İlk ekimimi başka bir merkezde yaptırmıştım. O konuya çok girmek istemiyorum çünkü önüme bakmayı tercih ediyorum. İlgilenen olursa konusunu bulup okuyabilir. Kısaca o ekimden hiç memnun kalmamıştım. Asuman Hanım’a whatsapp’tan resimleri gönderdiğimde ekim için fena değil demişti ama canlı görünce ben bir şey demeden ilk ekimde kaç graft ekildiğini sordu ve burada 2000 en fazla bilemedin 2500 graft var dedi. DHI ile ilgili de bir iki şey konuştuk. Ben sorunun çoğunun ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Bakalım bu kez normal kanal açılımlı ekim oldu, sonucu beraber göreceğiz.
Gelelim Asuman Hanım’a. Beklentimin üzerinde bir graft sayısına ulaşıp 4000 graft aldılar. Saç yapımın kalın ve kaliteli olduğunu, alınan graftlarda tekli tellerin bayağı az olduğu ekim sürecinde söylendi. Bu nedenle sonuç için hem onlar hem de ben pozitif bakıyorum.
Süreç uzun sürdü. En zorlayıcı iki bölüm ekim başında yapılan anestezinin başımı yakar gibi bayağı acıtması ve ekimin son bir iki saatinde oluşan ciddi baş ağrısıydı.
Hem Asuman Hanım hem de ekimde bulunan diğer çalışanlar çok ilgiliydiler. Her şeyden memnun kaldığımı söyleyebilirim. İşlerine ciddi özen gösterdiler. Bunun yanında sohbetleri de çok keyifliydi. Zamanın hızlı geçmesinde büyük rol oynadılar. Umarım sonuçtan da memnun kalırım.
Ekimin hemen öncesinde çektikleri ve bugün yıkamadan sonraki benim çektiğim resimleri ekliyorum.