Gönderen Konu: Hisar Hastanesi (Hasan Hüseyin AKIL) 31.05.2017 - 4500 Greft  (Okunma sayısı 70007 defa)

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hisar Hastanesi (Hasan Hüseyin AKIL) 31.05.2017 - 4500 Greft
« Yanıtla #210 : 08 Mayıs 2018, 14:28:44 »
Öncelikle kanlı görüntü için özür dilerim.Herkesin kafasını kurcalayan sivilce konusu acaba patlatmalımıyım patlatmamalımıyım?Belkide sadece benim başıma gelmiştir bilmiyorum.Sivilcelenme olduğunda mümkün olduğunca patlatmamaya çalışırım çünkü fotoğrafta göründüğü üzere greft olduğunu düşündüğüm bir parça çıkıveriyor sivilcenin içerisinden saç telleri ile birlikte.Yanlışım var ise düzeltin ve benimde merak ettiğim bir konudur çünkü ilk kez başıma gelmiyor sivilceyi patlattığımda bazen böyle beyaz renge yakın birşey çıkıveriyor.Bu nedenle ilk ekimimden bu yana sivilceleri mümkün olduğunca patlatmamaya çalışıyorum.

Doğrudur büyük sivilceler patlatılınca içinden greft de çıkma ihtımalı çok yüksek sizinkide çıkmış zaten.
Ekim merkezi greft değil diyor,ilginç

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #211 : 08 Mayıs 2018, 14:39:57 »
Onlar daha iyi bilir ozaman güzel değilse dostum.
Global Moderator

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #212 : 09 Mayıs 2018, 08:51:25 »
Diptera selam;
Endişe edecek bir durum yok diye düşünüyorum benim 2 ekimde de 2 elin parmaklarını geçmeyecek kadar oldu yani bu 1000 de 1 e falan denk gelir (3000 greft ekildiğini varsayarsak ) ve bu da toleranslar dahilindedir. Ancak şöyle bir durum da var 100-110 günden sonra sivilcelenme neredeyse hiç olmuyor. Bünyeden bünyeye farklılık gösterir mi mutlaka gösterir ama ortalama bu şekildedir.

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #213 : 22 Mayıs 2018, 11:38:05 »
Paylaşalım adet yerini bulsun :) 66ncı gün çıkışlar başladı.

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 24 Mayıs 2018, 10:58:33 »
Paylaşalım adet yerini bulsun :) 66ncı gün çıkışlar başladı.

Üstad hayırlı olsun saçlarınız. Rica etsem hisarda kökleri donör bölgesinden alan ve eken ekip ismini özelden bana paylaşır mısınız? İlki ve ikincisi için de rica edeceğim.

Teşekkürler.

HunTR

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 18 Temmuz 2018, 21:02:29 »
Reis 2. Ekim sonrası durumun nedir senden resim bekliyorum benim de 2. Ekim ihtiyacım var

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 22 Temmuz 2018, 17:14:53 »
Selam dostlar.Uzun zamandır girmiyorum iş,güç malum.Ekim sürecimiz devam ediyor,revizyon ekiminin henüz 120. günlerindeyim şuan için 2. ekimin rengini kestiremiyorum haliyle pek fazla yorum yapamayacağım lakin çıkışlar çoktan başladı ele batan çokça greft mevcut.Memnun muyum diye sorarsanız ekim öncesi hallerime kıyasla elbette memnunum.Açık alanım çoktu,kabul.Tek seansla kapanması da imkansızdı o da kabul.Ancak ilk ekimin nazara gelmesi,haliyle beni üzdü ancak sonrasında ekim merkezinin revizyon teklifi beni mutlu etti haksızlık edemem.İlk ekim süreci çoktan tamamlandı,yeni çıkışlar olmadı ama çıkan greftler bir tık hacim kazandı diyebilirim.Son 3 aydır 1/4 proscar kullanıyorum Ducray şampuan ile.
Fotoğraflarda göründüğü üzere de ilk ekimden bu yana sağ ve soldaki saçlarla bir şekilde kamufle etmeye çalışıyorum açıklığı.Bu durum pek fazla rahatsız etmiyor beni alıştım artık diyebilirim.Uzadıkça duruma göre bi ayar çekeriz artık. :)
Sırasıyla;
1. Fotoğraf direkt ışık altında
2. Fotoğraf flaşlı
3. Ortam ışığı flaşsız
4.Fotoğraf ikinci ekimden nekroza uğrayan alan.Bu benim biraz moralimi bozuyor,evet.O kısımdaki saçı yukarı atıp ne yazıkki tepeyi kamufle etmeye çalışıyorum.Açıklığı kamufle etsem bu sefer yukarısı seyrek kalıyor.Öyle bir durum işte,geçinip gidiyoruz. :)
Fotoğrafları biraz gayri ihtiyar çektim.İlerleyen zamanlarda daha net fotoğraflar sunarım elbette.
Mevcut saçları korumak adına tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.
Görüşmek üzere.

