Gönderen Konu: Hisar Hastanesi (Hasan Hüseyin AKIL) 31.05.2017 - 4500 Greft  (Okunma sayısı 70047 defa)

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hisar Hastanesi (Hasan Hüseyin AKIL) 31.05.2017 - 4500 Greft
« Yanıtla #135 : 07 Ocak 2018, 19:24:13 »
Hocam oncesi fotonuza bakildiginda alan baya buyukmus ve zaten beklentiniz 2 seansmis. Daha oncede sormustum size dokulme alanimiz ayni hemen hemen ve bana 2 seans demislerdi. Yanlis anlasilmis birsey olmasin.
Birde 12 ay gerekli diyor burada arkadaslar kesin sonuc icin.
Bu arada merkeze kontrole gittiniz mi hic
 Prp oneriyorlar sonrasinda yapildimi veya ne tur ilaclar sampuanlar kullaniyorsunuz bilirsek biz de suan sonuc bekleyenler olarak bilgi edinmis oluruz.
Biraz hacim daha iyi olacak ama ikinci ekim tamamen doldurur.
Hamit beyin sureciñin darisi basimiza.

Arkadaşım burada problem 2.ekim ile diğer alana e falan değil on tarafa dikkatle bak on çizgi bile olusmamis 8 ay olmuş olmamış deyin geçin yani olmuş mu diyeceğiz anlamadım.  Dostum bence merkezle görüş bakalım ne diyecekler geçmiş olsun
Arkadaşlar merkezle görüşülse dahi beklemek gerektiği tavsiye edilecek.Ben sanmıyorum merkezlerin bu konuda dürüst olacaklarını.Bakın çok şey dile getirebilirim bu konuda haklılığım yüksek

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 07 Ocak 2018, 19:32:29 »
saçlar çıkmayınca doğallıktada sıkıntı gozukuyor geniş alan bekle bakalım 12 ay dolsun tabi bunların ektikleri 6 ayda çıkarken sende bu kadar zaman olmuş herkes sitemkar olur ama bu kadar geniş alanlara ekimleri kaç ayda çıkıyor bunların onu oğrensen ii olur
saçları ekmeydi dersin

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 07 Ocak 2018, 19:41:11 »
saçlar çıkmayınca doğallıktada sıkıntı gozukuyor geniş alan bekle bakalım 12 ay dolsun tabi bunların ektikleri 6 ayda çıkarken sende bu kadar zaman olmuş herkes sitemkar olur ama bu kadar geniş alanlara ekimleri kaç ayda çıkıyor bunların onu oğrensen ii olur
Aynen bende bunu soyluyorum noufee114 bey. Olmus olmamis demedim. Sureci beklerken merkezlede gorusun ne diyecekler neler yaptiniz neler kullandiniz diyorum.cunki bende burada ektirdim ve sonuc bekliyorum gelismeler ve neler kullanilmasi gerektigi benim icin onemli

Birde ektirmeden bu tecerubeniz nereden geliyor onu merak ettim nofear114 bey. Masallah herseye bir uzman kadar yorumunuz var ama daha ekim yaptirmamissiniz.

Mesala suan bir foto paylassaniz sizin icinde biz tecrubelerimizi paylassak

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 07 Ocak 2018, 19:46:08 »
Forum kurallarını okudum saç ektirmeden konulara yazamazsiniz diye bir kural mevcut değil . Sizin söylediğiniz konu geniş alan 2.seans gerektirdiği vs. Aynı fikirdeyim sizinle 4500 ile bu kafa kapanmaz. Ama bu ekimde sorun bu değil üstat on çizgi fotolarina bak bunu anlamak için doktor olmak gerekmez olmuş olana olmuş deriz olmamisa olmamış deriz.  Yukarıda 2 kişi daha yazmış ekilenlerin yarısı çıkmamış çok seyrek kalmış buda doğallık problemi yasatmis. Ne dememiz gerekiyor anlamadım merkezi ara bilgi al telafi ederler vs dedik .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 07 Ocak 2018, 19:52:59 »
Foto ekle demişsiniz ama ekim yaptirmadim yani pek yorumlanacak bir durum yok yakin zAmanda ektirip konumuzu açarım fikirlerinizi memnuniyetle dinlerim. Hisar hastanesinin bazı ekimlerine güzel olanlara güzel dedim keşke o zamanda çıkıp ekim yaptirmamissin neden yorum yapıyorsun deseymissin

