Gönderen Konu: Erkan Vural [Transest] 4100 greft 23.09.2015 sac ekımım.  (Okunma sayısı 33915 defa)

kahramanx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Erkan Vural [Transest] 4100 greft 23.09.2015 sac ekımım.
« Yanıtla #30 : 14 Ekim 2015, 22:56:28 »
Anlamadigim.olay su bu ilaclari kullancaksak sac ekimiyaptirmanin ne mantigi kaliyoki ilaclar ciddi yan etkiler birakiyo saca yarayan butun kimyasallarin zarari var onun yerinee mezoterapi falan yaptirmak daha mantikli olmazm benimdusuncem oyle

ıllede ılac kullanılacak dıye bır sey yok. şoyle dusunebılırsın bazı ılaclar olayları bıraz hızlandırıyor sacların daha erken cıkması daha cok uzamasına yardımcı oluyor gıbı boyle dusunebılırı  bazı ılacların bu faydalarıda var.

kahramanx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 24 Ekim 2015, 01:30:18 »
bugun 30. gun oldu arkadaslar ekılen sacların cogu dökuldu şok dokulme bıttı gıbı. bıraz kızarıklık ve sıvılcelenme var. bı de kaşınmada epey var.

exalans

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 24 Ekim 2015, 01:41:24 »
evet Hocam sok dökülme bitmis gibi duruyor...cikcan saclarin bazilarinda da kalinlasma olmus.bundan sonra sabirla bekleyis asamasi insallah güzel saglikli cikislar alman dileklerimle.
bende senden 1hafta sonra ektirdim.bende de her yikayista dökülmeler görüyorum, yani sok döülme devam bende.

kahramanx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 24 Ekim 2015, 12:16:22 »
evet Hocam sok dökülme bitmis gibi duruyor...cikcan saclarin bazilarinda da kalinlasma olmus.bundan sonra sabirla bekleyis asamasi insallah güzel saglikli cikislar alman dileklerimle.
bende senden 1hafta sonra ektirdim.bende de her yikayista dökülmeler görüyorum, yani sok döülme devam bende.

sende de sımdı tam dokulme zamanıdır. benım saclar 17. gunden ıtıbaren dokulmeye basladı . 1. ay dada durdu gıbı. ıns bundan sonra bekleyecez. sonucu gormek ıcın.

tombikis

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 30 Ekim 2015, 22:30:09 »
arkadaşlar yeni katıldım foruma ama daha öncesinden beri takip ediyorum sizlerin ekim süreçlerinizi özellikle erkan beyin ekimlerini.
ekim gerçekleştiren kişilerin isimlerinide paylaşır mısınız? ve hangi hastanede ekim yapıldı?erkan beyin ameliyatın hangi aşamalarında yanımızda oluyor konuştuğuma göre(geçen hafta görüşmeye gittimde) greftleri alıyor gerisi ekimci ekibemi  kalıyor yoksa kanalı da mı açıp ekibe bırakıyor orada bir yanlış anlama olmasın çünkü çok önemli bence tabi kendisine de soracağım tekrardan ama sizlerin söyledikleriylede kıyaslayacağım tabiki :) bu arada ekim bence güzel olmuş tabi henüz yeni döküldü çıkmasını beklemek lazım ama görünüş itibariyle bence gayet ii inşallah çok memnun kalırsın.

kahramanx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 31 Ekim 2015, 00:10:01 »
arkadaşlar yeni katıldım foruma ama daha öncesinden beri takip ediyorum sizlerin ekim süreçlerinizi özellikle erkan beyin ekimlerini.
ekim gerçekleştiren kişilerin isimlerinide paylaşır mısınız? ve hangi hastanede ekim yapıldı?erkan beyin ameliyatın hangi aşamalarında yanımızda oluyor konuştuğuma göre(geçen hafta görüşmeye gittimde) greftleri alıyor gerisi ekimci ekibemi  kalıyor yoksa kanalı da mı açıp ekibe bırakıyor orada bir yanlış anlama olmasın çünkü çok önemli bence tabi kendisine de soracağım tekrardan ama sizlerin söyledikleriylede kıyaslayacağım tabiki :) bu arada ekim bence güzel olmuş tabi henüz yeni döküldü çıkmasını beklemek lazım ama görünüş itibariyle bence gayet ii inşallah çok memnun kalırsın.

