Gönderen Konu: Bu saca hangi tedavi  (Okunma sayısı 2535 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Bu saca hangi tedavi
« Yanıtla #30 : 11 Nisan 2021, 10:32:22 »
Abi adres ne yakınsa gelip ben çekeyim şu fotoğrafları artık
biradere cektircektim oda yeni işinde başlarda çok sıkı sık sık gelemiyor bana bende ona gitmiom bir arkadas cekiyordu onada cafede diyemedim cek bakalım diye millet var sağda solda asında boş yerde cekilirdi evde teyzemle yasıom onunda tel pcye atmıo.eski telim cekerdi onu bulmam gerek.bakma atamadığım için benimde içim rahat değil.yazıcam resimlere ooo efendim incetelli bey yanlız gelmişler cıstak cıstak bu istek resimi onlar için.khomur beyler minoxidil sürüp gelmişler bu donor resmi onlar için

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 14 Nisan 2021, 13:59:08 »
isirgan otlu saw palmetto kullaniyorum gunde 2 defa alopexy %5 sipariş verdim fakat finasterid kullanma gibi düşüncem yok ama saw palmetto sonrasi xpecia tablete gecebilirim  gerçi xpecia kimse onermiyor ama ekime kadar minixol kullanacam 1-2 seneye kadar
  • Yaşınız 22

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 14 Nisan 2021, 23:37:48 »
 minox basla bırak bozar saçı kullandıkların hafif
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 14 Nisan 2021, 23:43:35 »
baska ne kullanmam gerekir vitamin ilaclari şuan lazim değil çünkü herhangi eksigim yok emekli abi sen finasterid kullan mi diyon yani
  • Yaşınız 22

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 15 Nisan 2021, 00:14:52 »
 22 yasında daha demem.senin yasında olup kullanan kardeşlerimiz var onlarada önermiyorum.gen colup finasterid dısında sac dokulmesi ile mucadele edenlerde var onların konularını arastır istersen
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 18 Nisan 2021, 13:14:32 »
alopexy t basladim 3 gündür hafif kaşıntı var banyoda dokulme sanki artti gibi kullanmaya devam ediyorum
  • Yaşınız 22

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 18 Nisan 2021, 15:23:08 »
 serborik dermatit yapmasın.minox oncesi dokulme baslamaz 1 2 haftayada baslar 45.gune kadar surer o saçlar 90 gunde gelir

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 19 Nisan 2021, 03:51:33 »
serborik dermatit yapmasın.minox oncesi dokulme baslamaz 1 2 haftayada baslar 45.gune kadar surer o saçlar 90 gunde gelir

kaşınma suan geçti ilk 1-2 günlerde vardı akşamları 8 fıs kafada kaliyor fakat sanirim her gün yikamam gerekiyor saclara sanki jöle sürmüş gibi parlak gosteriyor her gün saclari yikamak gerekir hangi sampuanla yikasam acaba ?
  • Yaşınız 22

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 22 Nisan 2021, 01:26:00 »
 şampuan emilimi sıfıra yakın ondan onemli değil deriyi temizlesin yeter

Facebook Twitter Instagram