Saç Ekimi Sonuçları
Kendi saçların sorunsuz toparlamış güzel olur saçların 6 ay da ekimde harika zaten asuman hanımın işçiliği süper maşallah.
Sitesinden mail ile sipariş verilebiliyor sanırım
Yani kardeşim bence deneme yanılma yapabilicek bi süreçte değilsin bi şekilde temin et bence hayırlı süreçler dilerim
Bir sorum daha olacakti Internetde 6 ayda 70% saclar cikmis olacak simdi ben 82 gündeyim bana sorarsaniz cok fazla cikmamis hala bos görüniyor Yani sorum su 5 ayda daha yeni sac cikiyormu yoksa simdiye kadar cikan saclar 6 aya kadar kalinlasiyor muBilmem anlatabildim mi
Sagol hintel abi bekmemek gercekten cok zorKafami günde 2 kere yikiyom sizce iyi mi sitede baskalari günde bir yikiyorlar 1 2 tel geliyor bazen elime bu normalmi
82 günde bir beklentiye giremezsin hatta 120 günde bile hafif tüylenmeler olurBunların dışında sen 82 güne ramen gelişimin gayet güzel ve senin saçların harika olacak.. zaten asuman hanımın ekimleri gerçekten süper sonuçlanıyor
3ay ile 6 ay arası çıkacak saçlar çıkıyor hocam sonrasında kalınlaşma ve güçlenme dönemi başlıyor bu süreçte yaklaşık 3,4 ay falan sürüyor.Ama saç çıkış başlangıç zamanı genelde 80 günden sonra oluyor.
Benim 120 deki halim bile senin 85. gununden daha kotu haldeydi. Bence surecin gayet iyi. Benim surec gec ilerledi. Su an benim 8 ay oldu ve gayet memnunum. 6. Ay 8. Ay cikislari daha hizli oluyor bazen. Cikarmi cikmazmi bilmem ama illaki erken cikicak diye bise yok. O yuzden hic kafana takma bence.
Yapıcak bir şey yok kardeşim herkese zor herkes bekliyor sabırlı olcaksın.Saç bu tel gelir eline neden normal olmasın
Bir berber dedi ektirdiysen niye böyle az diye sonradan aklimda kaldi Bilmem cikmasimi bekliyorken dökülüyor gibiydi ondan biraz korktum sagolun güzel yorumlariniz icin
Berberler çok boş konuşur takılma:)