Kullanığım sprey Alopecia diye bir spreydi %5 procopil içeriyordu. Doktorun folikül dediği ise sanırım greft yani ekilen kökleri söylüyor. Kullandığım şampuan ise spreyin şampuanı olan Alopecia şampuanı kullanıyordum. Ağızdan ıse xpecia tablet kullanıyordum.Benim yaş 28 dökülme durmuştu üst taraf komple açıktı yani dökülme devam ederken ekim yaptırmadım takip ediyordum surecı yaklasık 2 yıl dır dökülmüyordu artık saçım sonrasında ekim yaptırdım. Ben ekım doktoruma ve dermotolojı doktoruyla gorustukten sonra su yolu izledim. Ozone terapı dıye sac derısı ıcın olan bı sampuan kullandım spreyi kestım sacımdakı derı dokulmesı durdu ama saç dökülmesi durmadı azalmadı bile. Ardından sprey e tekrar basladım yıne derıler dokulmeye basladı bu sefer spreyı tamamen kestım. Şu anda sadece Sawpoo diye bir şampuan ve xpecia tablet kullanıyorum yaklasık 10 gundur ( Nazar Değmesin ) saç ve deri dökülmesi durdu bi de geçenlerde saça faydaı yağlardan ve e vitamininden bi karışım yaptırdım burda bı profosorun tarifi ( badem,çam terebentin,susam,sarımsak,zeytin,argan vs 13 yağdan olusuyor ) onu 3 4 gunde bır masaj yaparak suruyorum 1 saat bekletıp yıkıyorum kökler beslensin guclensın kan dolasımı artsın derı rahatlasın kırıklar düzelsin saçlar parlasın dıye başkada bişey yapmıyorum. Saçlarımı yakından ınceledıgımde bazı bölgelerde ufaktan saç uçları gelmeye başlıyor umarım o dökülenler geri geliyordur. Benım yaşadıgım mevsımselmidir bilmiyorum ama psikolojik olarak beni çok yıprattı İnşAllah bir daha yaşamam böyle bi dökülme.