Saç Ekimi Sonuçları
çok iyi bir çizim tasarım çizen ekim merkezi güzel çiziyor
Estetik bir ön çizgi ve sık bir Ekim olmuş ...Umarım sonucu da güzel olur ..
Maşallah böyle kaliteli planlama Tasarım yapan merkezler görünce açıkcası bu piyasa adına çok mutlu oluyorum merkezin ellerine sağlık çok güzel bir ekim merkezin fiyatı da gayet uygun kalitesine göre umarım güzel sonuç alırsınız.
İsteklerinizi göz önünde bulundurarak size gerçekçi bir şekilde en güzel nasıl olabilirse, ona göre özenli bir planlama yapıyor gökhan Bey. Masaya rahatlamış yatıyosunuz en azından. Çünkü diğer yerler gibi umut satmıyorlar. Gökhan Bey herşeyi olabilitesi açısından anlatıyor. İlgi alaka herşey mükemmeldi. Medeks tam fiyat performans merkezi benim düşüncem . Çünkü inanın o kadar takıntılıyım ki saç konusunda bulana kadar epey bir araştırdım. Umarım sonuçta güzel olacak. Teşekkür ederim yorumunuz için.
umarım sonucun güzel olur kardeşim yazdıkların cidden epey etkileyici geldi takipte olacağım konunu özellikle
Bir sorun yok sivilce kardeşim iğnenin ucu ile patlat kulak çubuğu ile temizle sıkma gayet sağlıklı ve güzel ekim alanı.
Arada sivilce olur kardeşim bunlar normal şeyler ekimin güzel inşallah her şey yolunda gider güzel sonuç alırsın.
Medeks i ben de düşünüyorum . Yüz yüze görüşmeye gideceğim . Umarım pişman olmam