2 sene kadar hairforte kullandım,ilk3 ay iyi etki etti sonra hiç etki etmedi,belki de o ilk 3 ay plasebo etkisiydi,psikolojikti belki,o 3 ay sonrasında 2 sene boyunca saçlarda etki göremediğim gibi azalma gördüm acaba hairforte u yapan firma procapil katmıyor mu artık dedim ve procapil içeren başka bir ilaç kullanmaya başladım;avesin sprey ve berbat ötesi bir üründü, avesini 3 ay kadar kullandım ve bi etki göremediğim gibi zararını gördüm saçlara,resmen dökülmeyi hızlandırdı
yani 2,5 sene procapil kullandım ve bu sürecin başında nw1,5 olan saçlarım nw3 oldu üstelik seyrekliği olan bir nw3,berbat avesinden sonra minoxu sadece akşam kullanmaya başladım başta iyi etki etti ve 1,5 sene olacak ama şuan etkisi mi az yoksa günde tek doz kullandığım için döngüde miyim bilemiyorum,halbuki ta o zamandan minox kullansam en fazla döngü döneminde nw2 olur sonra yine 1 e düşer böyle idare ederdim ama şimdi açıklığımın üstündeki bir tutam saçı tutmaya çalışıyorum minoxla,ama acı bir gerçek de saçım ilk döküldüğü o 2,5 sene öncesinde en özel hastaneden özel bir dematologla görüşmem ve bana hairforte denen balonu reçete etmesi ve takip süreci için birde oraya para vermem,bazı özel hastaneler ve hairforte,avesin gibi ürünler KOCAMAAAAAN BİR REKLAM BALONUDUR,ilaç firmasıyla anlaşmalı bazı doktorlar var özellerde,dikkatli olmanızda fayda var
bu arada ayrıntıya da dikkat edin ,minoxu günde sadece bir kez kullanıyorum etkisi mi azaldı normal mi anlayamıyorum ama halbuki hairforteyi günde iki defa kullanıyordum buna rağmen etkisizdi:D