Merhaba dostlar yoğun iş temposundan ötürü biraz geciktim.7nci ay bitti 8nci ay içindeyim tam olarak kaç gün oldu bilemiyorum ortalama 220-230 gün oldu sanırım.Daha ne kadar hacim kazanır bundan sonra ne olur ne biter bilemiyorum artık bunu düşünüp memnun olurmuyum olmazmıyım strese girmek istemiyorum.3000 greft ile hamit dostum saçına jöle sürüyorsa 4500 greft ile bu durumda isem ekimimde kesinlikle planlama hatası olduğunu düşünüyorum,memnuniyetim düşük.Tabiki ikinci bir ekim düşünüyorum süreç tamamlandıktan sonra ve daha titiz isteklerde bulunacağım ekim merkezinden.İkinci ekim için nerede ektireceğim konusunda en baştan düşüneceğim.Merkezle yapılan telefon görüşmeleri hoş sohbetler bir yana diğer ekimlerini görüp de benim böyle bir sonuç almam beni üzdü.Ekim merkezinden soğudum.Belkide bu yazdıklarımdan sonra hastaneden arayacaklar.
Herneyse...Tepe bölgesinde ele batan saçların çıkışları ve yeni çıkış yapan çoklu greftler var ama ne kadar tatmin eder onu bilemiyorum.Şakaklarda hacim kazanan saçları baz alarak yorum yapmam gerekirse ekilen saçların aynı şekilde hacim kazanmasıyla bi nebze daha tatminkar olur.
BÜTÜN FOTOĞRAFLAR DİREKT IŞIK ALTINDA NET YORUM YAPILABİLMESİ İÇİN ÇEKİLDİ.HERHANGİ BİR ART NİYET YOKTUR !Son 4 fotoğraf alt yorumda.
Lafı fazla uzatmadan sırasıyla;
1nci fotoğraf yanlardaki mevcut saçlarla örtülerek çekildi.
2nci fotoğraf tepe bölgesi mevcut saçlarla örtülerek çekildi.
3ncü fotoğraf ekim alanının net görülebilmesi adına mevcut saçlar ayrıştırılarak çekildi.
4ncü fotoğraf ön bölge
5nci fotoğraf tepe bölgesi mevcut saçlar ayrıştırılarak çekildi.
6ncı fotoğraf sağ şakak.
7nci fotoğraf sol şakak.
8nci fotoğraf loş ışıkta ultrasonik yanıltıcı fotoğraf