Gönderen Konu: Clinic Hair İzmir ~6200 Greft Yaş: 42 / 30.11.2020  (Okunma sayısı 4944 defa)

Alpha

• Hero Member
Ynt: Clinic Hair İzmir ~6200 Greft Yaş: 42
« Yanıtla #15 : 03 Nisan 2021, 17:48:04 »
Saç ekimi öyle bir alan olmuşki ülkede en akıllı ,bilgili ve kültürlü insanı bile kandırıyorlar benim sizin konunuzdan anladığım malesef bu.
Burda bence denetim mekanizmalarınında çok suçu var tamam okey çok fazla sağlık turizmi gelirimiz oluyor bu sayede ama bu kadarı fazla.
Yetkin olmayan insanlar yalan yanlış saç ekiyor ve malesef insanlar sonuç kötü olsada bir şekilde eyvallah çekiyorlar.çünkü bilmiyorlar saç ekimi böyle bir şey zannediyorlar.

Bu klinik aklı başında işi bilen ve iyi niyetli bir yer olsa ön bölgeye sadece 1000 greft ekmiş olsa bununda yüzde 80 çıksa inanın çok güzel bir görüntünüz olurdu.
6200 greft az bir saç değil yüzde 80 çıksa inanın kendi doğal saç sıklığınıza yakın bir sonuç elde etmeniz gerekirdi. Yazık olmuş süreç erken ama görünen köy klavuz istemez belki süreç sonunda gene memnun olacaksınız ama sırf çıkan yüzde 20 tatmin edici görüntü oluşturacağı için bu olacak.
Zaten kendi saçlarınız varmış önde çıkacak az bir saç bile sizi memnun etmeye yeterdi arka taraflara iyi bir medikal tedavi desteği ile birlikte.
Şimdi ise döner bölgeye yazık olmuş oldukça agresif bir saç ekimi operasyonu geçirmişsiniz yapacak bir şey yok umarım en az zararlave en fazla saç çıkış oranıyla süreci atlatırsınız.

lawgiver

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 03 Nisan 2021, 18:51:08 »
Saç ekimi öyle bir alan olmuşki ülkede en akıllı ,bilgili ve kültürlü insanı bile kandırıyorlar benim sizin konunuzdan anladığım malesef bu.
Burda bence denetim mekanizmalarınında çok suçu var tamam okey çok fazla sağlık turizmi gelirimiz oluyor bu sayede ama bu kadarı fazla.
Yetkin olmayan insanlar yalan yanlış saç ekiyor ve malesef insanlar sonuç kötü olsada bir şekilde eyvallah çekiyorlar.çünkü bilmiyorlar saç ekimi böyle bir şey zannediyorlar.

Bu klinik aklı başında işi bilen ve iyi niyetli bir yer olsa ön bölgeye sadece 1000 greft ekmiş olsa bununda yüzde 80 çıksa inanın çok güzel bir görüntünüz olurdu.
6200 greft az bir saç değil yüzde 80 çıksa inanın kendi doğal saç sıklığınıza yakın bir sonuç elde etmeniz gerekirdi. Yazık olmuş süreç erken ama görünen köy klavuz istemez belki süreç sonunda gene memnun olacaksınız ama sırf çıkan yüzde 20 tatmin edici görüntü oluşturacağı için bu olacak.
Zaten kendi saçlarınız varmış önde çıkacak az bir saç bile sizi memnun etmeye yeterdi arka taraflara iyi bir medikal tedavi desteği ile birlikte.
Şimdi ise döner bölgeye yazık olmuş oldukça agresif bir saç ekimi operasyonu geçirmişsiniz yapacak bir şey yok umarım en az zararlave en fazla saç çıkış oranıyla süreci atlatırsınız.

