Gönderen Konu: Bu saca hangi tedavi  (Okunma sayısı 2534 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Bu saca hangi tedavi
« Yanıtla #15 : 10 Nisan 2021, 15:13:50 »
 5 mg biotinle kalınlaştırırsın mezoterapi igf tarzı tedavilerde saçında iş yapabilir dermollerde kullan ilerleyen senelerde finasteride baslarsın

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 10 Nisan 2021, 15:19:50 »
5 mg biotinle kalınlaştırırsın mezoterapi igf tarzı tedavilerde saçında iş yapabilir dermollerde kullan ilerleyen senelerde finasteride baslarsın

Hocam forumda insanlar kanında biotin eksikliği yoksa almanın lüzumu yok diyor. Ben de normalde biotin alıcaktım ama eksiklik yoksa neden alalım ki
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 10 Nisan 2021, 17:23:58 »
 biz saç için içiyoruz eksiklikle alakalı değil 2.5 mgden fazlasını vucut atar ama bizim içiş amacımız baska gozlemim 5mg faydalı.solgarınki çok iyi sivilce yapabiliyor birde pahalı.vucuttan bağımsız yukardaki saç için bizimki
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 10 Nisan 2021, 18:02:13 »
saw palmetto nun ısırgan otlusundan kullanmaya basladim bakalim etkisi nasil olacak dermoreller yapiyorum benim aklimda sac ektirmek gene var seneye olmazsa diger sene ektirecem çünkü aklima koydum ama en azindan bu donemler de acikliklari kapatayim diye suan uğraşıyorum
  • Yaşınız 22

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 10 Nisan 2021, 18:17:12 »
 sawpalmettoyu beğenmem arkadasıma ekimci yazmış sawpalmetto saçların gelişmiş dedim ekim dışı kendi saçlarıda bende farkındayım dedi etki edebiliyormuş.hocam ben 20 sene ilaç kullandım ekimler falan butun arkadaslarım ilaç kullandı.o saçı bana versen finasterid içer minoxidille tepeyi toparlar öndede az biraz sonuc kalanınıda ektitirdim onde ilaç fayda vermeyebiliyor önler dhtye dayanıksız
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 10 Nisan 2021, 19:04:25 »
sawpalmettoyu beğenmem arkadasıma ekimci yazmış sawpalmetto saçların gelişmiş dedim ekim dışı kendi saçlarıda bende farkındayım dedi etki edebiliyormuş.hocam ben 20 sene ilaç kullandım ekimler falan butun arkadaslarım ilaç kullandı.o saçı bana versen finasterid içer minoxidille tepeyi toparlar öndede az biraz sonuc kalanınıda ektitirdim onde ilaç fayda vermeyebiliyor önler dhtye dayanıksız

hocam saw ı denemelik aldım belki etkisi olabilir diye kullancam  minoix süreklilik kullanamam olaki askeriye-polisiye kazanirsam egitimde minoix kullanmam zor zamanim olmaz aslinda şuan istedigim dokulmeyi durdurup saçlar güçlendirmek fakat dediğin gibi min+mix yaparsam 6-7 ayda cok guzel sonuclar alinabilir haklısın
  • Yaşınız 22

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 10 Nisan 2021, 21:18:37 »

emekli kel abi vallah şu açıcağın konuyu sabırsızlıkla bekliyorum açınca iyice detaylı bir şekilde tüm tecrübelerini yaz. Ne zaman açarsın telefon sıkıntısını niye çözemiyosun maddi sorunlar mı var abi?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 10 Nisan 2021, 22:00:48 »
 yok telefonda internet istemiom.bu telde resim cekmio onceki cekiyordu değiştirmiyorumda teli.özellikle tel sevmem zaten en son taşımak istediğim seydir ama  telefonsuz olmuyor.kapı zili ve telefon ikisini sevmem.arada bişiler oldu derken birader cekip atar dedim oda gelmedi uzun zamandır evdeki akıllı tellerde atmıyor buraya eş dosttanda soleyemiom ekme saçların resmini cek at diye hepsi biliyorsa ben saklıom hesapta.ya ektiren bir arkadasım var o cekicek atıcak yada biraderi denk getirdiğimde o atıcak ben anladığım iş değil.bir tanede eski telim var onu bulsam evde o cekiodu.gecen biri yanımda akıllı telini unutmuş caldı açma tusuna bastım açamadım ordan açılmıyormuş akıllı telefonu açmayı dahi bilmiom:)telefon ve sosyal medya asla bana gore değil kullanmıom zaten sanal hapishane

