Gönderen Konu: Minoxili Yıllarca kullanan kişiler  (Okunma sayısı 2849 defa)

ahmetbird

• Full Member
Ynt: Minoxili Yıllarca kullanan kişiler
« Yanıtla #15 : 03 Nisan 2021, 18:04:16 »
başlarda alopexy-t sonra askerlikte 3 kutu bioxinin arada androvium şimdi tekrar alopexy değişti yani fiyatlardan dolayı değişik değişik kullandım ilk 5 6 ay xpecia kullandım ama bazen düzenli bazen düzensiz 1 gün unutuyosam 2. gün devam ederdim günde 2 kez almam gerekirse 1 tane alırdım falan xpecia bıraktım bi süre sadece minox kullandım son 1 aydırda medobiocomplex-m kullanıyorum.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 03 Nisan 2021, 18:35:59 »
Alopexy t en çok önerilen aslında sebebini bilmiyorum ama öyleymiş igneleme yapiyormusunuz
içindeki pgg diğer min markalarından daha kaliteli. kaşınma ve kabuklanma yapmıyor.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 03 Nisan 2021, 19:17:40 »
başlarda alopexy-t sonra askerlikte 3 kutu bioxinin arada androvium şimdi tekrar alopexy değişti yani fiyatlardan dolayı değişik değişik kullandım ilk 5 6 ay xpecia kullandım ama bazen düzenli bazen düzensiz 1 gün unutuyosam 2. gün devam ederdim günde 2 kez almam gerekirse 1 tane alırdım falan xpecia bıraktım bi süre sadece minox kullandım son 1 aydırda medobiocomplex-m kullanıyorum.
medobiocomplex-m nin içeriğinde saw palmetto ve kabak çekirdeği yok galiba

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #18 : 04 Nisan 2021, 12:28:21 »
medobiocomplex-m nin içeriğinde saw palmetto ve kabak çekirdeği yok galiba

saw palmetto var cüce palmiye ekstresi olarak geçiyor
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 04 Nisan 2021, 13:06:24 »
kaç mg içeriyor tek kapsulde ve siz 2019 dan bu yana hala kullanıyorsunuz minoxili before after atabilirmisiniz çok merak ettim hocam

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 04 Nisan 2021, 13:14:45 »
Hocam siz bunu kastettiniz galiba değil mi içerisinde 3 ude var az mg leri ama varmış ben şöyle düşünüyorum saw palmetto kabak çekirdeği bir olan kapsül ve biotinide ayrı olarak almak istiyorum biotinde Hp 5mg düşünüyorum 120 kapsül ama saw ile kabagi bulamadim

todorov

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 04 Nisan 2021, 23:33:54 »
such'a katılıyorum bendede xpecia-hairforte-avesin işe yaramamıştı. xpecia 5 ay kullanmıştım sanırım ve 2 kere galiba günde. 6 ay mı ne hairforte sonra 3-4 ay mı ne Avesin kullandım. Tarihleri tam hatırlamıyorum böyle birşey ve fayda görmedim. Benim sorun genetik dökülme

Lakin such'a katılmadığım nokta bu ürünler bende faydası olmadı ama saçımda gerileme falan da yapmadı. Yaş 30u geçti ve genetik dökülmem baya yavaş ilerliyor. Sanırım kendisinin agresif bir dökülmesi var

Bu arada 8-9 ay önce Proscar 1/4 başladım ve şuana kadar yan etki görmedim sanırım ve hafiften faydaları başladı galiba emin değilim. Zaten saç ekimi düşünüyorum ve fazla açıklığım yok.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 05 Nisan 2021, 00:12:11 »
such'a katılıyorum bendede xpecia-hairforte-avesin işe yaramamıştı. xpecia 5 ay kullanmıştım sanırım ve 2 kere galiba günde. 6 ay mı ne hairforte sonra 3-4 ay mı ne Avesin kullandım. Tarihleri tam hatırlamıyorum böyle birşey ve fayda görmedim. Benim sorun genetik dökülme

Lakin such'a katılmadığım nokta bu ürünler bende faydası olmadı ama saçımda gerileme falan da yapmadı. Yaş 30u geçti ve genetik dökülmem baya yavaş ilerliyor. Sanırım kendisinin agresif bir dökülmesi var

Bu arada 8-9 ay önce Proscar 1/4 başladım ve şuana kadar yan etki görmedim sanırım ve hafiften faydaları başladı galiba emin değilim. Zaten saç ekimi düşünüyorum ve fazla açıklığım yok.
proscar sizde depresyon mutsuzluk yaptimi ?

Facebook Twitter Instagram