Gönderen Konu: Hisar Hastanesi (Hasan Hüseyin AKIL) 31.05.2017 - 4500 Greft  (Okunma sayısı 70066 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hisar Hastanesi (Hasan Hüseyin AKIL) 31.05.2017 - 4500 Greft
« Yanıtla #105 : 28 Kasım 2017, 22:33:02 »
Öncelikle NEt paylaşımların ile forum kullanıcılarına fayda sağladığın İçin teşekkürler.
Memnuniyetsizliğin durumunda paylaşım yapmaktan çekinme, sonuçta siz bir hizmet aldığınız ve bunun karşılığında ücretini ödediniz, ekşm merkezinin bunu yanlış anlamasından çekinmeniz yersiz, asıl olan merkezlerin müşterilerinin memnuniyetsizliğinden çekinip ,endişelenip ona göre vaad ve hizmet vermesidir.

Fotolara bakınca ekimşni başarısız olmuş diye düşündüm , fakat ilk sayfaya gozattıgımda Ekim’inizin başarılı sayılabileceğini , problemin hernekadar daralan bir açıklığınız olsada 4500 greft sonrası 2.bir ekime gerek duymayacagınız vaadinden kaynaklandığı kanaatine vardım. Ekim öncesi halkarasında “silme kel, kaymak” diye tabir ettiğimiz kıwamda imişsiniz. Bu açıklığa bu greft ile süreciniz başarılı denebilir... kim beğenir kim beğenmez bilmem ama “başarısız “ demek haksızlık olur.

Paylaşımlara devam Ediniz, bence daha da iyiye gidecektir. Bu arada Finast siZin durumunuzdaki bir kafaya çok fayda sağlamaz diye düşünüyorum..

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 28 Kasım 2017, 23:55:07 »
Öncelikle NEt paylaşımların ile forum kullanıcılarına fayda sağladığın İçin teşekkürler.
Memnuniyetsizliğin durumunda paylaşım yapmaktan çekinme, sonuçta siz bir hizmet aldığınız ve bunun karşılığında ücretini ödediniz, ekşm merkezinin bunu yanlış anlamasından çekinmeniz yersiz, asıl olan merkezlerin müşterilerinin memnuniyetsizliğinden çekinip ,endişelenip ona göre vaad ve hizmet vermesidir.

Fotolara bakınca ekimşni başarısız olmuş diye düşündüm , fakat ilk sayfaya gozattıgımda Ekim’inizin başarılı sayılabileceğini , problemin hernekadar daralan bir açıklığınız olsada 4500 greft sonrası 2.bir ekime gerek duymayacagınız vaadinden kaynaklandığı kanaatine vardım. Ekim öncesi halkarasında “silme kel, kaymak” diye tabir ettiğimiz kıwamda imişsiniz. Bu açıklığa bu greft ile süreciniz başarılı denebilir... kim beğenir kim beğenmez bilmem ama “başarısız “ demek haksızlık olur.

Paylaşımlara devam Ediniz, bence daha da iyiye gidecektir. Bu arada Finast siZin durumunuzdaki bir kafaya çok fayda sağlamaz diye düşünüyorum..

Çok güzel yorum olmuş. Doğru söze ne denirki.

