Merhabalar.Hisar hastanesini öncelikle tavsiye üzerine keşfettim biraz araştırmalarımdan sonra özellikle bu forum büyük ölçüde ikna olmamı sağladı.Teşekkürü de ayrı borç bilirim.Herneyse hikayemize dönecek olursak başımdan geçenleri anlatayım.
Telefon numaralarını bulup whatsapptan analiz için fotoğrafları yolladım uzunca yazışıp telefonlaşıp 1 hafta sonrasına operasyon tarihi aldım.Memleketten çıktım yola İstanbul'a.Görüşmeler yapıldı operasyona girdik.Hasan bey,mehmet bey ve asistanları fazlasıyla ilgili davrandı.Operasyona başlanmadan önce Hasan bey saç çizgisini belirledi hoş sohbet ile fazlasıyla güven aşıladı.Hasan bey sadece kanal açma işlemini kendisi yaptı diğer işlemleri asistanları gerçekleştirdi.Ama operasyon süresi boyunca sağolsun Hasan bey sürekli gelip gidişatı kontrol etti.Greft alma işlemini orada bulunan asistan yaptı hemen hemen hasan bey ile aynı yaşlarda.Tecrübeli olduğu her halinden belliydi.Ne yalan söylim donör bölgeyi hırpalayacağını bile düşünüp endişe ettim lakin şuan için sonuç benim açımdan gayet iyi.Ayrıca çok operasyona başlamadan önce dikkatimi çeken ve çokca hoşuma giden bir durum ise müdahalelere başlamadan önce gerek asistanlar olsun gerekse hasan bey olsun besmele çekerek başlamaları oldu.İkinci bir seansı düşündüğümü söylediğimde gerek duymayacağımı söylediler ancak ben daha iyi olması açısından 1.5 sene sonra ikinci seansımı gerçekleştiricem.Opeasyon sonrasında HİPERBARİK OKSİJEN TEDAVİSİ de gördüm ilk üç gün ikişer saat.Yaraların iyileşmesi gözle görülür derece de farketti.Bir de bu tedaviye ek olarak şok dökülmenin %50 civarlarında olacağı söylendi.Açıkcası bu konu beni meraklandırıp endişendiriyor.Şok dökülme sanırım henüz başlamadı.Ne zaman başlar onu da merak ediyorum aslında.
Fotoğraflar ilk gün ve yirminci güne yani bugüne ait.
Ayrıca sormak istediğim bir soru var.Sebamed şampuandan ötürümüdür bilinmez alın bölgemde sivilce tarzı kabarıklar oluştu.Bu kabarmalar 15nci günden sonra oluşmaya başladı.Sivilcelenme olacağına dair bilgilendirmişlerdi lakin böylesi birşey hakkında bilgi vermediler.Bu kabarmaların sebebi nelerdir?
BÜTÜN GİDİŞATI ADIM ADIM SİZLERLE PAYLAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM GİDEBİLDİĞİM YERE KADAR
BU FORUMLA TANIŞMAM BENİM AÇIMDAN MUAZZAM BİRŞEY.