Gönderen Konu: 6.AY Sonuçtan memnun değilim  (Okunma sayısı 3787 defa)

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
Ynt: 6.AY Sonuçtan memnun değilim
« Yanıtla #15 : 06 Nisan 2021, 00:56:00 »
Baya bahaneci davranmışlar maalesef, ekim başarısız ilerliyor, belli ki donör kaliteli ama buna rağmen olmamış. Yine kullan sprey belki bir atak olur ama bence para iadesi almaya bakın sürece bakarak, başka yerde 2.ekim ama bu sefer iyi araştırın.

kha9

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 07 Nisan 2021, 09:31:56 »
Alınan greftler özel solüsyonda bekletildi. İşlem yaklaşık 9 saat falan sürdü. Ekim sırasından prp yapıldığını söylüyorlar ama ben görmedim. Ekim sonrası özel kendi kremlerini sürdüler, bandajı öyle yaptılar. Sonrasında bir seans lazer tedavide yapıldı. İstedikleri şekilde 5 ay boyunca günde en az 2-3 kere olmak üzere yoğun şekilde masajda yaptım. Uyurken bir iki kere elim saçıma gitti ama tırnaklama kanama olmadı, sivilceleri kremle halletim. Ben herşeyi düzgün yaptığımı düşünüyorum ama demekki olmadı.

Hem ekim öncesi görüşmede hem ekim sırasında arkadaşlarla konuşurken, çok güzel sonuç alacaksınız ekim mükemmel oldu falan demişlerdi ama sonuç bu. Bakalım 9.ay da ne diyecekler.

Ekim öncesi yandan çekmeyi unutmuşum. Ekimden 1 ay sonraki fotoğraf.
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2021, 09:44:06 Gönderen: kha9 »
  • Medikal Tedavi Biotin, Sprey

wwgeralt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 27 Nisan 2021, 18:53:10 »
Durum nedir hocam atak felan oldu mu

kha9

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 01 Mayıs 2021, 16:35:08 »
Durum nedir hocam atak felan oldu mu
Yok hocam ön taraf çok seyrek. Saçımı uzun tutarak tarama hilesi ile dolgun göstermeye çalışıyorum. Ön taraftan tepeye doğru saçımın çoğunu kaybettim. Hergün elime 8-10 tel saç geliyor. Sprey ve biotine devam ediyorum ama hiç memnun değilim.

Ali Kemal

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 01 Mayıs 2021, 17:27:10 »
Arkadaşım kimin saçları çıkmışta senin saçların çıksın o tür merkezlerde .asıl çıksaydı şaşırırdım ben.
4 tane genç kız ekmiş diyorsun daha ne olacaktı
Bu forumda belli başlı yerler var o tür yerlerde ektirenlerin saçları çıkıyor geri kalan merkezlerde ya tesadüf çıkıyor saçlar yada ektiklerinin en fazla beşte biri çıkıyor olayın özeti bu.

kha9

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 01 Mayıs 2021, 23:54:36 »
Arkadaşım kimin saçları çıkmışta senin saçların çıksın o tür merkezlerde .asıl çıksaydı şaşırırdım ben.
4 tane genç kız ekmiş diyorsun daha ne olacaktı
Bu forumda belli başlı yerler var o tür yerlerde ektirenlerin saçları çıkıyor geri kalan merkezlerde ya tesadüf çıkıyor saçlar yada ektiklerinin en fazla beşte biri çıkıyor olayın özeti bu.
Ne deseniz haklısınız cahillik yaptım. Ektireceğim zaman bu siteden haberim yoktu süreç sırasında tesadüfen buldum. Bu kadar kaliteli ekim yapan yerlerin olduğunu bilmiyordum. Aslında aklımda arenamed vardı onu da instagramda çok gördüğüm için düşünüyordum ama sonra arkadaşımın ekim işlemi çok iyi geçince estethicayı tercih ettim. Özel solüsyon, krem, lazer falan beni baya ikna etti ama sonuç hüsran.

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 02 Mayıs 2021, 01:52:45 »
Ne deseniz haklısınız cahillik yaptım. Ektireceğim zaman bu siteden haberim yoktu süreç sırasında tesadüfen buldum. Bu kadar kaliteli ekim yapan yerlerin olduğunu bilmiyordum. Aslında aklımda arenamed vardı onu da instagramda çok gördüğüm için düşünüyordum ama sonra arkadaşımın ekim işlemi çok iyi geçince estethicayı tercih ettim. Özel solüsyon, krem, lazer falan beni baya ikna etti ama sonuç hüsran.

zaten bizim toplumuzda şu çok bilmişler yokmu şu dişçi çok iyi derler gidersin kasap çıkar şu otel harika derler gidersin köpek bağlasan durmaz falan filan cidden sıkıntılı milletiz.

tekirdagg

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 02 Mayıs 2021, 10:58:06 »
Merhaba geçmiş olsun ben gunde 2 paket sıgara içiyorum hiç prpte yaptırmadım konunun bunlarla alaklı oldugunu dusunmuyorum

moonwalker84

• Full Member
« Yanıtla #23 : 02 Mayıs 2021, 11:14:41 »
Geçmiş olsun... Ekilen saçın çıkmasının prp, minox vs vs hiçbir alakası yok. Bu benim sözüm değil, direk Hlc de bana ekim yapan doktorun sözü. Sadece "var olan kendi saçınızı korumak için dünyada kabul görmüş finas ve minox kullanabilirsiniz" dediler. 20li yaşlarımda ben de senin gibi hatalar yapıp kötü yerlere ektirdim sonra iyice araştırdım. Donorun hala sağlamsa mutlaka iyi bir yere repair ekimi yaptır.
  • Ekim Tarihi: 24-25.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi HLC
  • Greft Miktarı 4181
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Xpecia Günde 1

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 02 Mayıs 2021, 14:57:41 »
sana şunu söyleyebilirim prp faydalımı evet faydalı hocam düşün belki bölgeye yeterli kan akışı yok verince hayat bularak çıkış artışı olabilir zira yaşadım bunu tam çıkış olmadı ama çıkanlarıda yabana atmıyım prp sonrası çıkışlar ekim yapılan saçların desteklenmesin de faydalı dhı filan falan şuan daha yeni bi durum etkilemez prp yaptır derim güvenilir bi yerde hücreler kan görünce çıkışlardada fark görürsen anlaki kan akışı zayıf bölgeye ona ekici de basşkasıda çare olamaz ama aylık seanslarla prp yaptırabilirsin ki bence değer
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Facebook Twitter Instagram