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 29 Kasım 2017, 02:07:24 »
Bana göre planlaması başarısız yapılmış bir ekim bu kadar açık alanı 4500 greftle tek seansta kapatmak zaten çok zor halbuki donör alanda verimli yani açıklık aşağı doğru kaymamış 3500 greftle ilk ekim ön bölgeler ve kafanın yarısına kadar yapılmalıydı ikinci seansta bir yıl sonra kalan alanlar 2500+sakal şeklinde tamamlanmalıydı yani ekerken neye güveniyorlar anlamıyorum bunlar eğitimlere konferanslara gitmiyorlar mı çözemedim...ayrıca böyle 4500 greft filan demelerine bakmayın hepsi uçuyor göz boyuyorlar...ben iki ekim yaptırdım 1 er yı l arayla toplamda 6000 greft ekildiği söyleniyor ama ensem gayet temiz hatta ilkinden daha iyi belkide alımı geniş alana yaydığı için eşitledi  ikinci ekimi yapalı 1 ay oldu 3 numara kestim belli bile değil tabi ekimcinin başarısı mıdır bilemiyorum ama ekimi yapan arkadaşım olduğu halde inanmıyorum 6000 greft alındığına yani biraz uçuyorlar malesef...4500 greft demek kafada ortalama 8000 saç teli demek hadi 2000 i uçtu diyelim 6000 saç teli olsun...sizce o kadar saç teli var mı kafanızda?...İnşallah bir sürpriz yapar da saçınız bir atak daha yapar...Genelde çok fazla çıkış olmasa da 7.aydan 1 yıla kadar az çıkış ve saç tellerinde kalite artışı oluyor.
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2017, 02:24:50 Gönderen: Staple »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 29 Kasım 2017, 08:59:20 »
Bana göre planlaması başarısız yapılmış bir ekim bu kadar açık alanı 4500 greftle tek seansta kapatmak zaten çok zor halbuki donör alanda verimli yani açıklık aşağı doğru kaymamış 3500 greftle ilk ekim ön bölgeler ve kafanın yarısına kadar yapılmalıydı ikinci seansta bir yıl sonra kalan alanlar 2500+sakal şeklinde tamamlanmalıydı yani ekerken neye güveniyorlar anlamıyorum bunlar eğitimlere konferanslara gitmiyorlar mı çözemedim...ayrıca böyle 4500 greft filan demelerine bakmayın hepsi uçuyor göz boyuyorlar...ben iki ekim yaptırdım 1 er yı l arayla toplamda 6000 greft ekildiği söyleniyor ama ensem gayet temiz hatta ilkinden daha iyi belkide alımı geniş alana yaydığı için eşitledi  ikinci ekimi yapalı 1 ay oldu 3 numara kestim belli bile değil tabi ekimcinin başarısı mıdır bilemiyorum ama ekimi yapan arkadaşım olduğu halde inanmıyorum 6000 greft alındığına yani biraz uçuyorlar malesef...4500 greft demek kafada ortalama 8000 saç teli demek hadi 2000 i uçtu diyelim 6000 saç teli olsun...sizce o kadar saç teli var mı kafanızda?...İnşallah bir sürpriz yapar da saçınız bir atak daha yapar...Genelde çok fazla çıkış olmasa da 7.aydan 1 yıla kadar az çıkış ve saç tellerinde kalite artışı oluyor.

Sizin konunuz nerede? Link atarmısınız

saçsızbedevi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 29 Kasım 2017, 09:42:46 »
Hocam moralinizi bozmayın, 8 aylık sürecin sonlanmasını sabırla bekleyin. Realist yaklaşmak gerekirse dediğiniz gibi ekim merkezinin sosyal medyada paylaştığı 6 aylık sonuçlarla karşılaştırılınca bir memnuniyetsizliğin olması çok normal.Bana da 6.ayda kendimi tanıyamayacağım bir görüntü oluşacağı söylendi, sabırla bekliyoruz bakalım. Sizin gelişiminizin geriden gelmesi ve 6 ay gibi uzun bir sürede memnuniyet duymayı gerektirecek bir hal almaması umarım ekim merkezinden kaynaklı değil de yapınızla alakalıdır ve 8 aya mükemmel bir gelişim gösterir. Sürecinizin takibindeyim, moral bozmak için biraz erken gibi , stres yapmayın hocam

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 29 Kasım 2017, 11:59:14 »

