Anket

Başarılı olur
4 (26.7%)
Başarısız olur
4 (26.7%)
Sıradan hocalık yapar
7 (46.7%)

Toplam Oy Verenler: 15

Gönderen Konu: Emre Belezoğlu Fenerbahçede basarılı olurmu?  (Okunma sayısı 1030 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Emre Belezoğlu Fenerbahçede basarılı olurmu?
« Yanıtla #15 : 12 Nisan 2021, 22:05:21 »
 lig basından beri kurulan kadroyu beğenmedim .en kotusu emre şimdi biraz basarılı olsa seneye hoca diye kalır o zaman seneyede zor sezon bekler bizi.emre diyorki top bende kalsın pozisyon vermeyeyim nasılsa canerin ortalarından gol bulurum.daum falan boyle kelli fellli yabancı gelmeli bir suru adam değil az ama öz adamlar alınmalı

MrMabeL

• Full Member
« Yanıtla #16 : 12 Nisan 2021, 22:11:06 »
lig basından beri kurulan kadroyu beğenmedim .en kotusu emre şimdi biraz basarılı olsa seneye hoca diye kalır o zaman seneyede zor sezon bekler bizi.daum falan boyle kelli fellli yabancı gelmeli bir suru adam değil az ama öz adamlar alınmalı
Kadro konusunda çok haklısın çoğu Fenerde oynayacak kalitede topcu değil yarısı anadolu takımı topcusu bile zor olur.
Kadro geniş ama mühendislik zayıf bana göre
caner gökhan beki yapıyorsan o ortalara kafa vuracak adam alacaksın beceriksiz bile olsa kadroda tutucaklardı ademiyi.
kafa vurabilen tek adam serdar  :-\
  • Ekim Tarihi: 03.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hair of İstanbul
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 30

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 12 Nisan 2021, 22:14:08 »
 frey kazma falan ama atıoda gittiği yerdede atıyormuş .frey bunlardan çok atardı.ademiyi zaten tutucaklardı caner kescekti o vurcaktı alcaktın devre arası bir uzun daha kavak ağacı gibi yada sinan kanatta ama geciş oyunlarında santraforda olcak havadan vurcaklardı baska yapcak bişi yok takım uretio kadro buna musait değil ne malzeme var ne aşçı ligte zayıf bjk abubakar vida atiba kalitesine larinde katkı sağlayınca rahat goturyor pandemi şu  bu cacık lig.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

MrMabeL

• Full Member
« Yanıtla #18 : 12 Nisan 2021, 22:17:58 »
frey kazma falan ama atıoda gittiği yerdede atıyormuş .frey bunlardan çok atardı.ademiyi zaten tutucaklardı caner kescekti o vurcaktı alcaktın devre arası bir uzun daha kavak ağacı gibi yada sinan kanatta ama geciş oyunlarında santraforda olcak havadan vurcaklardı baska yapcak bişi yok takım uretio kadro buna musait değil ne malzeme var ne aşçı ligte zayıf bjk abubakar vida atiba kalitesine larinde katkı sağlayınca rahat goturyor pandemi şu  bu cacık lig.
Aman hocam Allah korusun atıyor diye 3 4 maçını izledim. hırslı FİLAN ama Allah affetsin herifde hiç yetenek yok.
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 30

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 12 Nisan 2021, 22:22:01 »
 yetenek sıfır kabiliyet düşmanı ama gol şansı var.samatada oda yok.emre basın toplantısında bile sahtekar duruyor aldı ali koçu eline oynatıyor istediği gibi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

MrMabeL

• Full Member
« Yanıtla #20 : 12 Nisan 2021, 22:25:40 »
yetenek sıfır kabiliyet düşmanı ama gol şansı var.samatada oda yok.emre basın toplantısında bile sahtekar duruyor aldı ali koçu eline oynatıyor istediği gibi.
Vallaha Sorma ali koç iyi yönetici finans işlerinden filan iyi anlıyor ama futboldan pek birşey anladığını sanmıyorum.
Dahası Bizimkilerin hiçbiri golcüden anlamıyor ne yönetim ne başkan ne emre
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 30

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 12 Nisan 2021, 22:38:10 »
 korkum bu yapılanma seneyede sarkıcak.seneyede çile doldururuz.nasılsa şampiyonluk gitti bari emre basarılı olmasada seneye kalmasa.bir yabancı getirip ali koçun işleri ona bırakması gerek.yoksa bu iç yapılandırma emreler volkanlar falan kök salcaklar orda ali koçuda kafalarlar (volkanıda severim) uzun seneler bunlarla uğraşırız kökleri kazınmaz bir daha.otoriter yaslı ama güçlü masaya yumruğunu vuran bir güçün ali koça camiaya dısardan yardım etmesi lazım.

MrMabeL

• Full Member
« Yanıtla #22 : 12 Nisan 2021, 22:45:39 »
korkum bu yapılanma seneyede sarkıcak.seneyede çile doldururuz.nasılsa şampiyonluk gitti bari emre basarılı olmasada seneye kalmasa.bir yabancı getirip ali koçun işleri ona bırakması gerek.yoksa bu iç yapılandırma emreler volkanlar falan kök salcaklar orda ali koçuda kafalarlar (volkanıda severim) uzun seneler bunlarla uğraşırız kökleri kazınmaz bir daha.otoriter yaslı ama güçlü masaya yumruğunu vuran bir güçün ali koça camiaya dısardan yardım etmesi lazım.

Hocam teknik kodroda kaleci antranörü hariç hepsi acemi deneme tahtası yaptılar koca camiayı kaç yıldır şampiyonluk bekliyor taraftar emreyide volkanıda yerler iyi g.t var bunlarda
başarılıda olsa başarısızda seneyede kalacak o bariz belli
sonra alayı kaçar.
bize yine hasret yine hüsran
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 30

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 12 Nisan 2021, 22:50:51 »
 malesef öyle hocam

MrMabeL

• Full Member
« Yanıtla #24 : 12 Nisan 2021, 22:53:19 »
hayır işin kötüsü camiada takımı toplayacak adamda yok teknik heyet kurulurda yönetim işini yapacak kimseyide görmüyorum ben
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 30

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 12 Nisan 2021, 23:15:33 »
 bir padisah sart bize coluğun cocuğun eline kaldık ali şen dısardan biraz yumruğunu masaya vurursa cocuğunu koçun yonetimine verdi.yada aziz abilik yapcak falan.vefa küçük gibi yaslılar şu bu.hani aklı iki karıs havada kolej oğrencisi havasındayız hayatı bilmeyen.bir aile buyuğu yol yordam gostermeli.oturaklılık ağırbaslılık yok camiada gereksiz sosyetikleştik futbol bunu kaldırmıyor.

Facebook Twitter Instagram