Gönderen Konu: Dık çıkan saç  (Okunma sayısı 1436 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Dık çıkan saç
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2021, 20:45:50 »
 alınıp yatık ektirebillisin çıkışlar kacıncı gunde erkense sonradan kendiliğinden duzeliyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2021, 21:00:54 »
alınıp yatık ektirebillisin çıkışlar kacıncı gunde erkense sonradan kendiliğinden duzeliyor
saç alındiğnda iz birakmaz mı

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2021, 23:32:47 »
Dik değil bence gayet normal.

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2021, 23:35:01 »
Dik değil bence gayet normal.
ne normal Allah aşkına

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 08 Nisan 2021, 00:00:35 »
Süreç nedir? 120-150 arası diye tahmin ediyorum ama?

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #6 : 08 Nisan 2021, 00:04:21 »
Süreç nedir? 120-150 arası diye tahmin ediyorum ama?
1sene 3 ay..... Sonuç başarısız ikinci ekimi oldum 3 ay oldu... Bu saç ilk ekimde çıkan saçlar ikinci ekimin hala çıkışı yok

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 08 Nisan 2021, 00:41:25 »
1sene 3 ay..... Sonuç başarısız ikinci ekimi oldum 3 ay oldu... Bu saç ilk ekimde çıkan saçlar ikinci ekimin hala çıkışı yok

Saç yönleriniz için saçlarınızı sürekli olarak öne yatık kullanmaya çalışın. Uzun zaman sonra düzelmeye başlayacaktır ancak bu çok sabır isteyen bir süreç. Maalesef ekiminiz hem çıkış oranı hem de saç yönleri açısından başarısız bir operasyon olmuş.

Bir seçenek olarak da eğer donör bölgeniz yeterliyse saç çizginizi yarım cm ileri alacak şekilde operasyon geçirmeniz. Hem mevcut dik saçları gizlemiş hem de bu sayede seyrek alanlara takviye yapmış olursunuz.

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #8 : 08 Nisan 2021, 01:17:18 »
Saç yönleriniz için saçlarınızı sürekli olarak öne yatık kullanmaya çalışın. Uzun zaman sonra düzelmeye başlayacaktır ancak bu çok sabır isteyen bir süreç. Maalesef ekiminiz hem çıkış oranı hem de saç yönleri açısından başarısız bir operasyon olmuş.

Bir seçenek olarak da eğer donör bölgeniz yeterliyse saç çizginizi yarım cm ileri alacak şekilde operasyon geçirmeniz. Hem mevcut dik saçları gizlemiş hem de bu sayede seyrek alanlara takviye yapmış olursunuz.
peki hocam ön cizgideki saçları alıp yatık tekrar ekimi yapmak imkan var mı yoksa iz kalır

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 08 Nisan 2021, 10:50:54 »
 iz sorunu duymadım kotuleri aldırıp yeniden ektirenlerde
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 08 Nisan 2021, 11:12:08 »
peki hocam ön cizgideki saçları alıp yatık tekrar ekimi yapmak imkan var mı yoksa iz kalır

Teknik olarak mümkün. Ancak iz kalır mı kalmaz mı bunu uzmanlara sormak lazım. Ne söylesem afaki kalır. Yine de çok zor olduğunu düşünmüyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 08 Nisan 2021, 12:05:10 »
 bir çok yaptıran oldu iz kaldı diyen yok.iz kalıcak olsa saç dokulduğundede oralarda iz kalırdı

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 08 Nisan 2021, 12:19:11 »
bir çok yaptıran oldu iz kaldı diyen yok.iz kalıcak olsa saç dokulduğundede oralarda iz kalırdı

O da doğru. Punch’lar hassas kullanılırsa ben de sorun olacağını sanmıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 08 Nisan 2021, 12:21:14 »
 sorun olucak olsa yapmazlardı zaten

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #14 : 08 Nisan 2021, 13:55:34 »
Geçen Bi kaç merkez ile konuştum... Ön çizgi biraz geri almak istedım... Iz kalır dediler ama saç yönü düzeltmek il ilgili konuşmadım..

Facebook Twitter Instagram