Gönderen Konu: Finasterid haftada 2 yada 3 gün 1 mg  (Okunma sayısı 5621 defa)

Thescript

• Hero Member
Ynt: Finasterid haftada 2 yada 3 gün 1 mg
« Yanıtla #15 : 07 Nisan 2021, 22:55:30 »
Kardesim bak benim tecrubelerim dogrultusunda vucudunda harbi kil(maymun misali) olan erkeklerde bu ilaclar fazla yan etki gostermiyor. Dolasiyla haftada 1 alim 2 alim bunlardan fayda gormessin bosuna kullanmis olursun.
azbi çok anladım benim libido yüksek gerçekten belkide bundan ötürü dökülüyor zaten doktor kontrolü altında kullanmayı düşünüyorum yarın minoxile basliycam muhtemelen 1 ay içinde finede başlıyor olucam

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 07 Nisan 2021, 23:08:43 »
Kardesim bak benim tecrubelerim dogrultusunda vucudunda harbi kil(maymun misali) olan erkeklerde bu ilaclar fazla yan etki gostermiyor. Dolasiyla haftada 1 alim 2 alim bunlardan fayda gormessin bosuna kullanmis olursun.
bosuna kullanmış olmaz. eğer yanetki görüyorsa haftada üç gün 1 mg seklinde alabilir. bu şekil kullanan çok insan var ve sonuçları başarılı.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 07 Nisan 2021, 23:34:44 »
bosuna kullanmış olmaz. eğer yanetki görüyorsa haftada üç gün 1 mg seklinde alabilir. bu şekil kullanan çok insan var ve sonuçları başarılı.
arastirdigim forumlarda haftada 2 3 gün kullanımda dalgalanma yaptığı yazıyordu

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 07 Nisan 2021, 23:51:42 »
arastirdigim forumlarda haftada 2 3 gün kullanımda dalgalanma yaptığı yazıyordu
yapmıyor. kullanmadan önce doktora görün.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 08 Nisan 2021, 00:45:43 »
Redditte var bu şekilde kullanan ve sonuç da alıyolar deneyebilirsin hatta youtubeda 2 yabancı doktor tavsiye ediyodu böyle kullanımı. Ama daha az etki eder saçlara
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 08 Nisan 2021, 00:59:27 »
Haftada 3 gun daha mantikli. Hergun almaya gerek yok bu ilaci. Tek bir doz finasteride den sonr 7 gun boyunca peak seviyeye cikamiyor zaten dht. 1 mg gereksiz.  Eğer saçin cok cok cok cok kotu durumda değilse kurtaracaktir sacini respond vermen yeter ilaca.

Babam eczaci. Boyle kullanmami onerdi, kullanacaksam. Gereksiz oldugunu soyledi 1 mg in.  Ve dut kullanmama kesinlikle karsi cikti. Dut kullananlari pek anlamiyorum. Sorun dht yi %95 lere kadar azaltmasi degil dutun, fakat ilacin yarilanma suresi cok fazla. Sorun o. Dutun finas gibi yarilanma suresine sahip bir alternatifi olsaydi en iyi tedavi bu olurdu. Forumda Dut kullanan bi arkadas vardi memeler falan baya buyumus. Basenlerde genislemis. Kadin gibi vucuda sahip olmus(gerci o spiroda oral iciyordu) Eninde sonunda olacagin bu dutta.

Ve yanetki alip dutu biraksan dahi hemen kurtulamazsin cunku ilacin atilma suresi cok fazla.
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2021, 01:06:24 Gönderen: Snowly12 »
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 08 Nisan 2021, 01:59:25 »
Haftada 3 gun daha mantikli. Hergun almaya gerek yok bu ilaci. Tek bir doz finasteride den sonr 7 gun boyunca peak seviyeye cikamiyor zaten dht. 1 mg gereksiz.  Eğer saçin cok cok cok cok kotu durumda değilse kurtaracaktir sacini respond vermen yeter ilaca.

Babam eczaci. Boyle kullanmami onerdi, kullanacaksam. Gereksiz oldugunu soyledi 1 mg in.  Ve dut kullanmama kesinlikle karsi cikti. Dut kullananlari pek anlamiyorum. Sorun dht yi %95 lere kadar azaltmasi degil dutun, fakat ilacin yarilanma suresi cok fazla. Sorun o. Dutun finas gibi yarilanma suresine sahip bir alternatifi olsaydi en iyi tedavi bu olurdu. Forumda Dut kullanan bi arkadas vardi memeler falan baya buyumus. Basenlerde genislemis. Kadin gibi vucuda sahip olmus(gerci o spiroda oral iciyordu) Eninde sonunda olacagin bu dutta.

Ve yanetki alip dutu biraksan dahi hemen kurtulamazsin cunku ilacin atilma suresi cok fazla.

yani neden 1mg gereksiz diyorsun anlamıyorum yanetki görmediğin sürece haftada 3 gün kullanmaktan daha iyi. yarılanma süresinin uzun olması bence avantaj sürekli dht düşük bunun neresi kötü. sen de ali gibi başlama duta gözünü seveyim. dünyanın en iyi saç doktorları şu an oral dut ve oral minoksil kullandırıyor

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 08 Nisan 2021, 03:25:23 »
4 e çıkarırsan bir gün ekstradan boş geçmemiş olur. Haftada 3 fin bir dut yapanlarda mevcut karar senin.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 08 Nisan 2021, 04:29:14 »
4 e çıkarırsan bir gün ekstradan boş geçmemiş olur. Haftada 3 fin bir dut yapanlarda mevcut karar senin.
hocam siz haftada 4 gün kullanan biri olarak yan etki durumunuz ne durumda?

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 08 Nisan 2021, 05:42:51 »

ahmetkaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 08 Nisan 2021, 06:04:06 »
Bu konudan önce günlük 0.5 ( ikiye bölüp) düşünüyordum günlük 1/4 1/5 kullananlar neye göre kullanıyor acaba? (Not : Kararsız değilim daha ilacı alamadım :) )
  • Yaşınız 27

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 08 Nisan 2021, 11:22:21 »
Yan etki sıfır dostum hergünde kullandım kendimde fark göremedim bu şekilde kullanmaya karar verdim. Şeker tüketmem, bol su içerim, sporumu yaparım haftada 3, yani genel sağlığada dikkat eden biriydim hep onun etkisi olabilir.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Unkownnn

• Full Member
« Yanıtla #27 : 08 Nisan 2021, 14:49:05 »
Bu kararsızlıkla zor senin işin finasteridi 0.5mg haftanın her günü kullan kullanacaksan yan etki en az bu şekilde yaşadım ben 15 ay kullandım son 2-3 ay böyle kullandım yan etkiler gözle görülür şekilde azaldı şuan bıraktım o ayrı konu ama kullanacaksan 0.5 mg bile yeterli ve yan etki olarak düşük 1 mg’a göre

athena

• Sr. Member

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 08 Nisan 2021, 15:50:49 »
Fin içersen meme fışkırır her yerinden pipin de küser sana.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Facebook Twitter Instagram