Gönderen Konu: Agresif saç dökülmesi  (Okunma sayısı 1278 defa)

bugraa06

• Yeni üye
  • *
Agresif saç dökülmesi
« : 03 Nisan 2021, 13:54:35 »
Merhaba dostlar 3 aydır finasterid kullanıyorum yaşım 19 saçlarım çok fazla dökülüyor eklediğim resimde görüldüğü gibi sadece 2 kere elimi attığımda bu kadar saçım dökülüyor çok seyrelmeler var en çok şakaklarım ve arka tepemde bu yaşta böyle bi saç dökülmesine maruz kaldığım için psikolojim cidden çok bozuk daha hiçbir faydasını görmedim finasteridin lütfen bi yardımcı olun

MortalStroke

• Full Member
Ynt: Agresif saç dökülmesi
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2021, 14:46:12 »
Dur bir sakin saçinin fotoğrafini da koy saçinada bakalım bir
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss
Alpecin c1 caffein shampoo

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2021, 14:47:29 »
Saç durumunu eklersen daha iyi yardımcı olabilir buradaki arkadaslar , finastreid en başta.kullanimda böyle bir etkisi var. Ama yaşın erken gibime geldi finas için ama yine de etkilemeyeyim seni , setipiptant , ru58841  veya minox ekleyebilirsin tedavine bunun yanında kan değerlerine bir haktır ve bana sorarsan düzenli iğneleme ve masaj
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

bugraa06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2021, 20:46:24 »
Saç durumunu eklersen daha iyi yardımcı olabilir buradaki arkadaslar , finastreid en başta.kullanimda böyle bir etkisi var. Ama yaşın erken gibime geldi finas için ama yine de etkilemeyeyim seni , setipiptant , ru58841  veya minox ekleyebilirsin tedavine bunun yanında kan değerlerine bir haktır ve bana sorarsan düzenli iğneleme ve masaj

kan değerlerime baktırdım kansızlık vitamin eskiliği yok dökülmenin genetik olduğu zaten aşikar ama ben ömrümde böyle dökülme görmedim cidden bi de ru ya falan bakmıştım daha önce ciddi maliyetleri ben benim onları almaya malesef durumum yok

bugraa06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2021, 20:50:23 »
Dur bir sakin saçinin fotoğrafini da koy saçinada bakalım bir

saçımın durumu da bu pek belli değil ama şakaklarım da çok açıldı ve bu kısa süre içerisinde oldu

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #5 : 04 Nisan 2021, 00:54:44 »
Tamam rahat ol düzelir bu saç benim saçımı gorseydin sen gir benim konulara bak ne seviyeye getirdim doktorun ilaç vs yazdımı?
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss

bugraa06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 04 Nisan 2021, 01:12:30 »
Tamam rahat ol düzelir bu saç benim saçımı gorseydin sen gir benim konulara bak ne seviyeye getirdim doktorun ilaç vs yazdımı?

alopecia kapsül ve spreyini önerdi ama kullanmadım sadece finas kullanıyorum

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #7 : 04 Nisan 2021, 01:38:45 »
Aynen doğrusunu yapıyorsun
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 04 Nisan 2021, 04:42:15 »
saçımın durumu da bu pek belli değil ama şakaklarım da çok açıldı ve bu kısa süre içerisinde oldu

Acikligina birsey diyemem ama o shedding olayi mevsimsel olabilir. Su yaza gecis zamanlarinda benimde hep minik minik telogen saclarim dokuluyor baya.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 05 Nisan 2021, 01:48:32 »
Kan değerlerini doktor kontrol etti dimi, normal çıktı dedin ya raporu varsa atarmısın

bugraa06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 05 Nisan 2021, 09:05:13 »
Kan değerlerini doktor kontrol etti dimi, normal çıktı dedin ya raporu varsa atarmısın

hayır rapor vermedi doktor kan değerlerime baktıralı 1 yıl oluyor zaten 15 yaşımdan beri durmadan saçım dökülüyor.

Facebook Twitter Instagram