Sizin konunuz nerede? Link atarmısınız

ben fotoğraf çekmedim elimde malesef ilk ekimden  hiç foto yok şu an ikinci ekimin 1.ayımdayım foto paylaşmaya pek niyetim yok çünkü saç ektirdiğim kişi arkadaşım ve kendi ekibi olan saç ekim uzmanı doktor değil 3,4 hastaneyle anlaşmalı çalışıyor bana bile 3 ay da anca randevu veren biri vakti yok kimsenin tanımadığı biri yani koysam da paylaşmasamda bir şey farketmez zaten buradan kimse ektiremiyecek biraz da baştan ekim paylaşsam güzel olurdu ama kel halimi gösteren foto yok ilk ekim yok yani pek bir anlamı olmayacak isteyen olursa özelden atarım ilk ekimi kafanın yarısına kadar yaptık sıfır kel değildim ama tepe yanlar ve ön kel ortada seyreklik vardı çok gür olmadı çünkü donör alanımın orta seviyede olduğunu söyledi ama memnuniyetim yüzde 70 diyelim en önemlisi çok doğal ön taraf kimse anlamıyor bile donörde temiz oldu oldu,ikinci ekimi de tepe bölgesi ve ön taraflarda seyrek kalan yerler sıklaştırıldı orta bölüme dokunulmadı sakaldan da alım yapıldı ense bölgesinde ise yanlara biraz daha yaklaştırıldı ayrıca risk alıp üst taraflardanda alım yapıldı alım alanı dahada geniş yapıldığı için ilk ekimden daha temiz donör bölgem o yüzden ikinci ekimi herkese tavsiye ederim,şu an 40.günüme yaklaşıyor seyir normal ama ne olur bilemicem bekleyip görecem hadi bir foto atayım:)ayıp olmasın o kadar yorum yazıyoruz) 40. güne yaklaştım çoğu doküldü ekilenlerin ön taraflarada sıklaştırma yapıldığı için biraz şoktan etkilendi tepe bölgesinde hiç boşluk kalmaycak şekilde ekildi,ilk ekimim de ekimle alakalı çok bilgili olmadığım için yoğun ısrarıma rağmen tepeye ekmedi açık alan genişse o şekilde ekimin yanlış olacağı ayrıca donör alanımında hırpalanabileceği ,doğrusunun iki seans birer yıl arayla yapılacağını söyledi
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2017, 12:57:23 Gönderen: Staple »

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 29 Kasım 2017, 13:13:04 »
Yorumlarınız için teşekkür ederim dostlar.Açıklık fazla olduğundan tabiki aslan yelesi bir saç beklemiyorum bunu geçen aylarda da söyledim.Sonucun kişiden kişiye değişkenlik gösterebileceğinin farkındayım da.Bir yola girdik ve bu yolda yaşadıklarımızı herkes gibi bende paylaşarak duygu ve düşüncelerimi dile getiriyorum.Fotoğraf paylaşımlarımı diğer arkadaşlara nazaran direkt ışık altında daha detaylı paylaşmaya özen gösteriyorum daha net yorumlar alabilmek için.Şuan için memnuniyetim düşük olsa da karaları bağlamıyorum elbette.1 yılın bitimine kadar memnuniyetim konusunda gel gitler yaşayacağım,belki ilerleyen zamanlarda daha tatminkar bir görüntü oluşacak bilemiyorum.Her ay bitiminde paylaşımlarımı yine aynı şekilde net bir yorum yapılması adına direkt ışık altında devam edeceğim.
Umarım herkes ekiminden memnun kalır.

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 29 Kasım 2017, 13:20:33 »
Yorumlarınız için teşekkür ederim dostlar.Açıklık fazla olduğundan tabiki aslan yelesi bir saç beklemiyorum bunu geçen aylarda da söyledim.Sonucun kişiden kişiye değişkenlik gösterebileceğinin farkındayım da.Bir yola girdik ve bu yolda yaşadıklarımızı herkes gibi bende paylaşarak duygu ve düşüncelerimi dile getiriyorum.Fotoğraf paylaşımlarımı diğer arkadaşlara nazaran direkt ışık altında daha detaylı paylaşmaya özen gösteriyorum daha net yorumlar alabilmek için.Şuan için memnuniyetim düşük olsa da karaları bağlamıyorum elbette.1 yılın bitimine kadar memnuniyetim konusunda gel gitler yaşayacağım,belki ilerleyen zamanlarda daha tatminkar bir görüntü oluşacak bilemiyorum.Her ay bitiminde paylaşımlarımı yine aynı şekilde net bir yorum yapılması adına direkt ışık altında devam edeceğim.
fotoğraflar çok yanıltıcı bu konuda kesinlikle haklısın senin fotoğrafların en çıplak şekilde çekilmiş tepeden,ışık altında yani saç ektiren her arkadaş senin kadar net paylaşmıyor o yüzden karşılaştırmalı yanıltıcı olur,7.aydan sonra saç kalitesinde fark edilir artış oluyor o yüzden daha tatmin edici olacaktır

