Gönderen Konu: Ön çizgi revize yardım  (Okunma sayısı 988 defa)

Oguz Evren

• Jr. Member
  • **
Ön çizgi revize yardım
« : 05 Nisan 2021, 15:05:02 »
Merhabalar ben yaklaşık 5 hafta önce Estemedica da saç ekimi yaptırdım . Önde saçım vardı sadece sıklıştırma ve şakak ekimi oldu. Fakat ön çizgiden de  parmak öne gelindi.
Bana şu anda çok aşağıda geliyor.
Bu çizginin daha sonra 1 cm yukarı alınma şansı var mi ? Böyle bir işlem yaptıran oldu mu ?
Ya da epilasyon ile o bölgeyi alıp yeni bir saç çizgisi oluşturmak mümkün müdür, yoksa imkansız mi ? Lütfen bilgisi olan yazabilir mi ?

Boogeyman

• Sr. Member
Ynt: Ön çizgi revize yardım
« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2021, 15:11:26 »
İmkansız değil yapılır ama iz kalır bence hiç bulaşma şiddetli tavsiyem budur geçmiş olsun
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2021, 15:17:11 »
Ekim konusu açıp paylaşmanız gerek herkes gibi detaylı resimler görmeden fikir beyan edilmez
Global Moderator

Oguz Evren

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2021, 15:28:58 »
Böyle bir işlem yaptıran var mı forumda? İğneli epilasyon danıştım iz kalmıyor diyor görüştüklerim . Fotoğrafımı attım , yorumlar mısınız ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2021, 15:36:58 »
Senin konun yok muydu? Su an için böyle bir işlem yaptıramazsın kaldıki kötü bir durumda görünmüyor bakalım saçlar çıksın yakışacak mı bir bak sonra duruma göre hareket edersin.
Global Moderator

Oguz Evren

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 05 Nisan 2021, 16:13:23 »
Ben sadece sonucunda memnun olmazsam diye sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istedim. 4 haftadır hiç uyumadım ve psikolojim çok bozuldu çünkü. Bu işin bir çıkış yolu da var mı onu merak ettim sadece. Kusura bakmayın.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 05 Nisan 2021, 16:59:05 »
Çizgi gayet iyi bence, beğenmesseniz süreç sonunda iğneli epilasyon yaptırırsınız, iz kalmaz ben kemer üstümün tamamına göğüs hariç iğneli epilasyon yaptırdım. Yapan kişinin güzellik uzmanı olması lazım yalnız çizgiyi estetik yapabilmesi için.

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Nisan 2021, 21:36:03 »
lazer ile aldıramazsın iğneli epilasyon ile belki ama o da çok eziyetli olur bence takma kafana o kadarda kötü gözükmüyor.

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #8 : 06 Nisan 2021, 00:57:23 »
Bence hiçbir sorun yok, psikolojine yazık etme, gayet güzel.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Oguz Evren

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 07 Nisan 2021, 12:49:52 »
Sanki sağ taraf sola göre daha kalın ve kavis almıyor gibi. Valla dünyanın en büyük acısını çeksem yine yaptırırım iğneli epilasyon , yeter ki iz kalmasın. Bakacağız sürece , bir kaç doktorla daha görüştüm. Şnşallah ihtiyaç kalmaz revizeye.

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 07 Nisan 2021, 16:56:03 »
Sanki sağ taraf sola göre daha kalın ve kavis almıyor gibi. Valla dünyanın en büyük acısını çeksem yine yaptırırım iğneli epilasyon , yeter ki iz kalmasın. Bakacağız sürece , bir kaç doktorla daha görüştüm. Şnşallah ihtiyaç kalmaz revizeye.

bence asmedle bir görüş bildiğim kadarıyla bazen ekilen saçları söküp başka yerlere tekrar ekim yapabiliyorlar daha önce bu şekilde asmede ekim yaptıran bir arkadaş vardı diye hatırlıyorum.

Facebook Twitter Instagram