Selam dostlar.Uzun zamandır girmiyorum iş,güç malum.Ekim sürecimiz devam ediyor,revizyon ekiminin henüz 120. günlerindeyim şuan için 2. ekimin rengini kestiremiyorum haliyle pek fazla yorum yapamayacağım lakin çıkışlar çoktan başladı ele batan çokça greft mevcut.Memnun muyum diye sorarsanız ekim öncesi hallerime kıyasla elbette memnunum.Açık alanım çoktu,kabul.Tek seansla kapanması da imkansızdı o da kabul.Ancak ilk ekimin nazara gelmesi,haliyle beni üzdü ancak sonrasında ekim merkezinin revizyon teklifi beni mutlu etti haksızlık edemem.İlk ekim süreci çoktan tamamlandı,yeni çıkışlar olmadı ama çıkan greftler bir tık hacim kazandı diyebilirim.Son 3 aydır 1/4 proscar kullanıyorum Ducray şampuan ile.
Fotoğraflarda göründüğü üzere de ilk ekimden bu yana sağ ve soldaki saçlarla bir şekilde kamufle etmeye çalışıyorum açıklığı.Bu durum pek fazla rahatsız etmiyor beni alıştım artık diyebilirim.Uzadıkça duruma göre bi ayar çekeriz artık.
Sırasıyla;
1. Fotoğraf direkt ışık altında
2. Fotoğraf flaşlı
3. Ortam ışığı flaşsız
4.Fotoğraf ikinci ekimden nekroza uğrayan alan.Bu benim biraz moralimi bozuyor,evet.O kısımdaki saçı yukarı atıp ne yazıkki tepeyi kamufle etmeye çalışıyorum.Açıklığı kamufle etsem bu sefer yukarısı seyrek kalıyor.Öyle bir durum işte,geçinip gidiyoruz.
Fotoğrafları biraz gayri ihtiyar çektim.İlerleyen zamanlarda daha net fotoğraflar sunarım elbette.
Mevcut saçları korumak adına tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.
Görüşmek üzere.