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 10 Nisan 2021, 22:11:36 »
yok telefonda internet istemiom.bu telde resim cekmio onceki cekiyordu değiştirmiyorumda teli.özellikle tel sevmem zaten en son taşımak istediğim seydir ama  telefonsuz olmuyor.kapı zili ve telefon ikisini sevmem.arada bişiler oldu derken birader cekip atar dedim oda gelmedi uzun zamandır evdeki akıllı tellerde atmıyor buraya eş dosttanda soleyemiom ekme saçların resmini cek at diye hepsi biliyorsa ben saklıom hesapta.ya ektiren bir arkadasım var o cekicek atıcak yada biraderi denk getirdiğimde o atıcak ben anladığım iş değil.bir tanede eski telim var onu bulsam evde o cekiodu.gecen biri yanımda akıllı telini unutmuş caldı açma tusuna bastım açamadım ordan açılmıyormuş akıllı telefonu açmayı dahi bilmiom:)telefon ve sosyal medya asla bana gore değil kullanmıom zaten sanal hapishane

akıllı telefonu doğru düzgün bir şekilde kullansan aslında zararı olmaz. sosyal medya hapishanesine girmezsin kendi amaçlarına göre kullanırsın. foruma nasıl yazıyosun bilgisayarla mı? Bilgisayarı çözdüysen akıllı telefonu da çözersin her türlü
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 10 Nisan 2021, 22:24:51 »
Şimdi minixodil ile fin kullanimi oneriyorsunuz ? bu minixodil döngüsü neden boyle rezalet bir şey ki
  • Yaşınız 22

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 10 Nisan 2021, 22:43:20 »
 evde gelince pcden yazıom gecen 1 hafta pcde olmadı tvyide açmadım ne güzeldi kendime geldim.hiç sevmiom akıllı telefonu sosyal medyayı falan
  sonkabadayı dermoller biotin finasterid minoxidil deneyebilirsin.yada finasterid igf falan tarzı bir uygulama .minoxidil iyi güzelde döngülerinde kafayo yedittiriyor sabretmesi kolay değil.yada finasterid ekim devam edebilirsin yoluna

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 10 Nisan 2021, 23:20:38 »
evde gelince pcden yazıom gecen 1 hafta pcde olmadı tvyide açmadım ne güzeldi kendime geldim.hiç sevmiom akıllı telefonu sosyal medyayı falan
  sonkabadayı dermoller biotin finasterid minoxidil deneyebilirsin.yada finasterid igf falan tarzı bir uygulama .minoxidil iyi güzelde döngülerinde kafayo yedittiriyor sabretmesi kolay değil.yada finasterid ekim devam edebilirsin yoluna

abi igf nedir finasterid aldim minixodil dongusunde ne yapmam gerekir bilmiyorum ama dokulenler geri cikmaya basliyor demi sonucta döngüde
  • Yaşınız 22

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 11 Nisan 2021, 00:03:33 »

Abi adres ne yakınsa gelip ben çekeyim şu fotoğrafları artık
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 11 Nisan 2021, 01:34:39 »
Abi adres ne yakınsa gelip ben çekeyim şu fotoğrafları artık

😂 Çok iyi
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2021, 18:23:33 Gönderen: khomur »
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 11 Nisan 2021, 10:29:28 »
 igf bir uygulama saçı büyütüyor yeniden saç igf yaz nette çıkar.döngülerde giden geri geliyor ama bir saçlı bir saçsız kolay değil sabretmek.

Facebook Twitter Instagram