Gönderen Konu: Minoxidil Deneyimim  (Okunma sayısı 3038 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Minoxidil Deneyimim
« Yanıtla #15 : 10 Nisan 2021, 14:58:16 »
 45 güne kadar dokulur 85 90 gun arasın geri gelir onlar bu iş duz değil zigzag saçlar bir iyi bir kotu olur

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 10 Nisan 2021, 16:00:44 »
45 güne kadar dokulur 85 90 gun arasın geri gelir onlar bu iş duz değil zigzag saçlar bir iyi bir kotu olur
Dökülen dökülsün minoxil ne etki edecek onu görelim Üstad sende öncesi sonrası açacaktın vazgeçmedin umarım
  • Yaşınız 32

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 10 Nisan 2021, 17:21:40 »
 telefon bulamıoz üstad öncesi yok ama tarif ederim benimki akıllı değil bir telefon buldum o atamıyor denk getirince telefon hemen atıcam yoksa ben sizden çok istiom bişi dersem yapma huyum var benimde içimi rahatsız edio.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 10 Nisan 2021, 19:08:31 »
telefon bulamıoz üstad öncesi yok ama tarif ederim benimki akıllı değil bir telefon buldum o atamıyor denk getirince telefon hemen atıcam yoksa ben sizden çok istiom bişi dersem yapma huyum var benimde içimi rahatsız edio.
Üstad imkanın olduğunda paylaşırsın
  • Yaşınız 32

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 10 Nisan 2021, 19:24:58 »
Düşünmeyebilirsin hiçbir şey diyemem buna. Ama adamı üzücek şekilde yazınca iyi olmuyor
Haklısın üstad psikolojik destek çok önemli sonuçta forum bunun için var paylaşım yapacağız ki yanlışları ve doğruları görüp ona göre bir tedaviye başlayabilelim insanları tercihleri için üzecek kelimelerden kaçınmamız lazım
  • Yaşınız 32

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 10 Nisan 2021, 21:15:24 »
Haklısın üstad psikolojik destek çok önemli sonuçta forum bunun için var paylaşım yapacağız ki yanlışları ve doğruları görüp ona göre bir tedaviye başlayabilelim insanları tercihleri için üzecek kelimelerden kaçınmamız lazım

Evet öyle ancak neden finasterid başlamıyosunuz? Yaşınız da çok uygun yan etkilerden mi korkuyosunuz? Dermatolog bir doktora giderek finasterid uygun olup olmadığnızı sorabilirsiniz.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 10 Nisan 2021, 21:46:05 »
Evet öyle ancak neden finasterid başlamıyosunuz? Yaşınız da çok uygun yan etkilerden mi korkuyosunuz? Dermatolog bir doktora giderek finasterid uygun olup olmadığnızı sorabilirsiniz.
Şimdilik fin ikinci planda  o korkuyu atlatmam lazım birde doktor kontrolünde olmayan birşey yapmak istemiyorum burdaki arkadaşların tavsiyesi ile Prof. Dr. Murat Durdu
Deri ve Zührevi Hastalıkları (Dermatoloji) ye gittim bunları reçete etti saç botoksundan fin e prp mezo ve diğer alternatif olan tedavilerin hepsini konuştuk 6 ay sonrasına randevulaştık acil birşey olmasa sonra duruma göre tedaviye başlayacaz
  • Yaşınız 32

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 10 Nisan 2021, 22:13:24 »
Şimdilik fin ikinci planda  o korkuyu atlatmam lazım birde doktor kontrolünde olmayan birşey yapmak istemiyorum burdaki arkadaşların tavsiyesi ile Prof. Dr. Murat Durdu
Deri ve Zührevi Hastalıkları (Dermatoloji) ye gittim bunları reçete etti saç botoksundan fin e prp mezo ve diğer alternatif olan tedavilerin hepsini konuştuk 6 ay sonrasına randevulaştık acil birşey olmasa sonra duruma göre tedaviye başlayacaz

çok iyi vallah güzel planlama. Bence kesinlikle gelişme kaydedersiniz(pes etmezseniz)
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 10 Nisan 2021, 22:28:05 »
Hafız benim kafa da senin gibi.