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #217 : 24 Temmuz 2018, 08:21:52 »
Yorum bekliyorum dostlar

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #218 : 26 Temmuz 2018, 15:24:48 »
Nerede bu cemaat nerede bu ahali  ;D

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #219 : 31 Temmuz 2018, 01:44:12 »
Nerede bu cemaat nerede bu ahali  ;D
Hocam merhabalar konunuzu bastan sona okudum her iki ekiminiz de öncelikle hayırlı olsun. ilk ekiminizin revizyona gitmesine çok üzüldüm bende estemylife a ektirdim 5 günümdeyim 4300 greft dediler sac acıklıgım sızınkınden biraz daha az acıkcası konunuzu okuduktan sonra korkmaya basladım ınsallah gönlünüze göre olur ekiminiz. bu arada ilk ekiminize nazaran daha da kapanmıs gorunuyor  :)

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 31 Temmuz 2018, 08:34:13 »
Dostum insaAllah bu sefer daha iyi sonuç alacaksin

HunTR

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #221 : 03 Ağustos 2018, 12:58:20 »
Banada revize ekim olacak. Senin ikinci ekim sonuçlarını takip ediyorum

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #222 : 04 Ağustos 2018, 08:36:50 »
Çıkışları dokunarak hissetmek mümkün şuan için.Ortalama 4,5 ay oldu ikinci operasyondan sonra.Çıkışları gözle farketmek pek mümkün olmuyor 6. aydan sonra gözle görülür değişiklik olacağını ümit ederek sabırla bekliyorum.Ancak sonucu beklemeyi geçtim çevremdekilerin ekim sonucuma yaptıkları “neden tutmadı” “neden hala çok seyrek” “hiç tutmamış” “nerde ektirdin de tutmadı” “x ekim merkezi daha iyi oraya neden yaptırmadın” gibi soruları beni daha çok yoruyor.Yanlardaki mevcut saçlarla ortayı kapatmaya çalışınca ve ilk ekimde tutan saçlarla vermeye çalıştığım şekil kısmen tatmin edici lakin en büyük problem rüzgar ve yağmur.Bunlara maruz kalınca hasta psikolojisini siz anlayın :) Ödediğiniz ücret bir yana size verilen hizmet ve tatmin edici bir sonuç ile psikolojinizinde düzelmesini bekliyorsunuz.
Görüşmek üzere

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #223 : 04 Ağustos 2018, 10:45:57 »
Hocam çok geçmiş olsun, inanılmaz üzüldüm sizin adınıza. Ama hemen umutsuzluğa kapılmayın daha çok erken 8 aya kadar gelişmeler illa ki olur. Inşallah 4 ay sonra buraya gelip çektiğiniz sıkıntıların mükafatını aldim dersiniz.Maalesef insanoğlu yaşamadığı duygular hakkında ahkam keserken çok rahat hareket ediyor. Çevrenizde bulunan insanların ne soyledigiyle pek ilgilenmemeye çalışın. Moralinizi yüksek tutun insallah bu defa olacak.

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #224 : 04 Ağustos 2018, 12:11:49 »
Hocam çok geçmiş olsun, inanılmaz üzüldüm sizin adınıza. Ama hemen umutsuzluğa kapılmayın daha çok erken 8 aya kadar gelişmeler illa ki olur. Inşallah 4 ay sonra buraya gelip çektiğiniz sıkıntıların mükafatını aldim dersiniz.Maalesef insanoğlu yaşamadığı duygular hakkında ahkam keserken çok rahat hareket ediyor. Çevrenizde bulunan insanların ne soyledigiyle pek ilgilenmemeye çalışın. Moralinizi yüksek tutun insallah bu defa olacak.
İlk ekimden bu yana sabır gösteriyorum çoğu gitti azı kaldı elbette ama ben bu işin psikolojik kısmındayım daha çok.Söylenenleri geçiştiriyorum bi şekilde süreç daha devam ettiği için.Süreç tamamlandıktan sonra memnuniyetim düşün ise o zaman konuşurum :)

Facebook Twitter Instagram