »
Vallahi ben çok kararsız kaldım... bir yanda 8000 greft diyen bir yanda 2000 greft... çok saçma geldi bu durum.. gerçi 8000 greft 20000 euro ediyor. Böyle bir para vermem mümkün değil...
Ben de yer secemiyorum.ama keser hoca hlc nin 8bin greft ile yapacağını 5 bin ile yapar. Geçen birisi vertekse ve altina 1800ektirdi baya kapanacak gibi duruyor.ayni bölgeye 3500greft ektirip kapatamayan da oldu..bence sizden 3500-4000 greft çıkabilir ama hoca risk almadığı için 3000alinir demis sanirim.

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 27 Haziran 2017, 12:09:01 »
Sonuçta Keser hocayı seçeceğim sanırım...

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 27 Haziran 2017, 12:19:56 »
Guzel bir karar olacağı kesin hocam.tek aklıma takılan 3 bin greft ile ne kadar kapatacak? Tamamen kapatamaz yoksa seyrek kalir.mesela ortalama önden ortaya kadar 3000-3500 arasi ile kapatıyor iyi ekimciler.ama hoca orayi 2 bin ile çözeriz demis.gerçekten merak ediyorum oraya ektirirseniz.ben de resim yollayıp bilgi almayi düşünüyorum.

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 27 Haziran 2017, 12:28:34 »
Guzel bir karar olacağı kesin hocam.tek aklıma takılan 3 bin greft ile ne kadar kapatacak? Tamamen kapatamaz yoksa seyrek kalir.mesela ortalama önden ortaya kadar 3000-3500 arasi ile kapatıyor iyi ekimciler.ama hoca orayi 2 bin ile çözeriz demis.gerçekten merak ediyorum oraya ektirirseniz.ben de resim yollayıp bilgi almayi düşünüyorum.

Beni de tek kararsız bırakan şey bu konu... yoksa çoktan kararımı vermiş olacaktım eğer 3000-3500 greft demiş olsaydı..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 27 Haziran 2017, 12:30:27 »

Beni de tek kararsız bırakan şey bu konu... yoksa çoktan kararımı vermiş olacaktım eğer 3000-3500 greft demiş olsaydı..
Acaba yabancı forumlarda varmi ki benzer örnek. En azından sonucu görmüş oluruz yaklaşık olarak..

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 27 Haziran 2017, 19:33:59 »
Dökülme tipi bana benziyor... sanırım sonuç olarak şöyle beklemeliyim..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 27 Haziran 2017, 21:44:08 »
Dökülme tipi bana benziyor... sanırım sonuç olarak şöyle beklemeliyim..

hocam bu bence çok üst düzey olur. hoca yan saçlarınızdan daha seyrek olur demiş bu aşırı gür duruyor. hafif seyrek ama doğal görüntü olur diye düşünüyorum ben.

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 27 Haziran 2017, 22:54:45 »
Ben de Keser'e foto atmıştım bana 1000-1500 greft gerekiyor dedi. Koray Hoca ise 2500-2800 greft gerekir dedi.Koray Hoca nin fazla  greft demesinin nedenine gelince .
1-Koray Hoca özellikle sac aralarına ekim yapıyor mevcut saça zarar vermeden(Keser pek aralara girmez)
2-Koray hoca dökülmüş alan ile dökülmemiş alan arasındaki bölgeye de çalışıyor
3-Koray Hoca sac çizgisini ve sakkalari biraz daha asagida tutuyor
Tüm bunlar greft ihtiyacının fazla olmasına sebebiyet veriyor.
Tavsiyem Koray hocaya da mail atman ektirmesen bile görüşlerini alabilirsin çünkü senin açıklığına benzer fazla Ekim'lerine rastladım yabancı forumlarda.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 28 Haziran 2017, 00:10:37 »
2.madde pek geçerli değil gibi incelediğim ekimlerde..sacli sacsiz bölge geçişi ekimini yapıyor.çizimleri ve greftleri ektiği bölgeyi inceledim geçişi guzel yapmış benim baktiklarimda.greft sayisina gelince keser hoca en iyi greftleri bölmeden alıyor belki sayiyi az tutma sebebidir.tam bilemem ama belki bir sebeptir.

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 28 Haziran 2017, 09:54:36 »
Bu "araya giriyor" kısmını anlamadım.. misal bendeki dökülme seyrelme şeklinde ve mecburen araya girilmesi gerekiyor....

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 28 Haziran 2017, 11:24:48 »
Bu "araya giriyor" kısmını anlamadım.. misal bendeki dökülme seyrelme şeklinde ve mecburen araya girilmesi gerekiyor....
sorun yok girer aralara hocam. tam dökülmemiş kısım ile dökülen kısımdan geçişi kastediyorlar ancak yabancı hastaların ekimlerine baktım öyle bişey yok. geçişler yapılmış.

Facebook Twitter Instagram