Herkese merhabalar, bu kadar sık ve doğal görünüm beni o kadar mutlu etti ki anlatamam.işin güzel tarafı kimseyi Ekim olduğuna inandıramıyorum 😄 çok muhteşem geri dönüşler alıyorum. Malumunuz artık herkes ektirmeye başladı ve yakınlarım arkadaşlarım karşılaştıkları ekimlerden çok farklı olduğunu belirtiyorlar. Masaj yaparken hala ellerime diken diken saçlar geliyor. Daha neler olacak çok merak ediyorum(1 yıl 1 ay). Başta emeği olan herkese çok ama çok müteşekkirim. Gökhan beyin en başından ilgisi, alakası, sürekli olarak mesajlarıma cevap verip beni yönlendirmesi ayrıca kendimi güvende hissettirdi. Çünkü forumda çok gördüğüm, ekimi yaptık işimiz bitti çizgisinde hareket eden, sadece ve sadece maddi çıkar amaçlı merkezlerin çok ötesinde olduğunu, görüp meslek aşkıyla işini icra etmiş olduğunu, doğru ellere saçlarınızı teslim ettiğinizi düşünüp içiniz ferah süreci takip ediyorsunuz. Umarım herkes istediği sonucu alır. Sonraki süreç için tecrübe edindiğiniz her türlü bilgi birikiminize ve yönlendirmenize talibim.