Saç Ekimi Sonuçları
Merkezle görüşüldü iki ay içerisinde herhangi bir gelişim gözlemlenmez ise revizyon sözü verildi yapılan telefon görüşmesi önyargılarımı tamamiyle yıktı diyebilirim
ya 2.ekimde basarısız olursa herkese guzel eken bu yer neden sende basarısız oldu bunları enine boyuna konus basarılıları hangi ekip ekti şu bu aynısı sanada yapılsın insallah 2 ay içinde bir gelişme olur
Alıntı yapılan: emeklikel - 08 Ocak 2018, 17:36:31ya 2.ekimde basarısız olursa herkese guzel eken bu yer neden sende basarısız oldu bunları enine boyuna konus basarılıları hangi ekip ekti şu bu aynısı sanada yapılsın insallah 2 ay içinde bir gelişme olurİki ay içinde ne gibi bir gelişme olur bilemiyorum benim ekipteki isimleri hatırlıyorum gerekirse onu bilgisini de veririm.Mehmet beyle telefonda 20 dk kadar görüştük yeteri kadar teminat verdi.Donör de sağlam çok şükür.Tavsiyeleriniz nelerdir dostlar gerek bu iki ay süreçte gerekse revize ekiminde.Bu iki ay süresi boyunca xpecia ve ducray şampuana devam edeceğiz.
Alıntı yapılan: diptera - 08 Ocak 2018, 21:32:44Alıntı yapılan: emeklikel - 08 Ocak 2018, 17:36:31ya 2.ekimde basarısız olursa herkese guzel eken bu yer neden sende basarısız oldu bunları enine boyuna konus basarılıları hangi ekip ekti şu bu aynısı sanada yapılsın insallah 2 ay içinde bir gelişme olurİki ay içinde ne gibi bir gelişme olur bilemiyorum benim ekipteki isimleri hatırlıyorum gerekirse onu bilgisini de veririm.Mehmet beyle telefonda 20 dk kadar görüştük yeteri kadar teminat verdi.Donör de sağlam çok şükür.Tavsiyeleriniz nelerdir dostlar gerek bu iki ay süreçte gerekse revize ekiminde.Bu iki ay süresi boyunca xpecia ve ducray şampuana devam edeceğiz.mehmet bey son derece esnaf kişilikte birisidir.işininde arkasında durur. resim mi gönderdiniz, ne şekilde işledi süreç.
Selam dostlar,epeydir paylaşım yapmadım durumumda herhangi bir gelişme olmadığı için.Evet reziyon ekimi yapılacak 16 mart diye belirledik operasyon tarihini.Revizyon ekiminden sonra bu başlık altında paylaşımlara devam edeceğim.