Selam arkadaslar,
Benim saclar döküliceni hep biliyordum, kellik ailede var, o yüzden hep dikkatliydim yani fön cekmekde sampuan ve wax kullanimda.
Daha yeni 30 oldum ve yine sik saclar istiyordum eskisi gibi. Suan corona var diye dedim sac ektirim kurtulim bu derten.
Yaklasik 5 senedir
Vitamin c
Vitamin b kompleks
Zinc
Demir
Opc kullaniyorum.
Aradabir alkolda var ama dikkatliyim yani.
Bende asumanhair karar verdim bir kac akraba orda yaptirdi ve hepsi memnunlar bende biraz arastirdim bu forumda fiyati biraz daha yüksekse bile orda yapmaya karar verdim.
Ben igne kesme islerde korkan biriyim ama ekip iyidi yardimci oldular susayinca su verdiler bisey sordugumda cevap verdiler gösterdiler falan yani süper bence
Halada whatsappde yardimci oluyorlar.
Saat 10 da basladilar
Ekipten 2 kisi 1 bayan 1 erkek kökleri aldilar cok sürmedi. (Basta 2500 demisti sonradan 3000 oldu anlamadim niye bilen varsa anlatabilirmi) sonradan asuman hanim kannallari acti
Saat 12
yemek molasi vardi 10dk.
Sonra bir bayan ekmeye basladi arka tarafi 1-2 saat sonra asuman hanim geldi ve kökleri komple dikti
Saat 18.30 -19.00 bitti ve ben otele gittim
Saatler birazda tahmin yani 9 sac kestiler 10 basladilar diye düsüniyom. Ama 18.30 biti
Ertesi gün hastanede saat 16 da yikadilar kafami ve anlatilar nasil yikicami shampuanlari falan...
Ve benim birkac sorum olacak bana sampuan verdi the mossi london shampuani 2 tane ve 1 lotion
Simdi ben bu sampuani 2 ay kullansam olurmu bir faydasi varmi ben fazla güvenmiyom o sampuanlara.
Bebek sampuani kullanmayi düsüniyom 6 ay kadar.
Ve bana bir spray verdi saclar cabuk uzasin diye onuda 20 günde baslicam peki bu sprayi kac ay kullanicam yardimci olursaniz sevinirim
Su kabuklar kendi kendine mi düsüyor?
ben yikarken ovalamiyom kafami korkuyom diye.
Suan 7 gündeyim sizlere birkac resim yollicam
Artik beraber bakariz saclar cikiyormu diye