Yorumunuz için teşekkürler.  İncelediğim bazı konularda sonuç kötü olsa da (örneğin greftler çok dik açıda yerleştirilmiş olsa da) ekimi yaptıran kişi ekimi / merkezi savunmaya geçiyor.  Sonucun iyi olduğuna kendini inandırmak psikolojik olarak rahatlattığı için kişi sonuçla alakalı kendisini kandırmaya yatkın oluyor.  Bu durumu bir çok konuda bu forumda gözlemledim ve kendi sonucumda da mümkün olduğu kadar aynı duruma düşmeyerek objektif şekilde durumu yansıtıp yorumlamaya çalışacağım.  Sonuçta merkezin sahipleri babamın oğlu da değil...  Ancak 1000 greftlik bir ön bölge ekiminin beni tatmin edeceği görüşünüze katılmıyorum.  Ekim öncesi son fotoğrafımı inelerseniz ön çizginin oldukça öne alındığını görebilirsiniz.  Farklı bir ekim öncesi fotoğrafı da bu mesajıma ekliyorum.  Aslında ekim öncesi saç durumum, gerçekte olduğundan bir miktar daha iyi gözüküyor, çünkü saç hem daha uzun, hem de hafif geriye doğru tarandığı için boşlukları kapatacak şekilde...  Merkezden kendi çektikleri ekim öncesi fotoğrafları temin edebilirsem, durum daha açık şekilde ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.  Ben Muttalip Hoca dışında bu kadar bir alanın düşük greft sayısı ile kapatıldığını görmedim.  Eğer, demek istediğiniz ön çizginin daha geriden planlanarak daha düşük greft sayısı ile ekim yapılması gerektiği ise, yine hemfikir olamayacağım çünkü geride olan bir saç çizgisi beni tatmin etmeyecekti.  Yaşım daha genç olsaydı, dökülme de devam edeceği için bu daha doğru bir yaklaşım olabilirdi elbette, ancak bu yaştan sonra ekim yaptırmışken daha iddialı bir ön çizgi olmayacaksa ekim yaptırmanın benim için anlamı pek kalmıyor.  %20 çıkış olasılığı da pek yok gibi, çünkü en azından net bir şekilde inceleyebildiğim ön bölgede neredeyse tüm boşluklarda çıkış gözlemleyebiliyorum.  Tepe bölgesinde ve arka bölgede çıkış yüzdesi nasıl açıkçası çok net bir şekilde göremiyorum.  Belki bu bölgede bir miktar kayıp yaşayabilirim veya zaten güçsüz olan kendi saçlarımdan kayıp olabilir.

Medikal tedavi ile ilgili görüşümü ilk mesajımda belirtmiştim.  Medikale karşı olmasam da, riske girmek istemiyorum.  Riskin çok az olduğunun da bilincindeyim ancak herhalde artık saç seyrelmesinin normal algılandığı yaşlara yaklaştığım için fırça gibi bir saçımın olmamasını kabullenmiş durumdayım.  En iyi sonucu elde edebilmek için ilk gün ön bölgeye 3200 greft ekildikten sonra ikinci ekimi yaptırmayarak finasteride kullanmaya başlamak doğru olurdu ve ilave 3000 greft alınmazdı ama benim tercihim bu yönde olmadı.  Finasteride tercih etmediğim için belki de tepe ve arka bölgeye 3000 greft hemen bir gün sonra kullanmak yerine 1 yıl ara versem daha doğru olurdu gerçi.  Geriye dönebilseydim farklı yapacağım şey sadece bu olurdu.
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2021, 19:10:09 Gönderen: lawgiver »
  • Ekim Tarihi: 30.11.20 1.12.20
  • Ekim Merkezi ismi Clinic Hair İzmir
  • Greft Miktarı 6100
  • Yaşınız 42