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 29 Kasım 2017, 13:41:59 »
Hisar piyasaya çok hızlı giriş yaptı bana patlıcak gibi geliyor bu merkez, tam sonuçları görmeden en az 6 ay daha takip etmeden bence ekim yaptırmak riskli çok ticari geliyor bana oksijenli tedavi falan göz boyama gibi organik saç ekimi gibi.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 29 Kasım 2017, 13:48:55 »
fotoğraflar çok yanıltıcı bu konuda kesinlikle haklısın senin fotoğrafların en çıplak şekilde çekilmiş tepeden,ışık altında yani saç ektiren her arkadaş senin kadar net paylaşmıyor o yüzden karşılaştırmalı yanıltıcı olur,7.aydan sonra saç kalitesinde fark edilir artış oluyor o yüzden daha tatmin edici olacaktır
Sağ ve solda kendi saçlarım ile örtüyorum ekim alanını genelde.Fotoğraf paylaşmadan önce mevcut saçları tel tel ayırmaya çalıştım ekim alanının net görülebilmesi adına.Sağ ve sol saçlarla ekim alanını örterek fotoğraf sunsam bu iş bitmiş,ekiminiz güzel olmuş,hayırlı olsun gibi yorumlar tabiki de alabilirim ancak yanıltıcı olmak istemiyorum dostlar net paylaşım yaparak net yorumlr almak isterim olumlu ya da olumsuz.Yapılan olumsuz yorumlardan tabiki de etkilenmiyorum,objektif yorumlarınızı okurken ilerisi için az da olsa fikir sahibi olabiliyoruz.

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 29 Kasım 2017, 16:16:50 »
Hisar piyasaya çok hızlı giriş yaptı bana patlıcak gibi geliyor bu merkez, tam sonuçları görmeden en az 6 ay daha takip etmeden bence ekim yaptırmak riskli çok ticari geliyor bana oksijenli tedavi falan göz boyama gibi organik saç ekimi gibi.
Patlayacak yorumunu benim ekimime göre yapmanız pek doğru olmaz sanırım.Sonuçta daha iyi sonuç alan hastalar da mevcut.Bahsettiğiniz diğer konularda yorum yapamayacağım ancak hiperbarik oksijen tedavisine bende girdim gözlemlediğim şuydu.Gerek ekim alanında gerekse donör bölgedeki yaralar gözle görülür şekilde hızlı kapandı.Şok dökülmeye faydası var mıdır yok mudur bilemem.

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 12 Aralık 2017, 20:01:54 »
Kardeşim uzun zamandır bakmıyordum senşn konuya , daha hacim kazanma evresi var hemen su koyu verme , daha iyi olacağı Yüksel ihtimal , hacimlenince rahatlayacaksın

keldenadam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 12 Aralık 2017, 20:32:02 »
4500 grefti nw6 tipi dökülmede bütün kafaya yaymak sonucu etkilemiş. Planlama hatası var fakat ekilenlerin büyük kısmı çıkmış. 4500 greft açıklığın en fazla yarısı için yeterli olurdu. Maalesef nw6 en az 8000 greftle kapanır. Belki ikinci operasyonda sıklaştırma yaptırabilirsiniz.

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 12 Aralık 2017, 20:41:47 »
Diptera bey sizin için biraz daha zaman iyice hacimlenecek gibi görünüyor. Birşey kafama takıldı benim açıklığım sizinkinden az bana iki seans gerekecek dedi Hasan bey. Size planlamanızı yaparken söyleşimi 2 seans gerekli diye. Sacınızın kalitesi iyi ama baya arkaya kadar dökülmüş. Ama genel olarak bakıldığında görüntünüz fena değil.biraz zaman dediğim gibi

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 13 Aralık 2017, 22:54:53 »
Zamandan yana sıkıntımız yok Allah ömür verdikçe 1 yıllık sürecin tamamlanmasına kadar beklerim lakin sonuç beni tatmin etmez ise planlamanın yanlış yapıldığını düşünerek hakkımı savunurum.1 yıllık süreç bitene kadar tabiki memnuniyetim konusunda gel gitler yaşayacağım.Yanlardaki saçlar örtücü olmasa şu durumda gerçekten memnun kalmadığımı dile getirebilirdim.Mevcut saçlar ile örtmeye çalışmam beni bi nebze olsun tatmin ediyor.Hayırlısı olsun bakalım 2018'in ilk günlerinde yeni bir paylaşım yaparım.

Facebook Twitter Instagram