tsk ederım. oncelıkle ben ekımden memnun kaldım onu belırteyım. sac ekımı gerceklestıren ekıp oluyor. doktor her seyı yapıyor dersek yalan olur. ekip işi sonucta ve benım ekımı gerceklestıren ekıp gayet ıyıdı. erkan beyın 2 tane ekıbı var bıldıgım kadarı ıle benım sac alımını ıbrahım bey yaptı kanal acmayı erkan bey yaptı. erkan bey surklı kontrol edıyordu zaten. ben memnun kalacagınızda emınım. erkan bey zaten sızı bılgılendırecektır.

kahramanx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 31 Ekim 2015, 00:15:12 »
37. gunku resımlerıde atayım bu arada. elımle kafama masaj yapınca sac tellerının cıktıgını hıssedıyorum kısa oldukları ıcın sac tellerı sert sanırım bunlar yenı cıkan saclar.
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2015, 00:17:29 Gönderen: kahramanx »

exalans

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 03 Kasım 2015, 03:32:14 »

sende de sımdı tam dokulme zamanıdır. benım saclar 17. gunden ıtıbaren dokulmeye basladı . 1. ay dada durdu gıbı. ıns bundan sonra bekleyecez. sonucu gormek ıcın.

Evet Hocam Bende de dökülme 3ncü haftadan sonra basladiyidi ve halen devam etmekte ilk dökülme günlerine göre daha azaldi biraz...ilk firsatta atacam resimeleri bakarsiniz arkadaslar.
bu arada son resimlerine bakinca sürec güzel görünüyor  Dostum.tabi bizlerden deneyimli ve tecrübeli arkadaslarimizin yorumlarini bekliyorum  ;)

tombikis

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 04 Kasım 2015, 23:33:05 »
kahramanx bende bugün itibariyle ayın 20 si için gün almış bulunmaktayım sizlerin olumlu düşünceleri benide etkiledi açıkcası. verdiğiniz bilgiler ve paylaşımlarınız için teşekkürler.
bende oerasyon sonrası sizlerle fotoğrafları paylaşacağım. ve durum senin için gayet iyi duruyor artık bekleme süreci :)

kahramanx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 05 Kasım 2015, 23:18:38 »
kahramanx bende bugün itibariyle ayın 20 si için gün almış bulunmaktayım sizlerin olumlu düşünceleri benide etkiledi açıkcası. verdiğiniz bilgiler ve paylaşımlarınız için teşekkürler.
bende oerasyon sonrası sizlerle fotoğrafları paylaşacağım. ve durum senin için gayet iyi duruyor artık bekleme süreci :)

sanada hayırlı olsun. ıns hepımız ıyı sonuclar alırız. ben şahsen ümitlıyım suan. dedıgın gıbı bundan sonra beklememız gerekecek. ayrıca suan kafada baya bı kaşıntı var. bı de az bı sıvılcelenme.

kahramanx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 28 Kasım 2015, 15:31:15 »
arkadaslar 65. gun oldu sacımı gecen hafta kestırmıstım. şuan dıpten cıkısları hısedebılıyorum elımle dokundugumda.

kahramanx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 31 Aralık 2015, 21:57:57 »
foto ekleyecem ama bı turlu yuklenmıyor sıtede sıkıntımı var acaba

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 01 Ocak 2016, 00:24:10 »
foto ekleyecem ama bı turlu yuklenmıyor sıtede sıkıntımı var acaba

Bende de olmuştu geçen. Üçüncü denemem de yüklenmişti yanlış hatırlamıyorsam.

kahramanx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 01 Ocak 2016, 14:16:01 »
100.gun sonunda yukleyebıldım.

Onur-Avusturya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 22 Ocak 2016, 21:07:54 »
Iyi Aksamlar Kahramanx !

Son günlerde birsey degisti mi ?

saygilar Onur

Facebook Twitter Instagram