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 07 Ocak 2018, 19:55:10 »
Zaten ayni fikirdeyiz hocam. Ben sadece sizin nasil bir acikliginiz var ve nasil bir beklentiniz var onu merak ettigim icin sordum nefear114 bey. Insallah sizin ve diger arkadaslarin hepimizin sonucu guzel olur

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 07 Ocak 2018, 20:00:44 »
Hocam senin konuya baktım acikligimiz aynı gibi Hisar hastanesine de gittim görüştüm bir on yargim yok ekimi ,  alımı ,  Kanal acimini kim yapıyor diye sordum tatmin olmadım ilhan hocaya yakınım suan ama nekroz, sivilce vs korkuyorum bakalım ne olacak hayırlısı olsun herkes en iyi sonuçlara sahip olsun . Deneyimledigim üzere estemylife samimi insanlardı bu ekimde daha gelisme olmazsa bence on çizgi olmamış telafi edecek bir yere benziyor irtibatta kalmak en iyisi . Gidip Hasan bey ile birebir konuşun bence yüz yüze eminim bir çözüm bulacaktir

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 07 Ocak 2018, 20:07:57 »
Ben hala bekleme aşamasındayım kurumu yaftaladığım da yok hatta sürecin yavaş ilerlediği düşünerek yorum yapıyorum son ancak herkes aynı doğrultuda yorum yapıyorsa yorum yapan tecrübeli arkadaşlara inanmamakla hata ederim evet ortada başarısız bi durum varsa hakkımı savunurum zaten ekim öncesi psikoloji insanı alt üst ediyor.Maddiyatı hiç hesaba katmıyorum

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 07 Ocak 2018, 20:36:40 »
açık alanda çok .kafada 100 _150 bin arası saç teli var diyorlar atıom 3 te biri yanlarda 3 te biri ustte 3 te biri arkada olsa ortalama alsak atıyorum 40000 bin saç teli var ortada diyelim dokulmeden once .matematiksel olarak yuzde 50nin altına dusunce saç dokulmesi gozle gorulur saç dokumesi baslıyor .20000 bin saç teli kapatır bize kafayı tepeye daha fazla gider diolar falan ama ben kabataslak sallama konusuom o zaman ekimcinin biri 8 bin greft yeterli diyordu kapamaya .insanda  grfeft ortalaması 2_3 arasıdır genelde  oyledir o zaman 8 bin carpı 2.5  20000 tal eder buda ekimcinin dediği mantıklı  8 bin grefte kapanır.uzulme arkadasım sonucta ekimleri basarılı olan hriasın ilk defa sanırım bu zamana kadar halen çıkmayan ekimi sende var.insalalh uzun surede çıkar .sakalda alım ense çizgisini bir cm yukarı cektirme favorilerin ustunden alım olmadı gogustende ilave millet kelini oyle bole kapıosa sende kaparsın.resimeler yoğun ışıkta o daha az gosterir en alttakidne daha iyi.sabırlı ol geniş alan daha gec çıkabilio diolar .olmadı sartları zorlayıp kapatıcı bir goruntu yakalarsın  temennimiz bu ekimin gecte olsa çıkması
saçları ekmeydi dersin

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 07 Ocak 2018, 20:49:44 »
Filtresiz selam ,
Saçların daha kalınlaşma süreci var hemen su koyuverme bakımlarını aksatmadan yerine getirmeye devam et iyi olacaktır , kimse 18 yaşında ki saçlarına kavuşamaz o gerçek bu durum herkes için geçerli .
Filtresiz mi :) aleykümselam hamit dostum,sadece yapılması gereken 2 prpyi yaptırmadım onun da pek katkısı olacağını sanmıyorum yani yaptırsaydım bundan daha iyi bi sonuç çıkarmıydı sanmıyorum ama onun haricinde her gün yıkama yapıyorum ve biotin hap kullanıyorum tabiki
Diptera kusura bakma otomatik klavye yazdığımı değiştirmiş dikkat etmedim .