can.demir

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 09 Nisan 2021, 02:03:41 »
Yorumunuz için teşekkürler.  İncelediğim bazı konularda sonuç kötü olsa da (örneğin greftler çok dik açıda yerleştirilmiş olsa da) ekimi yaptıran kişi ekimi / merkezi savunmaya geçiyor.  Sonucun iyi olduğuna kendini inandırmak psikolojik olarak rahatlattığı için kişi sonuçla alakalı kendisini kandırmaya yatkın oluyor.  Bu durumu bir çok konuda bu forumda gözlemledim ve kendi sonucumda da mümkün olduğu kadar aynı duruma düşmeyerek objektif şekilde durumu yansıtıp yorumlamaya çalışacağım.  Sonuçta merkezin sahipleri babamın oğlu da değil...  Ancak 1000 greftlik bir ön bölge ekiminin beni tatmin edeceği görüşünüze katılmıyorum.  Ekim öncesi son fotoğrafımı inelerseniz ön çizginin oldukça öne alındığını görebilirsiniz.  Farklı bir ekim öncesi fotoğrafı da bu mesajıma ekliyorum.  Aslında ekim öncesi saç durumum, gerçekte olduğundan bir miktar daha iyi gözüküyor, çünkü saç hem daha uzun, hem de hafif geriye doğru tarandığı için boşlukları kapatacak şekilde...  Merkezden kendi çektikleri ekim öncesi fotoğrafları temin edebilirsem, durum daha açık şekilde ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.  Ben Muttalip Hoca dışında bu kadar bir alanın düşük greft sayısı ile kapatıldığını görmedim.  Eğer, demek istediğiniz ön çizginin daha geriden planlanarak daha düşük greft sayısı ile ekim yapılması gerektiği ise, yine hemfikir olamayacağım çünkü geride olan bir saç çizgisi beni tatmin etmeyecekti.  Yaşım daha genç olsaydı, dökülme de devam edeceği için bu daha doğru bir yaklaşım olabilirdi elbette, ancak bu yaştan sonra ekim yaptırmışken daha iddialı bir ön çizgi olmayacaksa ekim yaptırmanın benim için anlamı pek kalmıyor.  %20 çıkış olasılığı da pek yok gibi, çünkü en azından net bir şekilde inceleyebildiğim ön bölgede neredeyse tüm boşluklarda çıkış gözlemleyebiliyorum.  Tepe bölgesinde ve arka bölgede çıkış yüzdesi nasıl açıkçası çok net bir şekilde göremiyorum.  Belki bu bölgede bir miktar kayıp yaşayabilirim veya zaten güçsüz olan kendi saçlarımdan kayıp olabilir.

Medikal tedavi ile ilgili görüşümü ilk mesajımda belirtmiştim.  Medikale karşı olmasam da, riske girmek istemiyorum.  Riskin çok az olduğunun da bilincindeyim ancak herhalde artık saç seyrelmesinin normal algılandığı yaşlara yaklaştığım için fırça gibi bir saçımın olmamasını kabullenmiş durumdayım.  En iyi sonucu elde edebilmek için ilk gün ön bölgeye 3200 greft ekildikten sonra ikinci ekimi yaptırmayarak finasteride kullanmaya başlamak doğru olurdu ve ilave 3000 greft alınmazdı ama benim tercihim bu yönde olmadı.  Finasteride tercih etmediğim için belki de tepe ve arka bölgeye 3000 greft hemen bir gün sonra kullanmak yerine 1 yıl ara versem daha doğru olurdu gerçi.  Geriye dönebilseydim farklı yapacağım şey sadece bu olurdu.
Merhabalar son durum nedir

lawgiver

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 09 Nisan 2021, 18:46:51 »
Merhabalar son durum nedir

Gelişim devam ediyor.  Önümüzdeki hafta 135. gün olduğunda fotoğraf paylaşacağım,
  • Greft Miktarı 6100
  • Yaşınız 42

lawgiver

• Yeni üye
  • *
Ynt: Clinic Hair İzmir ~6200 Greft Yaş: 42 / 30.11.2020
« Yanıtla #19 : 15 Nisan 2021, 13:31:52 »
4,5 ay.  Ense üstü donör bölgesindeki kızarıklık hala devam ediyor.
  • Greft Miktarı 6100
  • Yaşınız 42

lawgiver

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 02 Mayıs 2021, 19:43:30 »
150 gün bitti

• Greft Miktarı 6100
  • Yaşınız 42

gokhan35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 03 Mayıs 2021, 00:41:08 »
Clinichair hakkında bu sitedekiler çok kötü konuşuyor. Burada 1 tane nekroz olan arkadaş vardı. Sanki ilk kez bu klinikte nekroz olayı yaşanmış gibi davranıyorlar. Bu sitede 100 farklı firmanın nekroz olan ekimini tek tek paylaşırım hepimiz insanız azcık insaflı olun. Bence yaptıkları işin arkasındalar bende orada ekim oldum. Bu arkadaşın planlaması bence çok güzel 5. ayı daha 12. aya kadar çıkışları devam edecek. Şu hali bile tatmin edici görünüyor. Bazıları utanmadan amatörce yazmış. 5 bin lira civarı bir rakama profesyonelce saç ekiyorlar. Sağlık merkezleri Bayraklı'da gidip araştırabilirsiniz. Ben bu sitede 50-100 bin tl'ye saç ektirip hüsrana uğrayanlar gördüm. Şimdi bir kaç kişi çıkar bana reklamcı der. Mesleğim gerçekten o ama amacım kimseye yaranmak değil. Gerçekleri söylüyorum. Bence bu kötüleyen arkadaşlara kulak vermeyin gidin merkez ile bire bir görüşün. Söylendiği gibi bir yer değil.

