Iyi aksamlar dostlar ufak bu meselemi anlaticam okuyup derdime çare bulmama yardımcı olursanız sevinirim
Bizim bi arkadas saclari cok kötüydü 1 ay sonra gormem ile sacmi ektirdin sen demem bir oldu ama ekim degil sac fiskirmis resmen bir eczaci sayesinde herneyse tavsiyesi üzerine bu eczaci dayimizin yanina gittik adam yaşlı saçları kalın ve çok uzun yakışıklı neyse iste adam hep otur dedi oturdum elindeki aletlerle sac diplerime bakti ve dediki senin sac koklerin çok güçsüz ve çok ince doğrudur dedim ve bana su alta bıraktığım kağıdı yazıp verdi bunların testini sağlık ocağında yap getir bakacaz duruma dedi sana bişey vericem onu kullanıp bir süre sonra yanima geleceksin losyon hazirlicam dedi tamam dedim ve dediki vitamin eksikliğin olabilir troid bezi dedi testesteron dedi felan sonra ogrencimisin dedi evet dedim tamam diyip ciktim dükkandan adam asabi biraz sizde azelik asit varmi dedim napacan dedi veya minoxil dediğimde dht dediğimde anlattigimda kızdı bana sen buraya bana ogretmeyemi geldin bildiğim şeyleri yoksa iyilesmeyemi güldüm haliyle tamam hocam dedim zaten sizcebu testlerle bana vereceği losyon ne olabilir cidden bilen birisimi acaba bilmiyorum ama kanim isindi
Bu kagittaki testler nedir ne iş yarar bu arada