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 07 Ocak 2018, 22:46:27 »
açık alanda çok .kafada 100 _150 bin arası saç teli var diyorlar atıom 3 te biri yanlarda 3 te biri ustte 3 te biri arkada olsa ortalama alsak atıyorum 40000 bin saç teli var ortada diyelim dokulmeden once .matematiksel olarak yuzde 50nin altına dusunce saç dokulmesi gozle gorulur saç dokumesi baslıyor .20000 bin saç teli kapatır bize kafayı tepeye daha fazla gider diolar falan ama ben kabataslak sallama konusuom o zaman ekimcinin biri 8 bin greft yeterli diyordu kapamaya .insanda  grfeft ortalaması 2_3 arasıdır genelde  oyledir o zaman 8 bin carpı 2.5  20000 tal eder buda ekimcinin dediği mantıklı  8 bin grefte kapanır.uzulme arkadasım sonucta ekimleri basarılı olan hriasın ilk defa sanırım bu zamana kadar halen çıkmayan ekimi sende var.insalalh uzun surede çıkar .sakalda alım ense çizgisini bir cm yukarı cektirme favorilerin ustunden alım olmadı gogustende ilave millet kelini oyle bole kapıosa sende kaparsın.resimeler yoğun ışıkta o daha az gosterir en alttakidne daha iyi.sabırlı ol geniş alan daha gec çıkabilio diolar .olmadı sartları zorlayıp kapatıcı bir goruntu yakalarsın  temennimiz bu ekimin gecte olsa çıkması

Ekim öncesi ikinci ekime gerek kalmaz vaadi beni en baştan çok ümitlendirdi o yüzden beklentim zirve yapmıştı sonuç böyle olunca da haliyle üzücü oldu.Belki merkezle görüşüp ona göre bi strateji belirlenir.İkinci ekim için orayı tercih edersem bu mehmet ve hasan beyin samimi yaklaşımlarından ötürüdür.

perseus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #146 : 08 Ocak 2018, 03:45:43 »
nofeara katılıyorum bu ekim de ön çizgi bile oluşmamış .görüntü şuan iyi değil, hisar hastanesi çok fazla greft alımı yapıyor ,şenolun ekimi çok övülüyor ama 6000 üzeri ekilmiş ve şenolun kafa yapısı dar kimse kafa yapısına dikkat etmiyor sanırım .sonucu çok normal yani abartılacak bir ekim değil. herkes onu referans alıyo forumda  ama bence yanıltıcı çünkü 6000 üzeri greft çok ciddi rakam .sizede geçmiş olsun diptera
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2018, 03:50:31 Gönderen: perseus »

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 08 Ocak 2018, 03:48:48 »
Geçmiş olsun hocam üzüldüm umarım istediğiniz gibi olur 2 ci operasyonda

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 08 Ocak 2018, 07:20:35 »
Filtresiz selam ,
Saçların daha kalınlaşma süreci var hemen su koyuverme bakımlarını aksatmadan yerine getirmeye devam et iyi olacaktır , kimse 18 yaşında ki saçlarına kavuşamaz o gerçek bu durum herkes için geçerli .
Filtresiz mi :) aleykümselam hamit dostum,sadece yapılması gereken 2 prpyi yaptırmadım onun da pek katkısı olacağını sanmıyorum yani yaptırsaydım bundan daha iyi bi sonuç çıkarmıydı sanmıyorum ama onun haricinde her gün yıkama yapıyorum ve biotin hap kullanıyorum tabiki
Diptera kusura bakma otomatik klavye yazdığımı değiştirmiş dikkat etmedim .
o saça zaten 2.ekim yapılır samimi yaklaşınlar falan buparanın çok donduğu saç işinde hikaye sen icraata bak sadece
saçları ekmeydi dersin

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 08 Ocak 2018, 09:48:26 »
Hocam senin konuya baktım acikligimiz aynı gibi Hisar hastanesine de gittim görüştüm bir on yargim yok ekimi ,  alımı ,  Kanal acimini kim yapıyor diye sordum tatmin olmadım ilhan hocaya yakınım suan ama nekroz, sivilce vs korkuyorum bakalım ne olacak hayırlısı olsun herkes en iyi sonuçlara sahip olsun . Deneyimledigim üzere estemylife samimi insanlardı bu ekimde daha gelisme olmazsa bence on çizgi olmamış telafi edecek bir yere benziyor irtibatta kalmak en iyisi . Gidip Hasan bey ile birebir konuşun bence yüz yüze eminim bir çözüm bulacaktir
İstanbulda yaşamıyorum hocam yaşasaydım birebir kontrollere gidebilirdim
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2018, 17:18:39 Gönderen: diptera »

Facebook Twitter Instagram