slybzkrt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 04 Mayıs 2021, 00:27:37 »

sonuçta bir insan saç ektirmiş ve bu konuda hepimiz gibi umutları var. Burada sırf ekim merkezine duyulan nefret ile olumsuz yorumlar yapılması gerçekten mantık dışı...

bence ekim çok iyi ve doğal olmuş. sonucun zamanla çok çok daha güzel olacağını düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2021, 18:30:02 Gönderen: Hintell »

Keleşş

• Full Member
« Yanıtla #23 : 04 Mayıs 2021, 04:31:23 »
Gidişat olumlu bence. Zamanla çok daha güzel olacaktır diye düşünüyorum.

26yaman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 04 Mayıs 2021, 17:58:01 »
Saçlar güçsüz sadece takviye edip güçlendir derim ama gidişat güzel

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 04 Mayıs 2021, 18:28:32 »
Süreç güzel gidiyor 4.5 ay için umarım artarak devam eder güzel bir sonuç olur şimdilik gayet olumlu çıkışlar senin sürecin için.
Global Moderator

lawgiver

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 06 Mayıs 2021, 02:31:58 »
Yorumlar için teşekkürler.  5 aylık süreçte ortaya çıkan görüntü neticesinde süreç tamamlandığında sonucun beklentimi karşılayacağını tahmin ediyorum.  Eğer tepe kısmı da bir miktar kapanırsa beklentimi aşmış bile olur.  Paylaştığım son fotoğraftaki verteks görüntüsünü yakınlaştırıp incelerseniz, buradaki greftlerde de yüksek oranda çıkış başarısı sağlanmış gibi gözüküyor.

Zayıf gözüken ve çok fazla greft transfer edilmeyen tepe bölgesini yakından çektiğimde bu bölgede de yatay şekilde gözüken bazı çıkışların yeni yeni başladığını gözlemledim.  Fotoğrafı ekliyorum.

Saçlar güçsüz sadece takviye edip güçlendir derim ama gidişat güzel

Takviye olarak, B vitamin kompleksi, D3 K2 vitamini, magnezyum, çinko, kolajen ve biotin almak ve haftada 1 gün ketoral şampuanı kullanmak dışında pek bir şey yaptığım yok.  Tabi bu takviyeleri daha çok sağlıklı yaşam için alıyorum.  Ağır bir şekilde spor yaptığım için bu takviyelere normal şartlarda da ihtiyaç duyuyorum.
 Mümkün olan en iyi şekilde dengeli ve sağlıklı beslendiğimi de eklemek isterim.

Yaşım sebebiyle, saç konusu önceliklerim arasında değil.  Yirmili veya otuzlu yaşlarda olsaydım bu "DHT mücadelesi" işine girebilirdim ancak bu saatten sonra benim için uzun vadede hedef "kontrollü seyrelme / kelleşme" . :) Ekim sonrasında da saç kaybının / seyrelmesinin ilerleyen yaşla beraber devam edeceğinin bilincindeyim.
 Vücudumdaki testosteron üretiminin genç yaşlarımdaki düzeyde olmadığını, dolayısıyla dönüşen DHT'nin görece daha az olacağını "umuyorum" ve bu yaşımdan sonra genetik kodlaması NW 2 - 3 olan birinin elli - altmış yaşlarında yaşlanma etkileriyle ulaşacağı doğal seyreklik görüntüsüne ulaşacağımı temenni ediyorum.  Anne ve baba tarafında 70'li yaşlarda bile NW 4,5 üzerinde olan bir yakın akrabam olmadığı için bu yaklaşımım mantıklı geliyor.  Yine de önümüzdeki dönemdeki saç kaybım umduğumdan fazla olursa diye donörde bir 1000 - 1,500 civarı greft tutmak istiyorum.  Ön çizgimi alt şakakla beraber daha iyi bir noktaya getirmek için ikinci bir ekim de düşünüyorum gerçi, o yüzden donör kapasitemin süreç tamamlandığında tam olarak ne olacağı bu planımı etkileyebilir.

Not: Son fotoğraflarda donör alanı makine ile 2 numarada tıraş edildi.
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2021, 02:40:40 Gönderen: lawgiver »
  • Greft Miktarı 6100
  • Yaşınız 42

Vio

• Full Member
« Yanıtla #27 : 06 Mayıs 2021, 07:44:51 »
Clinichair hakkında bu sitedekiler çok kötü konuşuyor. Burada 1 tane nekroz olan arkadaş vardı. Sanki ilk kez bu klinikte nekroz olayı yaşanmış gibi davranıyorlar. Bu sitede 100 farklı firmanın nekroz olan ekimini tek tek paylaşırım hepimiz insanız azcık insaflı olun. Bence yaptıkları işin arkasındalar bende orada ekim oldum. Bu arkadaşın planlaması bence çok güzel 5. ayı daha 12. aya kadar çıkışları devam edecek. Şu hali bile tatmin edici görünüyor. Bazıları utanmadan amatörce yazmış. 5 bin lira civarı bir rakama profesyonelce saç ekiyorlar. Sağlık merkezleri Bayraklı'da gidip araştırabilirsiniz. Ben bu sitede 50-100 bin tl'ye saç ektirip hüsrana uğrayanlar gördüm. Şimdi bir kaç kişi çıkar bana reklamcı der. Mesleğim gerçekten o ama amacım kimseye yaranmak değil. Gerçekleri söylüyorum. Bence bu kötüleyen arkadaşlara kulak vermeyin gidin merkez ile bire bir görüşün. Söylendiği gibi bir yer değil.
Hocam klinik arkasında dursa ne olacak ki donör bırakmadıkran sonra burun kılı işe mi revize yapacaklar. bu tarz agrasif ekim yapan yerler büyük risk alıyor hasta için bu tarz bi donörün 7000-8000 greft zaten maximum kapasitesi varken 6000i tek seferde kullanıyorlar bunlar çok yüksek sayılar çıkan çıksın çıkmayan çıkmasın zaten bütün donörü boca ettik bölgeye az çok bişeyler çıkaa kafi mantığıyla çalışıyorlar ama 2 ekim işi çok zor. Bu arada her şeye rağmen ben ekimi beğendim başarılı bi sonuç olacak gibi görünüyor 👌 hocam acaba kalınlaşma ve hareketlendirme adına minoksidil mi kullansanız 2-3 fıs günde damarları açar. Kendi saçınız yok gibi zaten bıraktığınızda dökülme olayı da olmayacak tekrardan
  • Ekim Tarihi: -28.04.21
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Finasterid1mg /Biotin 5000/Solgar Vm2000

lawgiver

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 07 Mayıs 2021, 02:09:58 »
Yüksek greft sayısı risk olabilir evet, ama şahsi kanaatime göre başarıya ulaşmak için gerekli olan koşulları sağladıktan sonra (alımı doğru yapmak, kanalları doğru açıp greftleri düzgün yerleştirmek, greftleri dışarıda çok bekletmemek, hijyenik koşulları sağlamak vs...) riski minimize etmek mümkün.  Unutmamak gerekir ki ASMED gibi bir yer bile 5000 üzeri greft sıklıkla transfer ediyor.

Kalınlaştırma ve hareketlendirme için ödemiş olduğum ücrete dahil olan 6. ay PRP’sinden sonra ortaya çıkacak duruma göre mezoterapi / IGF gibi seçenekleri değerlendirebilirim.  Bu arada belirtmeyi unutmuşum, 3. ay sonunda 1 seans mezoterapi yaptırdım.
  • Greft Miktarı 6100
  • Yaşınız 42

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #29 : 07 Mayıs 2021, 02:44:35 »
Abi ekiminiz hayırlı olsun, Ekim iyi gidiyor, sonucu işinizi görecektir bence, Aynen greft olarak bence 4.000 greft gibi görünüyor, sadece merkezin bu sayıyı vermesi doğru değil, ama bu yine de çok iyi birşey, çünkü zaten bu sayı işinizi görür ve donörde yıpranmamıştır fazla, amorti greft kalmıştır, zaten bu açıklığın hakkı da maximum 4.000-4.500 grefttir, İyi süreçler Dilerim, İstediğiniz gibi bir sonuç Alırsınız Umarım, Bol Şans.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram