Gönderen Konu: Hisar Hastanesi (Hasan Hüseyin AKIL) 31.05.2017 - 4500 Greft  (Okunma sayısı 69989 defa)

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar.Hisar hastanesini öncelikle tavsiye üzerine keşfettim biraz araştırmalarımdan sonra  özellikle bu forum büyük ölçüde ikna olmamı sağladı.Teşekkürü de ayrı borç bilirim.Herneyse hikayemize dönecek olursak başımdan geçenleri anlatayım.
Telefon numaralarını bulup whatsapptan analiz için fotoğrafları yolladım uzunca yazışıp telefonlaşıp 1 hafta sonrasına operasyon tarihi aldım.Memleketten çıktım yola İstanbul'a.Görüşmeler yapıldı operasyona girdik.Hasan bey,mehmet bey ve asistanları fazlasıyla ilgili davrandı.Operasyona başlanmadan önce Hasan bey saç çizgisini belirledi hoş sohbet ile fazlasıyla güven aşıladı.Hasan bey sadece kanal açma işlemini kendisi yaptı diğer işlemleri asistanları gerçekleştirdi.Ama operasyon süresi boyunca sağolsun Hasan bey sürekli gelip gidişatı kontrol etti.Greft alma işlemini orada bulunan asistan yaptı hemen hemen hasan bey ile aynı yaşlarda.Tecrübeli olduğu her halinden belliydi.Ne yalan söylim donör bölgeyi hırpalayacağını bile düşünüp endişe ettim lakin şuan için sonuç benim açımdan gayet iyi.Ayrıca çok operasyona başlamadan önce dikkatimi çeken ve çokca hoşuma giden bir durum ise müdahalelere başlamadan önce gerek asistanlar olsun gerekse hasan bey olsun besmele çekerek başlamaları oldu.İkinci bir seansı düşündüğümü söylediğimde gerek duymayacağımı söylediler ancak ben daha iyi olması açısından 1.5 sene sonra ikinci seansımı gerçekleştiricem.Opeasyon sonrasında HİPERBARİK OKSİJEN TEDAVİSİ de gördüm ilk üç gün ikişer saat.Yaraların iyileşmesi gözle görülür derece de farketti.Bir de bu tedaviye ek olarak şok dökülmenin %50 civarlarında olacağı söylendi.Açıkcası bu konu beni meraklandırıp endişendiriyor.Şok dökülme sanırım henüz başlamadı.Ne zaman başlar onu da merak ediyorum aslında.
Fotoğraflar ilk gün ve yirminci güne yani bugüne ait.
Ayrıca sormak istediğim bir soru var.Sebamed şampuandan ötürümüdür bilinmez alın bölgemde sivilce tarzı kabarıklar oluştu.Bu kabarmalar 15nci günden sonra oluşmaya başladı.Sivilcelenme olacağına dair bilgilendirmişlerdi lakin böylesi birşey hakkında bilgi vermediler.Bu kabarmaların sebebi nelerdir?
BÜTÜN GİDİŞATI ADIM ADIM SİZLERLE PAYLAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM GİDEBİLDİĞİM YERE KADAR :) BU FORUMLA TANIŞMAM BENİM AÇIMDAN MUAZZAM BİRŞEY.

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hisar Hastanesi (Hasan Hüseyin AKIL) 31.05.2017 - 4500 Greft
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2017, 01:34:09 »
Yokmudur yorum yapacak kimse?

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2017, 02:13:58 »
Hocam hayırlı olsun.donör guzel toplamış zarar vermemişler.ekim için erken henüz dökülme 10 gun sonra başlar merak etmeyin.şampuan olarak bebe sampuani kullanin eger sorun ondan diyorsaniz,biotin de sivilce yapar kullanıyorsanız.

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Haziran 2017, 02:46:47 »
Şuan için biotin kullanmiyorum bir kaç güne xpecia tablet,hair forte ve ducray sampuana geçicem biotin ihtiyacını şuan yumurta ile karşılıyorum :) biotin konusunda şuan tecrübesizim

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Haziran 2017, 08:55:14 »
Ekiminiz hayirli olsun homojen bir ekim olmus donör toparlanmaya baslamis

cemolokko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Haziran 2017, 08:57:43 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Şimdi geriye beklemek kalıyor. Ben de aynı yerde ekim yaptırdım. donör bölge hiperbarik sayesinde (diye tahmin ediyorum) 1 ayda toparladı bende. Umarım herşey gönlünüzce olur.

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Haziran 2017, 12:02:16 »
HAYIRLI OLSUN EKİMİNİZ.. GÜZEL İYİLEŞMİŞ... DÖKÜLMELERE YAVAŞTAN BAŞLAR AMA OKSİJEN ALDIĞINIZ İÇİN NİSBETEN DAHA AZ DÖKÜLÜYOR VE ÇOK HIZLI İYİLEŞİYOR

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Haziran 2017, 12:38:03 »
Hayırlı olsun. güzel bir ekim olmuş. önler sık, arkaya doğru seyrek bir ekim olmuş. zaten planlama 2.bir seans olacak şekilde yapılmış,bu da gayet normal. hisar son zamanların yükselen yıldızı. f/p olarak gayet güzel sonuçları var. ayrıca düşük profilli bir merkez olmasına rağmen pek bilinmez ama oktay kaynarca da burda yaptırdı saçlarını.. sivilcelerin nedeni biotin dir. alın bölgesinde bolca sivilce yaptığı görülür, ama gecici bir durum bu. bu arada, ilerisi için sağlıklı yorumlar yapılması açısından ekim öncesi halinizi dönorle birlikte koymanız faydalı olacaktır.

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Haziran 2017, 12:49:14 »
Hayırlı olsun. güzel bir ekim olmuş. önler sık, arkaya doğru seyrek bir ekim olmuş. zaten planlama 2.bir seans olacak şekilde yapılmış,bu da gayet normal. hisar son zamanların yükselen yıldızı. f/p olarak gayet güzel sonuçları var. ayrıca düşük profilli bir merkez olmasına rağmen pek bilinmez ama oktay kaynarca da burda yaptırdı saçlarını.. sivilcelerin nedeni biotin dir. alın bölgesinde bolca sivilce yaptığı görülür, ama gecici bir durum bu. bu arada, ilerisi için sağlıklı yorumlar yapılması açısından ekim öncesi halinizi dönorle birlikte koymanız faydalı olacaktır.
Saç dökülmesi bende özgüvenime fazlaca sekte vurdu intihara meyilliydim dışarı çıkamaz olmuştum çıktığımda ise hep şapka bereyle.Umarım sonuçlar iyi olur eski günlerimi çok özledim
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2017, 12:52:17 Gönderen: diptera »

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Haziran 2017, 13:10:54 »

BEN HİSAR HASTANESİNE KONTROLLERE GİTTİĞİMDE KAÇ TANE SANATÇI OYUNCU HATTA MİLLET VEKİLİ BİLE GÖRDÜM.ÇOK TA YOĞUN ÇALIŞIYORLAR. BENİM OPERASYONUN YAPILDIĞI GÜN 10 TANE EKİM VARDI. AMA BUNA RAĞMEN NE FAZLA REKLAM NE GÖRÜNTÜ VAR ORTALIKTA. ÇOK SADE ÇALIŞIYORLAR. BENDE PATRONUMU VE KARDEŞİNİ GÖRDÜKTEN SONRA GİTMİŞTİM. BİRÇOK KİŞİ BURADA YAPILAN İŞİ GÖRDÜKTEN SONRA SANIRIM TANIŞIYOR BURAYLA AMA SON ZAMANLARDA HEM TELEVİZYONLARDA HEMDE BURALARDA ÇOKCA KONUŞULUYOR HİSAR ESTEMYLİFE HAKKINDA.. ÇOK EMEKLERİ GEÇTİ BANA SAĞOLSUNLAR ÇOK İLGİLENDİLER.. UMARIM HERKESİN İSTEDİĞİ GİBİ OLUR

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Haziran 2017, 13:14:57 »

BEN HİSAR HASTANESİNE KONTROLLERE GİTTİĞİMDE KAÇ TANE SANATÇI OYUNCU HATTA MİLLET VEKİLİ BİLE GÖRDÜM.ÇOK TA YOĞUN ÇALIŞIYORLAR. BENİM OPERASYONUN YAPILDIĞI GÜN 10 TANE EKİM VARDI. AMA BUNA RAĞMEN NE FAZLA REKLAM NE GÖRÜNTÜ VAR ORTALIKTA. ÇOK SADE ÇALIŞIYORLAR. BENDE PATRONUMU VE KARDEŞİNİ GÖRDÜKTEN SONRA GİTMİŞTİM. BİRÇOK KİŞİ BURADA YAPILAN İŞİ GÖRDÜKTEN SONRA SANIRIM TANIŞIYOR BURAYLA AMA SON ZAMANLARDA HEM TELEVİZYONLARDA HEMDE BURALARDA ÇOKCA KONUŞULUYOR HİSAR ESTEMYLİFE HAKKINDA.. ÇOK EMEKLERİ GEÇTİ BANA SAĞOLSUNLAR ÇOK İLGİLENDİLER.. UMARIM HERKESİN İSTEDİĞİ GİBİ OLUR
Abidin Yerebakan :)
Evet hocam çok haklısınız işlerini güzel yapıyorlar sizin gibi aynı bende düşündüm bazıları gibi sağda solda yaygara koparmıyorlar yaptıkları işler güzel olunca biz hastaları sayesinde duyuluyor zaten.Özellikle Hasan beyin samimiyeti o kadar içten ki insanın arkadaş olası falan geliyor :)
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2017, 13:20:10 Gönderen: diptera »

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Haziran 2017, 16:05:28 »
donörün gerçekten çok iyi kalın ve sık 7. derece kel olsan yine şansın var :)

Mamocan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Haziran 2017, 21:26:37 »
Merabalr.bnde hisar hastanesinde ekim yaptrdim.ikibucuk ay oldu şu an.simdilik memnunum yavas yavas cikmaya başlıyor.senin ekimde cok iyi gorunuyo.ins. gzl olur

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Haziran 2017, 23:24:11 »
Merabalr.bnde hisar hastanesinde ekim yaptrdim.ikibucuk ay oldu şu an.simdilik memnunum yavas yavas cikmaya başlıyor.senin ekimde cok iyi gorunuyo.ins. gzl olur
Fotoğraf paylaşırmısınız sorun olmazsa hocam

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 21 Haziran 2017, 11:20:29 »
sayın memocan aynı süreçteyiz sizin evet sizin fotoları da görsek iyi olur

Facebook Twitter Instagram