Minox işe yarar elbet. Hele ki hayatında ilk sefer kullanıyorsan, müthiş bir sonuç da olabilir.  Ben biraz gelişme görenlerdenim, öyle müthiş bir sonuç olmadı. Ama illa ki fark göreceğini düşünüyorum.

Ama disiplin şart. Benim net 2 yıl oldu. Bir süredir orala döndüm.

Tavsiyem, ilk aşamada oral tedavi düşünmüyorsan, min+dut, miracle losyon iğneleme vs şeklinde bir tedavi uygulananı tavsiye ederim. Topikal olarak antiandrojen oraldan daha güvenli olur diye düşünüyorum. Minoxu desteklemen lazım bence.

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 10 Nisan 2021, 23:38:23 »
çok iyi vallah güzel planlama. Bence kesinlikle gelişme kaydedersiniz(pes etmezseniz)
Pes etmek yok üstad
  • Yaşınız 32

L0WE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 10 Nisan 2021, 23:51:44 »
Hafız benim kafa da senin gibi.

Minox işe yarar elbet. Hele ki hayatında ilk sefer kullanıyorsan, müthiş bir sonuç da olabilir.  Ben biraz gelişme görenlerdenim, öyle müthiş bir sonuç olmadı. Ama illa ki fark göreceğini düşünüyorum.

Ama disiplin şart. Benim net 2 yıl oldu. Bir süredir orala döndüm.

Tavsiyem, ilk aşamada oral tedavi düşünmüyorsan, min+dut, miracle losyon iğneleme vs şeklinde bir tedavi uygulananı tavsiye ederim. Topikal olarak antiandrojen oraldan daha güvenli olur diye düşünüyorum. Minoxu desteklemen lazım bence.
Tedavide yeniyim korkum var tecrübeliler kadar rahat değilim hiç gelişmede görmeyebilirim bu bir olasılık birde çok hassas bünyem var  rüzgar esse şifayı kaparım tavsiyen için sağol burdan tüm süreci paylaşacağım bakalım sonu ne olacak
  • Yaşınız 32

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 11 Nisan 2021, 02:31:52 »
Abi moralini bozma olumsuz yorumlara ama anti androjen eklemeden sonuç alabılırmısın orasını bilmiyorum saç hala var tüy dedikleri gelişebilir tekrar ama anti androjensiz zor başka bir doktora tekrar danışsan mı acaba
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 11 Nisan 2021, 05:49:41 »
Murat Durdu teşhis protokolü nasıl? Dijital mikroskopla saçları inceliyor mu?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 11 Nisan 2021, 10:42:21 »
forumda en bilgili kisilerdensiniz üstad size bir sorum olucak saçlarım nw3 ve çok ince seyrek minoxile başladım igneleme masaj ve her gece minoxil 7  fis kullaniyorum suan muazzam dökülme var kalin saçlarım geneli dökülenler beni çok uzuyor bu durum. Diyelim 2 3 aya saçlar çıktı sevindim peki geri dökülme olacaktır döngü olayı peki bu döngü beni ilk halimemi getirir dahami kötü yoksa az bi dökülüp dururmu

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 11 Nisan 2021, 10:56:28 »
  estafrullah bilgili tecrubeli arkadas sayısı çok.minoxidil calısma çizelgesi vardı nette  kaçıncı aylar dongu olucağı yazıyordu 4 sene sonunda basladığın yere donuyordun ama 4 senede baslangıctan kotu olmuyordu.4.5 ay dongusu vardır ne bilim şu bu aylar vardır bayağı donguler var.masajda fazla yıpratma.dongu muhabbetinde evet gene ilk haline getircek kafa gidicek sonra gene gelicek yada ilk halinden biraz iyi olucak kotu olmaz
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram