Gönderen Konu: Hisar Hastanesi (Hasan Hüseyin AKIL) 31.05.2017 - 4500 Greft  (Okunma sayısı 70037 defa)

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hisar Hastanesi (Hasan Hüseyin AKIL) 31.05.2017 - 4500 Greft
« Yanıtla #166 : 03 Mart 2018, 16:26:55 »
Geçmiş olsun umarım revizyon sonucu sizi mutlu eder ve bu saç işini mutlu bir sekılde kapatırsınız.
Çok teşekkür ediyorum,özellikle sizin yorum yapmanızı da istiyorum :)

Swag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #167 : 05 Mart 2018, 14:22:46 »

İki ay içinde ne gibi bir gelişme olur bilemiyorum benim ekipteki isimleri hatırlıyorum :) gerekirse onu bilgisini de veririm.Mehmet beyle telefonda 20 dk kadar görüştük yeteri kadar teminat verdi.Donör de sağlam çok şükür.Tavsiyeleriniz nelerdir dostlar gerek bu iki ay süreçte gerekse revize ekiminde.Bu iki ay süresi boyunca xpecia ve ducray şampuana devam edeceğiz.
[/quote]selam hocam , saçları yerleştirenlerin bile farkı oluyor ekim de , mesela benim ekimim de kız grubu vardı onlar yaptılar çoğu şeyi , sağ tarafımı başka bir hanım sol tarafımı başka bir hanım gretleri yerleştirmişti ve iki tarafta da farklılıklar olmuştu.bir taraf geç bir taraf erken çıkmıştı ,  seçme şansınız var ise o hanım arkadaşları tercih edebilirsiniz mesela aynı ekip bence girmesin ekime

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #168 : 05 Mart 2018, 20:56:01 »

İki ay içinde ne gibi bir gelişme olur bilemiyorum benim ekipteki isimleri hatırlıyorum :) gerekirse onu bilgisini de veririm.Mehmet beyle telefonda 20 dk kadar görüştük yeteri kadar teminat verdi.Donör de sağlam çok şükür.Tavsiyeleriniz nelerdir dostlar gerek bu iki ay süreçte gerekse revize ekiminde.Bu iki ay süresi boyunca xpecia ve ducray şampuana devam edeceğiz.
selam hocam , saçları yerleştirenlerin bile farkı oluyor ekim de , mesela benim ekimim de kız grubu vardı onlar yaptılar çoğu şeyi , sağ tarafımı başka bir hanım sol tarafımı başka bir hanım gretleri yerleştirmişti ve iki tarafta da farklılıklar olmuştu.bir taraf geç bir taraf erken çıkmıştı ,  seçme şansınız var ise o hanım arkadaşları tercih edebilirsiniz mesela aynı ekip bence girmesin ekime
[/quote]

Kesinlikle daha önce ekime giren çalışanları tercih etmek istemediğimi söyleyeceğim operasyon gününe yakın bi tarihte bunu bildireceğim merkeze

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #169 : 05 Mart 2018, 22:19:32 »
Bu senolun ekimdeki ekip girsin bence
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam dostlar
Takip eden bilir geçen yıl mayısta ekim yaptırdık nazara geldik ekilenlerin bir kısmı çıkmadı,bunun üzerine son 2,2.5 aylık takip ve gözlemler sonucu ücretsiz revizyon ekimi için söz aldık.Bugün revizyona girdik herşey dört dörlüktü.İlgi ve alakadan hiçbir zaman ödün vermediler bu çok güzel bir husustu.
3000 greft ekildiği söylendi.Ayrıca iğnesiz anestezi harika bir uygulama olmuş.O anestezi iğneleri fena can yakıyordu bana kalırsa :) Velhasıl Kanal açma işlemini baştan sona Hasan beyin yapması mutlu etti.Başka bir husus ise Mehmet beyin de bana forumdaki nickimle hitap etmesi sempatik bir durumdu.
Fotoğrafları sunuyorum dostlar,her ay paylaşımlara devam edeceğim.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 16 Mart 2018, 17:43:02 »
Hocam hayırlı olsun nedendir bilmiyorum senin ekiminin çok iyi olmasını istiyorum. Çok sabır ettin olmadı inşallah bu sefer mutlu olursun. Ayrıca Mehmet beyler forumu okuyorsa bir eleştirim olacak . Ben bugün karar verip estemylifeda saç ektireceksem alımı kim yapacak , kanalı kim açacak ve kökleri kim ekecek bunu bilmek isterim. Bu ekip , sıra düzen sürekli değişirse kanımca eksi puan olur adlarına ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #172 : 16 Mart 2018, 17:58:55 »
Hayırlı olsun umarım bu kez sorun yaşamadan istediğin saçlara kavuşursun
Global Moderator

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #173 : 16 Mart 2018, 18:52:15 »
Abi hayırlı olsun.insAllah bu sefer coook iyi bor sonuç alirsin

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #174 : 16 Mart 2018, 19:10:29 »
Hayırlı olsun , inşaallah bu ekimde dilediğiniz sonucu alırsınız .

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #175 : 16 Mart 2018, 19:40:12 »
Hocam hayırlı olsun nedendir bilmiyorum senin ekiminin çok iyi olmasını istiyorum. Çok sabır ettin olmadı inşallah bu sefer mutlu olursun. Ayrıca Mehmet beyler forumu okuyorsa bir eleştirim olacak . Ben bugün karar verip estemylifeda saç ektireceksem alımı kim yapacak , kanalı kim açacak ve kökleri kim ekecek bunu bilmek isterim. Bu ekip , sıra düzen sürekli değişirse kanımca eksi puan olur adlarına ...
Siz yeterki orada karar kılın hocam ekiminizi yaptırın eğer bir sorun yaşarsanız mutlaka mağduriyetinizi giderecek çözüm önerisinde bulunacaklardır.Kanal açma işlemini Hasan bey yapıyor,alımları erkek arkadaşlar alıyor yüksek ihtimalle,ayrıca farkettiğim üzere micromotorun devir hızı oldukça yavaştı,bu seferki alım yapan arkadaştan memnun kaldım bakalım bandajı çıkarttıktan sonra nasıl bir görüntü çıkacak donör nasıl toparlayacak Allah korusun belki yine bir pürüz çıkacak şuan için erken.Gidip görüşmeden benim birşey söylemem yanlış olur tavsiyem merkezle bir görüşün.
Tahminimce forumu takip ediyorlar Mehmet Beyin bana nickimle hitap etmesine bakılırsa :)

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #176 : 16 Mart 2018, 19:41:41 »
Hayırlı olsun umarım bu kez sorun yaşamadan istediğin saçlara kavuşursun
Çok teşekkür ederim

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #177 : 16 Mart 2018, 19:47:25 »
Hayırlı olsun , inşaallah bu ekimde dilediğiniz sonucu alırsınız .

Abi hayırlı olsun.insAllah bu sefer coook iyi bor sonuç alirsin

Çok sağolun dostlar

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #178 : 16 Mart 2018, 19:52:29 »
Çok geçmiş olsun. İnş. gönlüne göre çok başarılı şekilde sonlanır. Merak ettiğim bir şey var, son resimlerin üzerinden 2 ayın üzerinde zaman geçmiş. Gelişme göstermedimi bu süreçte. Mümkünse ekim öncesi resim paylaşma şansı olursa sevinirim. 

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #179 : 16 Mart 2018, 20:40:55 »
Çok geçmiş olsun. İnş. gönlüne göre çok başarılı şekilde sonlanır. Merak ettiğim bir şey var, son resimlerin üzerinden 2 ayın üzerinde zaman geçmiş. Gelişme göstermedimi bu süreçte. Mümkünse ekim öncesi resim paylaşma şansı olursa sevinirim.
Maalesef son iki ayda geliştirme göstermedi bu yüzden revizyon yapıldı,fotoğraflar mevcut değil hocam üzgünüm

Facebook Twitter Instagram