Gönderen Konu: Minoxidil Deneyimim  (Okunma sayısı 3055 defa)

Sacsizman

• Sr. Member
Ynt: Minoxidil Deneyimim
« Yanıtla #30 : 11 Nisan 2021, 11:49:21 »
  estafrullah bilgili tecrubeli arkadas sayısı çok.minoxidil calısma çizelgesi vardı nette  kaçıncı aylar dongu olucağı yazıyordu 4 sene sonunda basladığın yere donuyordun ama 4 senede baslangıctan kotu olmuyordu.4.5 ay dongusu vardır ne bilim şu bu aylar vardır bayağı donguler var.masajda fazla yıpratma.dongu muhabbetinde evet gene ilk haline getircek kafa gidicek sonra gene gelicek yada ilk halinden biraz iyi olucak kotu olmaz
peki üstad ilacın hiç döngü yapmadığı kaç sene geçerse bile kişiler oluyormu yani her geçen gün daha da iyiye giden saçlar gibi

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 11 Nisan 2021, 12:14:40 »
peki üstad ilacın hiç döngü yapmadığı kaç sene geçerse bile kişiler oluyormu yani her geçen gün daha da iyiye giden saçlar gibi

Ben cevabı bildiğim için söyleyeyim dedim. Evet minoxil bazı kişilerde hiç döngü yapmıyor
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 11 Nisan 2021, 12:39:29 »
 yapmadı yapsada boyle belirgin olucak şekilde değil
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 11 Nisan 2021, 12:43:53 »
Abi moralini bozma olumsuz yorumlara ama anti androjen eklemeden sonuç alabılırmısın orasını bilmiyorum saç hala var tüy dedikleri gelişebilir tekrar ama anti androjensiz zor başka bir doktora tekrar danışsan mı acaba
Üstad  (Hocam)başka dr gittim çinko verdi  :D
Birde pandemi süreci randevu bulmak çok zor
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2021, 12:53:00 Gönderen: L0WE »
  • Yaşınız 32

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 11 Nisan 2021, 12:50:30 »
Murat Durdu teşhis protokolü nasıl? Dijital mikroskopla saçları inceliyor mu?
Üstad İlk önce tanışma sonra saçların döküm aşaması dijital mikroskopla inceleme bir ara kendimi saçlarımın içinde gezinirken gördüm tek tek saçları gözlemleme şansını kendim gördüm maalesef incelen çok saç vardı yüzde 60 belki daha çok
  • Yaşınız 32

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 11 Nisan 2021, 13:34:10 »
Lowe hem kelsin hem kırılgan rüzgar esse ölecem demişsin korkanın çocuğu olmaz korkmayanında çocuğu olmaz :D
AI GEM

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 11 Nisan 2021, 14:42:35 »
Lowe hem kelsin hem kırılgan rüzgar esse ölecem demişsin korkanın çocuğu olmaz korkmayanında çocuğu olmaz :D
Herşey kademeli olmalı diye söylüyorum kilo sorunum vardı ağır bir diyet yaptım çok kilo verdim vücut savunmasız pandemi yüzünden sporuda bıraktık dediğin gibi üstüne kel de kaldık  ;D
  • Yaşınız 32

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 11 Nisan 2021, 14:52:36 »
 ağır diyet saçı fena dökebilir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 11 Nisan 2021, 15:07:27 »
Sen masaj yapıyormusun olanlar kalinlasir şöyle 30 dk falan sert bir masaj ama
AI GEM

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 11 Nisan 2021, 16:11:29 »
Sen masaj yapıyormusun olanlar kalinlasir şöyle 30 dk falan sert bir masaj ama
Yapıyorum
  • Yaşınız 32

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 11 Nisan 2021, 16:15:58 »
ağır diyet saçı fena dökebilir
100 lerden en son 77 düştüm ekmeği şekeri sigarayı çıkardım hayatımdan şimdi sağlıklı besleniyorum dökülme durmuştu minox şimdi döküyor oda iyisini çıkaracak umarım
  • Yaşınız 32

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 11 Nisan 2021, 16:18:23 »
yapmadı yapsada boyle belirgin olucak şekilde değil
way be ne guzel ozaman döngüye inanmiyorsunuz yaniliyormuyum

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 11 Nisan 2021, 16:59:04 »
eğer erken tedaviye başlanırsa ve kişinin nw skalası çok fazla değilse döngü ona vurmuyor.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 11 Nisan 2021, 17:26:31 »
eğer erken tedaviye başlanırsa ve kişinin nw skalası çok fazla değilse döngü ona vurmuyor.

Evet aynen böyle. Bende döngü zamanında şakaklarımın yoğunluğu biraz azalmıştı ve çizgi çok az geri çekilmişti. Ama dikkatli bakılmazsa anlaşılmaz bile. Bende 6 ayda bir olacak galiba henüz 10 ay oldu. Bir döngü geçirdim
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 11 Nisan 2021, 18:07:33 »
Lowe sende bir açılma yok. Saç çizgin bile var gerilememiş. Sadece incelmişler. O incelmişleri kalınlaştırdığında sorun çözülcek. Senin gibi saçları dökülen insanlar tedaviye çok iyi yanıt verir çünkü tüy olmayan kıl olmayan yerden saç çıkarmaya çalışmıyosunuz olan tüyü kılı kalınlaştırmaya çalışıyosunuz. Yabancı forumlardaki inanılmaz konulara bak senin durumun onlara göre gayet iyi. Diyelim ki tedavi işe yaramıyo o zaman tedavi herkeste aynı etkiyi yapmıyor diyip pes etme. Tedavinin sende neden işe yaramadığına bak. Ve forumda hep konu aç sor tedavi işe yaramadığında ya da aklına bir soru takıldığında sor.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Facebook Twitter Instagram