Merhabalar herkese...
Saçımdaki yoğun dökülme üzerine ben de saç ekimine karar verip araştırmaya girştim ve önce telefon vasıtasıyla Dr. Muttalip Keser'e ulaştım... whatsapp üzerinden 5 fotoğraf istedi gönderdim.. Cevap olarak ancak ön ve orta kısmın kapatılabileceğini, donör bölgenin vertexi kapatmaya yetmeyeceğini, 2000 kök ile bu işin halledilebileceğini söyledi.. kök başına da 3,50 euro fiyat verdi..
Bugün de HLC'ye gittim.. Bana 2 operasyonla tamamının kapatılabileceği, ön ileortanın yarısı bir operasyonda 4000 kök ile, ortanın diğer yarısı ilevertexin de bir diğer operasyonda 4000 kök ile yapılabileceği, ikinci operasyonun isteğe bağlı olduğu söyledi ve kök başına 2,50 euro fiyat verildi...
İşin para boyutu bir yana, bu nası liş ben anlamadım... 2000 kök nerde 8000 kök nerde? Biri vertex için donör bölge yetersiz toplam 2000 ekerim diyor, diğeri 8000 ekerim diyor... Vallahi ben bu işten hiçbirşey anlamadım... Halbuki HLC ve dolayısıyla Özgür Öztan da Muttalip Keser de övgüyle sözedilen yerler... Bu ne yaman çelişkidir? Önerdikler operasyonlar arasında uçurum var...
Anlayan varsa bana da anlatsın lütfen...