Selamun aleykum forum halkı.Kasım ayının bitimi ile 6ncı ayım bitiyor 7nci aya giriş yapıyorum.Daha sağlıklı ve net bir yorum yapılabilmesi adına direkt ışık altında çekmek istedim.Gelişmiş veya gelişmekte olan tüm saç köklerinin görülebilmesi adına.Sırası ile,
1. fotoğraf ekim alanını net gösterebilmek adına mevcut saçlar ayrıştırıldı.
2. fotoğrafı sağ ve soldaki mevcut saçlar ortaya doğru toparlanarak çekildi.
3. fotoğraf sol şakak (sol tarafta ufak bir yön problemi var)
4. fotoğraf sağ şakak
Şahsi yorumlarım ve memnuniyetim şu yöndedir;
Merkezin gerek forumdaki gerek sosyal medya hesabındaki ekimlerin 6ncı aylarına nazaran memnuniyetim düşük.Ancak tepe bölgesinde daha fazla olmakla beraber hala ekim alanında oldukça ele batan saçlar mevcut ve beni umutlandırıyor.Tabiki kapalı mekan ve loş ışıklı ortamlarda çok daha dolgun ve gür görünüyor,haliyle daha tatminkar oluyor.
Fotoğrafları direkt ışık altında çekmemin sebebi sizlere daha detaylı sunup daha detaylı yorum yapmanızdır.KESİNLİKLE merkezi kötülemek gibi bir gayem yoktur,OLAMAZ.
Önyargıların hedefi olmak istemiyorum!
Memnuniyet yorumum ise bu 6 aylık süreci tüm detayı ile gözlemleyebildiğimdendir.
Şuan sadece proscar kullanıyorum ve günlük yıkamalarımı yapıyorum.Piyasada biotin bulamadığım için kullanamıyorum.
Sürecin bundan sonrasında memnuniyetim düşük olursa şayet moral bozmamak adına paylaşım yapmayabilirim bu konuda kararsızım.Çünkü memnuniyet derecesi adı altında yapılan olumsuz eleştriler yanlış anlaşılıp yanlış yerlere çekilebiliyor,kimi zaman ise bu durum merkezlerin kulağına bile gidiyor.
SAYGILAR