Gönderen Konu: Boğaziçi Saç Ekimi Şikayet (Estethicaİncirli) İsmayilbeyin ekibi3500greft BASARISIZ EKİM  (Okunma sayısı 11590 defa)

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bogaz ici sac ekimde sacımı ektirdim.Benim sac ekimim kotu oldu .aylarca oyaladılar 12 aydan sonra telefonlara cıkmayıp cevap vermediler.1. Foto ekimden once 2. Foto 18 ay sonra.Birsuru sikayet var bunlar hakkinda.Adamlar parami aldi verdikleri  hic bir sozu tutmadilar restore yapariz dediler bir durum olursa dediler. telefonlarima cevap vermiyorlar.Ben hic bir arkadasima onermem .

BEŞİKTAŞ'LI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
geçmiş olsun genede çok karamsar olmamak lazım olan olmuş. 2. bir ekim yapma şansınız varmı

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
geçmiş olsun genede çok karamsar olmamak lazım olan olmuş. 2. bir ekim yapma şansınız varmı
slm dönur musayit ama adamlar hem paramı hemde  donur bolgeyi ve sabrimi aldi parayı alamıyorum cunku teli acmıyorlar .Ektik kactık modu gibi bisey oldu genel merkezlerini ariyorum biz donecez diyorlar donmuyorlar.Ha sabrımsa ve donur bolgemdeki saclar paramdan daha degerli.Yani sac ekimine umudum kalmadi .Ekerken en cik garanti verdikleri revizyon yapariz lafida tamamen fos cikti.Son olarak aylardir burda ekimi paylasiyordum bir umut cikarmalesrf buyuk bir bolum cikmadi.bu yuzden forumdaki arkadaslar buraya konu acin baskalarida sizin duruma dusmesin dediler .Konumuzu actık

BEŞİKTAŞ'LI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
nasil cevap vermiyorlar bu ne saçma iştir bence peşini bırakmayin  paranızi alana kadar direnin mesele para değil ama olsun onlarada kalmasın  . böyle ciddiyetsiz bir firma olurmu mesela burda sizin bu konunuzu goren  asla onlara gitmez böyle yüzlerce kişi var karar aşamasında olan . ilginç.
ama herşey bitmiş değil karamsar olmamak lazım güzel bi ikinci ekimle güzel bir seviyeye gelebilir

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
nasil cevap vermiyorlar bu ne saçma iştir bence peşini bırakmayin  paranızi alana kadar direnin mesele para değil ama olsun onlarada kalmasın  . böyle ciddiyetsiz bir firma olurmu mesela burda sizin bu konunuzu goren  asla onlara gitmez böyle yüzlerce kişi var karar aşamasında olan . ilginç.
ama herşey bitmiş değil karamsar olmamak lazım güzel bi ikinci ekimle güzel bir seviyeye gelebilir
slm ben paramı birakmam ama muatap yok karsimda ariyorum teli acmjyor whatsuptan mesaj atiyorum yazmiyor.ana merkezini ariyorum doncez diyip aylarca salliyor.isin en ilginci ekime gitnrden once sikayetim var cimda bir sikayet gordum.Ekime gidince bunu onlara soyledim.Ordaki bayan o sikayetin rakip firmalar yazdigini onlari mahkemeye verdiklerini ve kendilerin binlerce insana ekim yaptigini .Ekimin firma tarafindan guvende oldugunu kendilerinden bur sorun cikarsa hemen revizyon ekimi yapcaklarini dediler.Ama hepsi birer fos cikti simdi bende o sikayet eden insanlarin durumuna dustum hic bir arkadasima onermiyorum bu ekim merkezini i.internetten nekadar reklam yaparlarsa yapsinlar yaptiklari ekim ortada .

BEŞİKTAŞ'LI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
işte ciddiyetten uzak sadece bugünü dusnunen kafa yapısı  . bunları internette yaymak lazım hadi kötü ekim yaptın olabilir. ama telefonları açmamak cevap vermemek arkasında durmamakta nedir .umarım herkes görür bu başlığı

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
işte ciddiyetten uzak sadece bugünü dusnunen kafa yapısı  . bunları internette yaymak lazım hadi kötü ekim yaptın olabilir. ama telefonları açmamak cevap vermemek arkasında durmamakta nedir .umarım herkes görür bu başlığı  Aynen kazık atıp kacmak neymis gorsunler

haydar1978

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeş dava aç.Emin ol hem kazanır hem de onları mahkum edersin.Barodan avukat desteği alabilirsin.Mağdur edilmişsin.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
slm ben paramı birakmam ama muatap yok karsimda ariyorum teli acmjyor whatsuptan mesaj atiyorum yazmiyor.ana merkezini ariyorum doncez diyip aylarca salliyor.isin en ilginci ekime gitnrden once sikayetim var cimda bir sikayet gordum.Ekime gidince bunu onlara soyledim.Ordaki bayan o sikayetin rakip firmalar yazdigini onlari mahkemeye verdiklerini ve kendilerin binlerce insana ekim yaptigini .Ekimin firma tarafindan guvende oldugunu kendilerinden bur sorun cikarsa hemen revizyon ekimi yapcaklarini dediler.Ama hepsi birer fos cikti simdi bende o sikayet eden insanlarin durumuna dustum hic bir arkadasima onermiyorum bu ekim merkezini i.internetten nekadar reklam yaparlarsa yapsinlar yaptiklari ekim ortada .

Aynısını ben tecrubesizken esteworld de bana demişti içimden dedim ki sen kimsin ki rakipler (doktorlardan bahsediyolar) seni karalamaya çalışsın ;D geçmiş olsun kardeşim tam prosedürü bilmiyorum ama hakkını ara bırakma sakin böyle isimsiz yerlere de yaptırma bı daha düzgün bir yere yaptır inşallah güzel olur herşey

aslitarcanclinic

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
selam orayı biliyorum incirlide sonuç üzücü umudunu kaybetme arkadaşım.

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
geçmiş olsun ikinci ekimle düzeltmeye çalış. Doktorun ismi soyismi ne tam olarak bizde bilelim

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeş dava aç.Emin ol hem kazanır hem de onları mahkum edersin.Barodan avukat desteği alabilirsin.Mağdur edilmişsin.

ortada adamlar yokki dava acayım öyle bir yer yok adamlar bir var bir yok bayramdan bayrama sac ekiyorlar

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Aynısını ben tecrubesizken esteworld de bana demişti içimden dedim ki sen kimsin ki rakipler (doktorlardan bahsediyolar) seni karalamaya çalışsın ;D geçmiş olsun kardeşim tam prosedürü bilmiyorum ama hakkını ara bırakma sakin böyle isimsiz yerlere de yaptırma bı daha düzgün bir yere yaptır inşallah güzel olur herşey
eyallah oldu gecti gitmeyin bu adamlara sakın

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
geçmiş olsun ikinci ekimle düzeltmeye çalış. Doktorun ismi soyismi ne tam olarak bizde bilelim
bana ismail dedi ama kesin yalandır . Gerci doktorda degilmis sonradan anladım.

snowbeyaz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu tarz şikayet alan yerleri arayıp randevu alıp son dakikaya kadar zamanlarını çalıp ekim saati vazgeçtim deyip gitmicen.d
Bazı dolandırıcı satıcılar var ya kapıda ödemeli bi ara kazıklandım ayakkabı konusunda.
Arada spariş verip kutuya açtırmadıdıkları için geri yolluyorum kuryeyi.
Kansızlar
Geçmiş olsun bro

Facebook Twitter Instagram